Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar bakın db de yer alan içerikleri google görsellerde aratın dün gece yapılan bir tane site bile çıkmıyor örneğin aratın harry potter mesela yazın hatta son 24 saat seçin yine çıkmıyor google de çıkmadan nasıl hit almayı bekliyosunuz kolaymı yöle bi gece de googlede çıkmak. dün db de ki en az 20 içeriği googlede arattım bi tane bile blogspot sitesine rastlamadım yeni açılan![]()
ban konusunda cığır açtın hocam tebrik ederim kategori banı ilk kez duydum forumu bayagı geliştirmişiniz anlaşılan ellerine sağlıkKategoriye girişiniz yasaklandı. Aynı bu şekilde insanların emeği ile dalga geçerseniz tamamen yasaklanacaksınız.
ban konusunda cığır açtın hocam tebrik ederim kategori banı ilk kez duydum forumu bayagı geliştirmişiniz anlaşılan ellerine sağlık![]()
arkadaşlar biri şu xml yüklemeyi tam bi şeyapsa ya 1 saati geçti hala yüklemedi bekliyorum öyle blog kayıtları yazılıyor diye kaldı öyle
yavv arkadaş, kapat tekrar dene, net kopmuştur sonra kitlenmiştir.... yap bişiler...

Onaya takılıyor baska gmailden devam et google ust uste fazla acilmasını istemez3 blogu açarken "İstediğiniz sayfa geçersiz." hatası alıyorum nedendir acaba
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.