- Web sitesi
- www.animasyonal.com
127 sayfa görüntülemesi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fixlenmiş hocam bu yöntem senin siteye tesadüfen 5dkda 82 kişi girmiştir. yoksa bu yöntem bitik. sakın yapmayın) yapmayın ki bu yöntemi bilenler para kazansın sadece
)
3 gun sonra bu konudakı yorumları gorucem ozman nolucak adsense yt spamda bıle nasıl su sıralar herkes goruyor web de nasıl bılen bılıyor adsensım banlandı dıye burda sövmeyin kimseye
3 gun sonra bu konudakı yorumları gorucem ozman nolucak adsense yt spamda bıle nasıl su sıralar herkes goruyor web de nasıl bılen bılıyor adsensım banlandı dıye burda sövmeyin kimseye
yaw 5 dk da kim almış o hiti allasen web işini bilen biri gelmiyoku şuraya3 gun sonra bu konudakı yorumları gorucem ozman nolucak adsense yt spamda bıle nasıl su sıralar herkes goruyor web de nasıl bılen bılıyor adsensım banlandı dıye burda sövmeyin kimseye
hocam önce bu yöntem öldü diyordunuz şimdi banlanırsınız diyorsunuz)
arkadaşlar ben size adsense kullanın demiyorum.. adsense banlanıyorsa eğer popads kullanın))
yokk yok bu yöntemle adsense banlanıyor siz hiç bir şekilde kullanmayın çünkü adsense dışında bir reklam şirketi yok![]()
r10da da aynı muhabbetler döndü... yazık... gerçekten yazık...
kime niye yazık ortada r10 dan sutlandınız onun acısımı var anlamadımmadem herkes kazansın daha once nerdeydınız r10dakılerın acısınımı cıkartıcaksınız sız gıderken ben donuyordum. zamanla gorucez gidişatı
[/URL][/IMG]![]()
@actionScript Hocam pop ads e kayit oluyorumda advertiser mi secicem publisher mi pop ads de?
kime niye yazık ortada r10 dan sutlandınız onun acısımı var anlamadımmadem herkes kazansın daha once nerdeydınız r10dakılerın acısınımı cıkartıcaksınız sız gıderken ben donuyordum. zamanla gorucez gidişatı
[/url][/IMG]![]()
[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] Hocam pop ads e kayit oluyorumda advertiser mi secicem publisher mi pop ads de?
Publisher seçeceksiniz.Fakat hemen onay vermiyor.
[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] Hocam pop ads e kayit oluyorumda advertiser mi secicem publisher mi pop ads de?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.