1 günde 82 sayfalık konu ve bunun gibi daha 4 adım konusu daha. Ne kaçırdım gençler 
Ufaktan konulara dalayım, paylaşımcı arkadaşa teşekkürler
Ufaktan konulara dalayım, paylaşımcı arkadaşa teşekkürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Google webmaster tools'da gerekli işlemleri bitirdikten nekadar sonra indexleniyo blog?Yani nezaman hit almaya başlarız bilen var mı?
Reklam yerleştiremeden 3 blogda kapandı.
Reklam yerleştiremeden 3 blogda kapandı.
Evet tek gmail idi.
Arkadaş girecek mi bugün, bilgisi olan var mı acaba hocam. Yani bu olayı tam anlasak bu açtıklarımız kaç gün dayanıyo ortalama, birde örneğin kendi oluşturacağımız dbler daha uzun süre dayanır mı ki. Bunların iyi bi açıklasa çok iyi oluren çok korktuğum şeylerden birtanesi de bu. Şimdi bu bloglara adsense bağlı olsa onlarda kapanabilir. O yüzden iki kere üzülmek yerine popup reklamlarını koymak gerekli
en çok korktuğum şeylerden birtanesi de bu. Şimdi bu bloglara adsense bağlı olsa onlarda kapanabilir. O yüzden iki kere üzülmek yerine popup reklamlarını koymak gerekli
illa arkadaşın verdiği blog templatini mi kullanmak gerek? O template de mi bir numara var kendi template mizi kullansak olur mu?
Wallaha dünden beri 4 tane blog açtım. herşeyi dedikleri gibi yaptım. popads, popmyads reklamlarıda aldım, reklamlarda görünüyor ama ne tıklama var ne birşey. dünden beri yapıyorum ama nereden ne kazanıyoruz daha onu anlayamadım. İnşallah bu işin stabil bir çalışma yöntemini çözebilen biri çıkarda tüm konulardan toparlama yapıp a dan z ye anlatır.
meta taglar onemli hocam onlara da duzen vermenız lazım şablonu istediginiz kullanabılırsınızBence buradan herhangi bir template i alıp kullanabiliriz. Sonuçta template sadece sayfa tasarımını ve reklam kodlarını vs içeriyor. Buradan aldığımız template in içine reklam kodlarını eklediğimizde aynı hesap oluyor gibi.
https://gooyaabitemplates.com/free-blogger-templates/page/2/
konu paylaşılalı birkaç gün oldu varmı blogtan para kazanan beyler reklamlar çıkıyormu
Bence buradan herhangi bir template i alıp kullanabiliriz. Sonuçta template sadece sayfa tasarımını ve reklam kodlarını vs içeriyor. Buradan aldığımız template in içine reklam kodlarını eklediğimizde aynı hesap oluyor gibi.
https://gooyaabitemplates.com/free-blogger-templates/page/2/
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.