D
Dean
Guest
beyler xml çekince resimler gelmiyor nasıl aştınız o sorunu ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
![]()
bana gelen izlenim bu dü ngece attım ama içerikleri kendim buldum arkadaşın verdikleri değil birde adsense aktif olmasına rağmen reklam cıkmıyor
Aynen bu soruyu bende merak ediyorum. Başka blogspottan kodu notepad++ da xml olarak kaydedip bloğu içe aktar dediğimizde hiç birşey yüklemiyo.hocamxml yi nasıl çektin ? resimler gelmiyor bide içe aktar deyince öyle bekiyo kalıyor
hocamxml yi nasıl çektin ? resimler gelmiyor bide içe aktar deyince öyle bekiyo kalıyor
hocamxml yi nasıl çektin ? resimler gelmiyor bide içe aktar deyince öyle bekiyo kalıyor
arkadaşın konuda verdiği gibi yaptım buldugun sitenin sonuna verdiği linki ekleyip sitenin xml sini çıkarttım onuda kopyalayıp arkadaşın bize verdiği 3 dosyada nbirisinin içiyle değiştirip yükledim.
bekleyip kalıyosa modeme reset at hocam birde kopyaladıgın site de fazla konu varsa ondan biraz yavaş yapıyor olabilir
hocam şey yaptınmı benim kafa karıstı orda çünkü sen hit aldığn için soruyorum, arkadaş bi konuda şey yazmıştı resimlerin kodunu alıyo ilk 8 resime şunu yapın fln diyo bunu yapmıyoruz demi ?
Arkadaşla soruma cevap verin biblogu kopyaladigimiz zaman resimleride aliyor mu?
webden bu kadar basit kazanamazsınız youtube benzemez dediğimde forum üstümüze çullanmıştıhadi bi gecede $$$$$ kazananları görelim ahahaha![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.