Almanca İngilizce Siteler ile 1 Günde 100-200 tl Kazandıran Sitelerin Yöntemini ÜCRETSİZ açıklıyorum. Evet şaka değil tamamen ücretsiz. r10dan sonra y

Bu Görüntülenmeye ne kazanılır ya şuna baksana

Ayrıca popads daha siteleri onaylamadı bile daha görüntülenme gelmıyo :D dün 2 saatımı boşa harcadım resmen

A-Z'ye anlatacak biri varsa en başından tek bir noktasını bıle atlamadan video çeksinde herkes faydalansın boyle olmuyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar bakın db de yer alan içerikleri google görsellerde aratın dün gece yapılan bir tane site bile çıkmıyor örneğin aratın harry potter mesela yazın hatta son 24 saat seçin yine çıkmıyor google de çıkmadan nasıl hit almayı bekliyosunuz kolaymı yöle bi gece de googlede çıkmak. dün db de ki en az 20 içeriği googlede arattım bi tane bile blogspot sitesine rastlamadım yeni açılan :D

Arkadaşlar bakın db de yer alan içerikleri google görsellerde aratın dün gece yapılan bir tane site bile çıkmıyor örneğin aratın harry potter mesela yazın hatta son 24 saat seçin yine çıkmıyor google de çıkmadan nasıl hit almayı bekliyosunuz kolaymı yöle bi gece de googlede çıkmak. dün db de ki en az 20 içeriği googlede arattım bi tane bile blogspot sitesine rastlamadım yeni açılan :D

Kategoriye girişiniz yasaklandı. Aynı bu şekilde insanların emeği ile dalga geçerseniz tamamen yasaklanacaksınız.

konuyu açan arkadaş yada bu yöntemden para kazanan her kimse, ne zaman hit gelmeye başlıyor ve ne zaman kazanmaya başlıyorsun, belli bir süresi var mı daha net açıklama yapabilir mi ?

arkadaşlar biri şu xml yüklemeyi tam bi şeyapsa ya 1 saati geçti hala yüklemedi bekliyorum öyle blog kayıtları yazılıyor diye kaldı öyle

Kategoriye girişiniz yasaklandı. Aynı bu şekilde insanların emeği ile dalga geçerseniz tamamen yasaklanacaksınız.
ban konusunda cığır açtın hocam tebrik ederim kategori banı ilk kez duydum forumu bayagı geliştirmişiniz anlaşılan ellerine sağlık :)

emek sarf edin biraz hep armut piş ağzıma düş olmaz. ne kadar nankör insanlarsınız.

adam bilgileri paylaşmış birde isyan edip video istiyorsunuz bir zahmet emek harca da onuda sen yap arkadaş.
beyin bu kullanın biraz adamın içeriği ile kazanmaya çalışıyorsunuz. kimse demiyor ki ulan bende kendi içeriğimi oluşturayım yok anasını satayım adam versin biz yükleyip kazanalım. oh çay kahve

anca izlersiniz çalışan adam her zaman kazanır izlemeye devam edin ;)
anca gülerim size :D :D :D :D :D

---------- Spam Engelliyici 14:46 ---------- Önceki Mesaj 14:45 ----------

ban konusunda cığır açtın hocam tebrik ederim kategori banı ilk kez duydum forumu bayagı geliştirmişiniz anlaşılan ellerine sağlık :)

o 1 senedir var ya :D bende yemiştim bir ara oradan biliyorum :D

arkadaşlar biri şu xml yüklemeyi tam bi şeyapsa ya 1 saati geçti hala yüklemedi bekliyorum öyle blog kayıtları yazılıyor diye kaldı öyle

yavv arkadaş, kapat tekrar dene, net kopmuştur sonra kitlenmiştir.... yap bişiler...

Benım anlamadığım şey
1 neden blogger'a template yüklüyoruz yüklediğimiz template'de adamın kendı adsense kimliğimi yazıyor cıkacak reklamlarda adama para kazandıracakmı cunku ben adsense ile çalışmak ıstemıyorum popads kullanmak ıstıyorum o kimlikleri değiştirdiğim zaman 4 tane var sanırım ıcınde tasarım yuklenırken hata verıyor.

2 adam 1 günde kazanıyorum demiş e ben popads a üye olup bloggerları kaydettim hala onaylanma aşamasında beklıyor nasıl 1 gunde kazanılıyor

3 kendı içeriğimi oluştururum ondan yana sıkıntı yok fakat şu para kazanma kısmını tam çözersek zaten içeriği bi şekilde oluştururuz ama bak yıne anlamadıgım nokta bi anda siteyi kurar kurmaz nasıl hit alırsın abi benım aklım bunu almıyor bedava bişey satsan bile bu kadar hit gelmez bi anda

Bu Görüntülenmeye ne kazanılır ya şuna baksana

Ayrıca popads daha siteleri onaylamadı bile daha görüntülenme gelmıyo :D dün 2 saatımı boşa harcadım resmen

A-Z'ye anlatacak biri varsa en başından tek bir noktasını bıle atlamadan video çeksinde herkes faydalansın boyle olmuyor

Son düzenleme:
Benim popads 2 blogu onayladı dün hitte var amam reklam çıkmıyor sitelerde
reklamlarıda yerleştirmiştim acaba reklam çıkması 1 2 günü bulurmu yoksa başka biryerdemi yanlış yapıyoruz..

en yetkili ağazdan açıklama yapın, hadi bakalım, nasıl oluyorda 1. günden para kazanılıyor ??

hiçbişey değil de arkadaşın biri bloguna popup reklam almış. Blogspot da bu özellik varmıydı arkadaşlar ?

bende de bir kaç hit var ama popads den reklam çıkmıyor galiba

dünden beri 7-8 blog kurdum. farklı içeriklerde hit alamıyorum nedense. yanlış yaptığımız bir nokta mı var ?

3 blogu açarken "İstediğiniz sayfa geçersiz." hatası alıyorum nedendir acaba

Beyler ben şimdi dün akşam açtım ama 92 görüntülenmede kaldı ve ben adsense ayarı filan yapmadım bu bloglarda reklam çıkıyor ve ben adama paramı kazandırıyorum ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri