Almanca İngilizce Siteler ile 1 Günde 100-200 tl Kazandıran Sitelerin Yöntemini ÜCRETSİZ açıklıyorum. Evet şaka değil tamamen ücretsiz. r10dan sonra y

xmli kurcaladım az hepsi resim. Sanırım başlıkları translate edip o şekilde içe akatrdan yükleyip kazanma yöntemi. Ben öyle anladım da. Böyle kaçtane xml var ve kaç kişi bunu kullanıcak bide o var. :) Adsense sakat gelmesin sonra?

hepsini tek tek kopyala yapıştır yapıp getir ve oluştur yapmak çok aşırı zaman alıyor yok mu bunun kısayolu :)

dosyanın virustotal sonuçları. 3 uyarının sebebini bilen var mı ?

Son düzenleme:
[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] dostum şu anlatımı benim skypada kopyala yapıştır yapabilirmisin mümkünse.. Teşekürler şimdiden..

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] Hocam videolu anlatım bekliyoruz en kısa sürede

Bazı tarayıcılar XML uzantılı dosyaları virüs olarak görebilmekte. Ben yüzeysel olarak inceledim ancak sıkıntı yok gibiydi bence.

bende öyle tahmin ediyordum. başka bir durum olabilir mi diye sordum. teşekkürler yanıtın için.

Forum kuralı 16 17 gereği ücretsiz dağıtılan yöntemin burada paylaşılması gerekiyor içeriği düzenleyeceğinize dair mesaj atın konunuzu açayım aksi halde forum kuralalrı gereği 7 gün uzaklaştıracaksınız. [MENTION=44001]actionScript[/MENTION];

Son düzenleme:
Site işinden zerre anlamiyoruz böyle öküzün trene baktıgı gibi konuya ve youtube kanalarımızın kapanmasını izliyoruz :D

Videosuz olacak gibi değil , ben yaptım ne kadar sürede etkisi gösterir bilmiyorum ama şuan görünürde bir şey yok.

aynen bu adam kimdir nedir bilmiyorum ama iyi biri olduguna inanıyorum ama içeriklerde bu adsense pup bilgileri vs değişmeden yapanlar yada deneme yapıp kenara atanlar bu adama iyi kazandırıcaklar buna eminim :)

Youtube adsense hesabımdaki pup kodu ile yer değiştim ama reklam falan çıkmıyor.adsense ayarları nasıl olacak arkadaşlar.

[MENTION=11620]era[/MENTION] Blogger icin foruma yeni bir kategori acip bu konulari oraya tasirsaniz daha duzenli olur hocam baya bi blogger konusu acildi

Google gibi getir özelliği ile 100 kişi kadar geldi ancak sonrasında durdu ? Yeni hitler nasıl gelecek o kısmı anlamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri