Arkadaşlar google getiride bloğun tüm sayfasını topluca nasıl alıp kopyalarız tek tek 3 blog uğraşılmıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Zaten konuyu acan arkadasta belirtmişti bloglar 2 3 gun içinde kapaniyor diyeDeneme amaçlı dün gece bir tane yaptım, şimdi kontrol edeyim dedim kapanmışsizdede böyle oluyormu
Zaten konuyu acan arkadasta belirtmişti bloglar 2 3 gun içinde kapaniyor diye
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Blogu içe aktar da bi sorun varmi sizdede ben dun actim bisey olmadi bana bugun Blogu içe aktar diyorum oyle kaliyor bisey olmuyor 30 dk dir boyle
Üstad google gibi getir yaptıktan sonra dişe dokunur bir hit alamıyoruz.Yani Google gibi getir yöntemi ile 100-150 kişi geliyor ancak sonrasında gelen giden yok bir yerde yanlış mı yapıyoruz acaba ?
Bu arada buna rağmen adsense de 0,05 tl kazanmışız tıklama olmamasına rağmen![]()
hocam db yi kendiniz mi oluşturdunuz yoksa hazır db mi?
Herkes aynı içerik çalışıyor bu sekilde nasıl siteler yansıyacak? Şuanda boşa kürek
niye aynı içerik çalışsın ki herkes artık xml çekmeyi biliyor herkes , 2 kişi aynı içierkse 10 kişi farklı içerik çalışıyor.
[MENTION=8951]Dean[/MENTION] hocam blogu nereye bağladınız ? Ben Adsenseye bağladım ilk 10 gösterim yansıdı reklamlar çıktı daha sonra reklamlar kayboldu boş gözüküyor
hocam şuan hiçbiyere bağlamadım adsense düşünmüyorum açıkcası çünkü çok acemiyiz bu konuda , önce normal reklam firmalarını deneyecem bakalım hit hep böyle gelecekmi yoksa 2 gün sonra blog kapanacakm kapanacaksa zaten bi cacık olmaz bu işten
reyiz benım kı hala ayakta 3 gün oldu galibaher gün 100 görüntülenme geliyor bu arada popads lerden bir şey olmaz adsense şart youtube adsense kolay olduğu için denenebilir
hep açık kalır inşbenim şuan baya iyi hit hep böyle olacaksa süper
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.