Almanca İngilizce Siteler ile 1 Günde 100-200 tl Kazandıran Sitelerin Yöntemini ÜCRETSİZ açıklıyorum. Evet şaka değil tamamen ücretsiz. r10dan sonra y

Copy paste olarak PM atan olursa cok ıyı olur sımdıden tesekkurler

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beyler güzelde şimdi 500 kişi aynı veriyi yüklerse o iş sakat olur :D

Beyler adam size balık tutmasını göstermiş zaten bu kategoriden bu saaten sonra bi cacık olmaz bu yöntemi uygulayarak baska kategori üzerinde deniyeceksiniz

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 162 (131 üye ve 31 misafir), 48 saate kadar binleri bulur 3 gün sonra bu yöntem çöp :) Boşuna uğraşmaya değmez şahsi fikrim.

bu google gibi getir kısmı var orda butun konuların lınklerınımı yazıcaz çok uzun olmazmı kısa yolu yokmu

suan hiti yükselenler yazaabilir mi ? bide wordpress icin olan yöntemi biri pm olarak atabilir mi

Arkadaşlar şimdi yeni blogger acacaz ya.Onu nasil baglayacaz adsense ye?

Benim anlamadığım nokta bu kadar kişiye paylaşıyor ve her türlü hit olacak diyor aynı içerik var mantığı oturmadı kafama bu kadar kişi paylaşmasa bile 2-3 günde bir oluşturun diyor arkadaşın anlatmaya çalıştığı şey kendi içeriğinizi oluşturup bunları yapın mı yoksa aynı içerik mi

Bilgiyi alan arkadaşlardan biri pm ile iletebilir mi bu konudaki durumu merak ettim

Arkadaşın amacı bellikli yöntemi çöp etmekmiş, r10 yönetimine kızmış
Yöntem çöp olduğuna göre konu kilitlenebilir

Arkadaşın amacı bellikli yöntemi çöp etmekmiş
Yöntem çöp olduğuns göre konu kilitlenebilir

Yaratıcı düşüncelerden muaf kalırsanız her şey çöp olacaktır zaten. Kimse size al copy paste yap aylık 3000 lira kazan demez... Gayet güzel bir yöntem bu. Olay içerikte biraz düşünün arkadaş ya.

Adam yöntemi vermiş içerik bulup aynı şekilde oluşturun kendi içeriğinizi yaratın.Bakmadım henüz ama heralde aranma hacmi yüksek kelimelerden yola çıkmışlar.

Beyler bana kim özelden atabilir bunu alamadım gece :D

Edit: tamamdır aldım :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar şu yöntemi pm ile yollayabilir misiniz ? Arkadaşa skypedan yazdım başında değil sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri