Almanca İngilizce Siteler ile 1 Günde 100-200 tl Kazandıran Sitelerin Yöntemini ÜCRETSİZ açıklıyorum. Evet şaka değil tamamen ücretsiz. r10dan sonra y

Arkadaşlar google getiride bloğun tüm sayfasını topluca nasıl alıp kopyalarız tek tek 3 blog uğraşılmıyor

adsensedeki kodları ekledim 1 saat boyunca reklamlar gözüktü sonra kayboldu nedendir?

Blogu içe aktar da bi sorun varmi sizdede ben dun actim bisey olmadi bana bugun Blogu içe aktar diyorum oyle kaliyor bisey olmuyor 30 dk dir boyle

Deneme amaçlı dün gece bir tane yaptım, şimdi kontrol edeyim dedim kapanmış :D sizdede böyle oluyormu
Zaten konuyu acan arkadasta belirtmişti bloglar 2 3 gun içinde kapaniyor diye

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten konuyu acan arkadasta belirtmişti bloglar 2 3 gun içinde kapaniyor diye

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kapanırsa itiraz gonderın 24 saat içinde aktif hale gelir

---------- Spam Engelliyici 20:36 ---------- Önceki Mesaj 20:36 ----------

Blogu içe aktar da bi sorun varmi sizdede ben dun actim bisey olmadi bana bugun Blogu içe aktar diyorum oyle kaliyor bisey olmuyor 30 dk dir boyle

eger içinde cok fazla konu varsa uzun surer 30 50 konularda cabuk oluyor ama 700 800 konu olursa 10 15 dk alır

Üstad google gibi getir yaptıktan sonra dişe dokunur bir hit alamıyoruz.Yani Google gibi getir yöntemi ile 100-150 kişi geliyor ancak sonrasında gelen giden yok bir yerde yanlış mı yapıyoruz acaba ?

Bu arada buna rağmen adsense de 0,05 tl kazanmışız tıklama olmamasına rağmen :)

Üstad google gibi getir yaptıktan sonra dişe dokunur bir hit alamıyoruz.Yani Google gibi getir yöntemi ile 100-150 kişi geliyor ancak sonrasında gelen giden yok bir yerde yanlış mı yapıyoruz acaba ?

Bu arada buna rağmen adsense de 0,05 tl kazanmışız tıklama olmamasına rağmen :)

hocam adsense işini nasıl yaptın. yeni bir blog açtın ve kendi reklamlarını çıkartabildin öylemi?

Herkes aynı içerik çalışıyor bu sekilde nasıl siteler yansıyacak? Şuanda boşa kürek

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] hocam blogu nereye bağladınız ? Ben Adsenseye bağladım ilk 10 gösterim yansıdı reklamlar çıktı daha sonra reklamlar kayboldu boş gözüküyor

niye aynı içerik çalışsın ki herkes artık xml çekmeyi biliyor herkes , 2 kişi aynı içierkse 10 kişi farklı içerik çalışıyor.

Hocam kaç tane blogsite var hiç baktiniz mı? Herkes birbirinin içeriğini çekmiş benim sizin xml cektigimde sizin siteniz dizinde olduğu için benim site yansimiyor ben bunu sormuştum

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] hocam blogu nereye bağladınız ? Ben Adsenseye bağladım ilk 10 gösterim yansıdı reklamlar çıktı daha sonra reklamlar kayboldu boş gözüküyor

hocam şuan hiçbiyere bağlamadım adsense düşünmüyorum açıkcası çünkü çok acemiyiz bu konuda , önce normal reklam firmalarını deneyecem bakalım hit hep böyle gelecekmi yoksa 2 gün sonra blog kapanacakm kapanacaksa zaten bi cacık olmaz bu işten

hocam şuan hiçbiyere bağlamadım adsense düşünmüyorum açıkcası çünkü çok acemiyiz bu konuda , önce normal reklam firmalarını deneyecem bakalım hit hep böyle gelecekmi yoksa 2 gün sonra blog kapanacakm kapanacaksa zaten bi cacık olmaz bu işten

reyiz benım kı hala ayakta 3 gün oldu galiba :D her gün 100 görüntülenme geliyor bu arada popads lerden bir şey olmaz adsense şart youtube adsense kolay olduğu için denenebilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri