Almanca İngilizce Siteler ile 1 Günde 100-200 tl Kazandıran Sitelerin Yöntemini ÜCRETSİZ açıklıyorum. Evet şaka değil tamamen ücretsiz. r10dan sonra y

o agzını boz ma bı adam olan falan r10 da 2 mesajım vardır kım oldugum ortada ok ortakılere kızıp gelıp burda banamı atarlıyon cık gıt dıyene bak cıkartmıslar cıkartcakalrı yerden burdan ne zaman cıkıcan onuda gorucez :)
sen ne yüzsüz ne çekemez bi insan çıktın yav sanane milletin adsensesinden şunundan bunundan burdaki herkes belli bir yaşa gelmiş adsensesini riske atıyorsa bilerek atıyor ki adam diyorki sadece adsense calısmanıza gerek yok sen hala kalkmış adsense banlanır diye konusup baltalayıp duruyorsun sanane kardeşim sanane yaptın açıklamanı daha ne polemiğe giriyon çek git işte konudan beğenmediysen

kim uzatıyor ? sen buraya geldin önce yöntem öldü ben yapıyordum dedin. sonra uygulayanlar daha 10dkda yüzlerce hit alınca. sonrada adsense banlanır diyorsun :) ee adsense kullanmayın diyorum sonra yok şöyle göreceksin yok böyle göreceksin diyorsun.

adam olan şurdaki insanlara yardımcı olur. tek başına sürekli konuyu kötülüyorsun. madem beğenmiyorsun çık git.
sen r10dakilerden birisin ama kimin neyisin bilmiyorum :)

ama senin kimliğin ortaya çıkacak. senin kim olduğun belli olacak..

bekleyelim görelim ;)
Adsense banlanırsa önce seninki gider herhalde hocam. Ben denemek için hiç edit yapmadan dediklerini uyguladım. Deneyip görmek için, ca-pub-4826409302121485 bu senin olmalı. Benim gibi yapanlar varsa önce senin adsense patlar haberin olsun :D

sen ne yüzsüz ne çekemez bi insan çıktın yav sanane milletin adsensesinden şunundan bunundan burdaki herkes belli bir yaşa gelmiş adsensesini riske atıyorsa bilerek atıyor ki adam diyorki sadece adsense calısmanıza gerek yok sen hala kalkmış adsense banlanır diye konusup baltalayıp duruyorsun sanane kardeşim sanane yaptın açıklamanı daha ne polemiğe giriyon çek git işte konudan beğenmediysen

agzını bozma terbıyenı takın benım burda herkese ne kadar yardımcı oldumu bılen bılır sımdı yazdıklarınızı hatırlatıcam sonra sıkayetımı ettım gerekenı yaparlar uslubunu takın yasını bil

gorucez akbabayı

sen daha burada ne geziyorsun. insanlar senin ne niyetli olduğunu anladılar.
kendini rezil etsin.

ayıptır yaptığın..
şurada onlarca kişi kenetlenmiş ÜCRETSİZ olarak paylaşılan birşeyi konuşuyorlar bir tek sen kötülüyorsun.. ayıp hocam yaptığın valla ayıp...

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] hocam her türlü arkandayım. Herkesin kazandığını görmek bazılarının ağrına gitmişe benziyor. Forumda çok fazla insan görünümlüler var belli ediyorlar hareketleriyle.

vah ki ne vah çekirdek almış izliyorum:D

bilgi yanlış da olsa hatalı da olsa sonunda ban da olsa adam lütfedip paylaşmış yanlış olabilir eğri olabilir bunu tartışmayı bir kenara birakın en azından bildiğini gelip söylüyor neyi çekemiyorsunuz.

agzını bozma terbıyenı takın benım burda herkese ne kadar yardımcı oldumu bılen bılır sımdı yazdıklarınızı hatırlatıcam sonra sıkayetımı ettım gerekenı yaparlar uslubunu takın yasını bil

şikayetini ettiysen bas git şimdi.. insanları rahatsız etme.

millete yardımcı oluyormuş..hadi oradan!!

[MENTION=11236]AyyildizCs[/MENTION]

Madem paylasmiyorsun bari paylasana engel olma. Internette bi ton farkli reklam sirketleride var, adsense banlaniyorsa dahi farkli sekillerde kullanilabilir bu yontem. Konuda tartismayi daha fazla uzatma, yoksa uzaklastirmak zorunda kalicam.

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] hocam her türlü arkandayım. Herkesin kazandığını görmek bazılarının ağrına gitmişe benziyor. Forumda çok fazla insan görünümlüler var belli ediyorlar hareketleriyle.

eyvallah hocam..

artık çıkıyorum cümleten hayırlı geceler...

sizler uğraşın... takıldığınız yerleri bana yazın gelince cevaplarım.

ama dediğim gibi buradan yazan arkadaşlar kendi aranızda da konuşup birbirinze yardımcı olabilirsiniz. ama özelden yapın.

görüşmek üzere..

adam acık acık diyor ben bunun botunu yapmışım diye siz halen diyorsunuz ki ne geziyorsun :) arkadaşım sen yeteri kadar yemişsin belli karnın ağrımış duramıyorsun az kenara çekilde biz de nasiplenelim

[MENTION=11236]AyyildizCs[/MENTION]

Madem paylasmiyorsun bari paylasana engel olma. Internette bi ton farkli reklam sirketleride var, adsense banlaniyorsa dahi farkli sekillerde kullanilabilir bu yontem. Konuda tartismayi daha fazla uzatma, yoksa uzaklastirmak zorunda kalicam.

arkdaslarada hakaretden gereken uyarı yaparsan sevınırım report ettim oben yazcamdaı yazdım herkes bı umıtle bende fikrimi yazdım o akrdasa ben 3 yıldır burdayım daha gezınıcem

göz at yapıp size yolladığım 1- 2- 3 dosyasından 1 i seçiyoruz.
daha sonra yeni blog oluşturup 2yi seçeceksiniz.
daha sonra yeni blog oluşturup 3ü seçeceksiniz..

Şu kısmı anlayamadım hocam. [MENTION=44001]actionScript[/MENTION]

1. bloga 1. dosyayı
2.bloga 2. dosyayı
3. bloga 3. dosyayı mı yukleyecegız?

Şu kısmı anlayamadım hocam. @actionScript

1. bloga 1. dosyayı
2.bloga 2. dosyayı

he laa he :D:D

1. bloga 1. dosyayı
2.bloga 2. dosyayı

aynen öyle

1. bloga 1. dosyayı
2.bloga 2. dosyayı

aynen öyle hocam, ama şu an bunları özelden sorun :) okuyanların kafası karışmasın..

Arkadaşlar sakin olun böyle giderse konu kapanır yarın sabaha.Ak mı kara mı ortaya çıkar yakında güvenen arkadaşlar benim gibi yt den vurgun yemiş sıfırı görmüş arkadaşlar beklesinler bence.Elimizde zaten bir şey kalmadı, kaybedecek de bir adsensemiz yok malesef.Bu yüzden sadece hit odaklı olarak deneyin ve sonuçları hep birlikde görelim.

Mobil olarak gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri