AyyildizCs
Yasaklanmış
senden baska bu konuya diklenen yok demekki isine gelmiyor , yoksa bu forumda kimse baskasinin adsensini dusunmez network menedjeri![]()
aynen oyle 4 ev aldım bu yolla sende basla alırsın yakında
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
senden baska bu konuya diklenen yok demekki isine gelmiyor , yoksa bu forumda kimse baskasinin adsensini dusunmez network menedjeri![]()
Bulogunuzdaki tüm sayfaları ekleyin demiş arkadaş mayıs ayı 580 konu var sayfamı oluyor bu 580 tenemi eklenecek bunun bi kolayı vardır sanırsam ?
demekki multisin foruma geleli 3 ay olmuştasenin mail sattigin zamanlarda bizim altimizda araba vardi , hadi yuru kocum.
demekki multisin foruma geleli 3 ay olmuşta![]()
Ekledim hocam sizi.Sanırım baya yoğunsunuz.
Arkadaş detaylı şekilde skype'den dönüş yaptı.Yarın deneyeceğim bende.Teşekkürler hocamiyi yürekli insanlar var demek ki.
Ayrıca sormak isterim hit nasıl bir anda artıyor? Açık gibi bir durum söz konusu sanırım yazıdan onu anladım ben![]()
Sistemi çok iyi anladım benFarklı template yapıp'da TBM yüksek yada aranma hacmi yüksek kelimeler ile devasa şeyler çıkarılabilir.Tabi [MENTION=13292]astalawista[/MENTION] hocam sendbox düşüyor demiş.Sanırım "google gibi getir" abanmamk lazım.Bir anda tüm sayfaları dizine gönderince spam olarak algılıyor muhtemelen.
Bilgi için çok çok teşekkür ederim.
Hocam Abartmadan yapınca bence hala iş görürTabi aynı template ile değil.Kendiniz niche kelime bulup,aranma hacmi doygun kelime bulup yapılırsa bence olabilir. Ben mantığını anladım.Aslında çok'da zor değilmiş bazı şeyler.R10 bakıyorum millet götürüyorum diyor.Sanki uzay mekiği kaldırıyormuş gibi çok zor diyor oysa ki burnumuzun ucunu görmüyormuşuz
Not: Arkadaşın verdiği sistemle "1" adet blogger yaptım.Hiçbir şeyinide değiştirmedim (Reklam kodları vs).1 hafta takılsın kendi halinde.Konu kapatılmazsa haftaya hit bilgilerini yayınlayacağım.
An itibari ile Buyrun
Daha yapalı 5 dk oldu![]()
Vallahi hocam ne uyanıklar varHelal olsun size.Adsensem yok ama eğer sizin kodlarsa template içindeki size gelsin tıklamalar
Popads başvurdum kabul edilirse artık haftada 3,5 tane açarım.Ayrıca aklıma bir şey daha geldi template düzenlerken link kısaltmada atsak tadından yenmez herhalde
![]()
Hocam adsense değil'de pop ve link kısaltma ile iş görür.Yani kazanan yine kazanır.Bende önermiyorum adsense ile girilmesini lakin dediğim gibi yapılırsa harçlığımız çıkar.
Pop için bir sorun yok sonuç'da hitler organik...
Sayın hocam,
Aynı sayfaları yaparsak evet politika ihlaline girer.Fakat bence taktiği anlayan anladı.Yani kendimiz araştırma yaparak,özgün sayfalar hazırlayarak yeni şeyler üretebilir ve kazanabiliriz.Bu taktik size göre karışık olabilir.Taşlar evet dağınık ama anlayan arkadaşlara sesleniyorum taşları doğru yere oturtursanız yaparsınız
Not: Bakın aynı içerik demiyorum2016 bomba konusu oldu...
Publisher seçeceksiniz.Fakat hemen onay vermiyor.
24 saat diyor hocam.kontrol edecekler.Tabi onay vermeme durumu'da olabilir.
Arkadaşlar sakin olun böyle giderse konu kapanır yarın sabaha.Ak mı kara mı ortaya çıkar yakında güvenen arkadaşlar benim gibi yt den vurgun yemiş sıfırı görmüş arkadaşlar beklesinler bence.Elimizde zaten bir şey kalmadı, kaybedecek de bir adsensemiz yok malesef.Bu yüzden sadece hit odaklı olarak deneyin ve sonuçları hep birlikde görelim.
Mobil olarak gönderildi.
Hocam çok basit o kısma geldiğinizde açtığınız ilk blog için 1. temayı yükleyip google araçlarından her sayfayı "google gibi getir" diyeceksiniz.Ortalama 30 dk buluyor.Sayfaları tek tek atacaksınız yani.İlk blog da işiniz bitince çıkacaksınız.Sonra aynı stil ile 2. blog yapacaksınız ve bu sefer 2. temayı atıp diğer işlemleri gerçekleştireceksiniz.
Yanlız burada dikkat edin 2. blog için 2. bir gmail hesabımıza ihtiyacınız var.
Ayrıca eklemek isterim bazı arkadaşlar yayılsın istemiyor nedeni ise ne kadar çok yöntemi öğrenip açan olursa o kadar çok hit kaybı yaşayacak diye düşünüyorum.Yan a sitesinden 1 tane değilde 100 tane olduğunu düşün hangisine girersiniz acaba ? Aynı yt deki yt to yt manyığı web spamı bu da...
Mobil olarak gönderildi.
Bildiğim kadarı ile youtube üzerinden alınan adsenler de web yayıncılığı yok.Fakat web adsense de her ikiside var.Ayrıca kopya içerikle başvuru yapıyorsunuz web adsenseye.Onayı verilmez çünkü politika ihlaline giriyor.
Mobil olarak gönderildi.
İlk temayı düzenlemeniz gerekiyor hocam.Az biraz web bilginiz olmalı.Popup için ödemesi sağlam scam olmayan yerler bulmamız lazım.Konu otursun elbet fikirler ortaya çıkar.
Mobil olarak gönderildi.
Allah allah web için kullanılmıyor ki youtube üzerinden alınan adsense.Yt üzerinden açarken de uyarıyor olması lazım kullanamazsın web için diye.Bununda bir yöntemi var ki öyle söylemiş.Bende kendimi bir şey biliyor sanıyordum [emoji4] vay arkadaş ne taktikler var gizli saklı.Paylaşan arkadaşı şimdi anlıyorum çok güzel bir atasözü var " Meyve veren ağaç taşlanır" diye...
Mobil olarak gönderildi.
Hocam neden bu kadar karşı çıktınız ? Google her kese yeter de ben bunu çok merak ettim.Bakınız ruslar,Endonezyayılar,vietnamlılar,Hintliler daha sayamadığım niceleri birbirlerine yardım ediyorlar.Bildiğim kadarı ile ruslar bu işte çok iyiler.
Mobil olarak gönderildi.
---------- Spam Engelliyici 05:42 ---------- Önceki Mesaj 05:41 ----------
Hayda rinaa rinaa rinaaa rinanay [emoji28]
Mobil olarak gönderildi.
o değilde sen bu konunu profesörü çıktın ha hadi maşallah diyelim![]()
demekki multisin foruma geleli 3 ay olmuşta![]()
Senin gibi insanları kazanmaya daha çok ihtiyacımız var hocam. Helal olsun. Skypedende ekledim bu arada![]()
Ekledim beklemedeyim şimdiden teşekkürler , Allah razı olsun.
Eğer anlattığı arkadaşlar var ise özel mesaj alabilirim onlardan da![]()
![]()
bot mu girdi ne oldu arkadaş ? Daha 15 -20 dk oldu webmaster tools a kayıt etmeyi bitireli.
Publisher hocam .
Benim bildiğim tek tek fakat arkadaş bot yaptırmış baksana580 tane içerik hangisinde ben daha 1 deyim
![]()
Birde şu PopAds onaylasa hemencecik çok süper olacak insan merak ediyor nasıl gidiyor diye. Koskoca 91 hit oldu , ayrıca buradan konuda ki misafirlere selam![]()
konuyu özet geçiyorum bu arkadaşta bu konuda baya ilerledi![]()
Ben anlamadım şimdi herkesin aynı içerikte sitesimi olucak?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.