F
fth
Guest
Merak ettim müsaitseniz skype ekliyorum..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üstadım 2 kez sisi etiketledim skypeden de sordum.Nasıl sileceğiz ben silemiyorum bir türlü.
6k hit alan haziran blogu hocam yenilerde değil.
bi çok soru soruldu ve bi çoğumuza hit gelmedi bende dahil sanırım bi çok arkadaş 100-150 hit bandında kaldı ki 20-30 tanesi bizim, geri kalanı google botları. 15-20 tanede normal organik görsellerden gelmiştir.
30-40k hitten bahsettiniz hocam, dikkat edilmesi gereken farklı bir ayrıntı var mı ? 60 sayfa mesaj oldu bi açıklık getirelim.
paylaşımlarınız için teşekkürler![]()
büyük merak konusu ++
büyük merak konusu ++
6k hit alan haziran blogu hocam yenilerde değil.
bi çok soru soruldu ve bi çoğumuza hit gelmedi bende dahil sanırım bi çok arkadaş 100-150 hit bandında kaldı ki 20-30 tanesi bizim, geri kalanı google botları. 15-20 tanede normal organik görsellerden gelmiştir.
30-40k hitten bahsettiniz hocam, dikkat edilmesi gereken farklı bir ayrıntı var mı ? 60 sayfa mesaj oldu bi açıklık getirelim.
paylaşımlarınız için teşekkürler![]()
hocam o blog yeni açılmış iyi inceleyin haziran değil.
50 konuluk olanlar ingilizce onun hitleri gece daha çok gelmeye başlar.
790 konu olan almanca o da gün içerisinde daha çok gelir.
vaktiniz varsa yeni dbler ekliyorum onları da yapın.
Hocam bnce yeni db den çok bizim db yapmamızı öğretin
hocam sana 100 adet DB yollayacağım onları da yandex diske atar mısın
herkes aynı konulara biniyor sonra hit az vs deniliyor biraz çeşitlilik artsın)
hocam tamplate dosyasını notepad++ ile açın, pub yazıp aratın ve silin. bu kadar![]()
şimdi onu hazırlıyorum.
DB lere bakmak için zamanım olmadı. Hepsi görsellerden mi geliyor hitlerin yoksa yazı olanlarda var mı 1 tanesine baktım görsel var cv , kapak , kompozisyon tarzı şeyler vardı. Bütün dbler böyle m biri açıklayabilir mi?
Mobilim...
hepsi resim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.