Almanca İngilizce Siteler ile 1 Günde 100-200 tl Kazandıran Sitelerin Yöntemini ÜCRETSİZ açıklıyorum. Evet şaka değil tamamen ücretsiz. r10dan sonra y

arkdaslarada hakaretden gereken uyarı yaparsan sevınırım report ettim oben yazcamdaı yazdım herkes bı umıtle bende fikrimi yazdım o akrdasa ben 3 yıldır burdayım daha gezınıcem

Yahu fikrini 1 kez yazarsin 2 kez yazarsin neden israrla milleti engellemeye calisiyorsun? Birak isteyen denesin zaten adam belirtmis adsense hesabiniz banlanabilir isterseniz farkli sirketlerle calisin yada farkli yollar icin kullanin bu yontemi diye. Onlari 1 uyaracaksam seni 10 uyarmam gerekir ama kimseyi banlamak istemiyorum suan, daha fazla tartismaya devam etmeyin yeter.

eyvallah hocam..

artık çıkıyorum cümleten hayırlı geceler...

sizler uğraşın... takıldığınız yerleri bana yazın gelince cevaplarım.

ama dediğim gibi buradan yazan arkadaşlar kendi aranızda da konuşup birbirinze yardımcı olabilirsiniz. ama özelden yapın.

görüşmek üzere..

Yav adsense gitse de kızamam size :D Çekemeyenler var hocam sağolun bildiklerinizi söylediniz Allah razı olsun

yahu bloger adsense vermiyor o butonu pasif adam youtube üzerinden hemen alırsın dedi de ordan aldığım adsenseyi oraya nasıl bağlıyacam sonuçta web site adresi istiyor bloger adresini yazıncada git bloger üzerinden al diyor hey Allahım yaaa

Almanca İngilizce Siteler ile 1 Günde 100-200 tl Kazandıran Sitelerin Yöntemi...

göz at yapıp size yolladığım 1- 2- 3 dosyasından 1 i seçiyoruz.
daha sonra yeni blog oluşturup 2yi seçeceksiniz.
daha sonra yeni blog oluşturup 3ü seçeceksiniz..

Şu kısmı anlayamadım hocam. [MENTION=44001]actionScript[/MENTION]

1. bloga 1. dosyayı
2.bloga 2. dosyayı
3. bloga 3. dosyayı mı yukleyecegız?

Hocam çok basit o kısma geldiğinizde açtığınız ilk blog için 1. temayı yükleyip google araçlarından her sayfayı "google gibi getir" diyeceksiniz.Ortalama 30 dk buluyor.Sayfaları tek tek atacaksınız yani.İlk blog da işiniz bitince çıkacaksınız.Sonra aynı stil ile 2. blog yapacaksınız ve bu sefer 2. temayı atıp diğer işlemleri gerçekleştireceksiniz.

Yanlız burada dikkat edin 2. blog için 2. bir gmail hesabımıza ihtiyacınız var.

Ayrıca eklemek isterim bazı arkadaşlar yayılsın istemiyor nedeni ise ne kadar çok yöntemi öğrenip açan olursa o kadar çok hit kaybı yaşayacak diye düşünüyorum.Yan a sitesinden 1 tane değilde 100 tane olduğunu düşün hangisine girersiniz acaba ? Aynı yt deki yt to yt manyığı web spamı bu da...

Mobil olarak gönderildi.

Son düzenleme:
yahu bloger adsense vermiyor o butonu pasif adam youtube üzerinden hemen alırsın dedi de ordan aldığım adsenseyi oraya nasıl bağlıyacam sonuçta web site adresi istiyor bloger adresini yazıncada git bloger üzerinden al diyor hey Allahım yaaa
blog u domaine yönlendirmen lazım hocam arkadaş anlatımda yazmıştı

Adsense yayıncı kimliği var onunla yapacaksınız galiba tam emin değilim youtube adsense i ile web reklam yayınlayabilir miyiz bilen arkadaşlar olacaktır

blog u domaine yönlendirmen lazım hocam arkadaş anlatımda yazmıştı

hocam domaine yönlendirirsen sittin sene alamazsın benim domain zaten aylardır alamadım adsenseyi kaldıki bloggera verecek hiç sanmıyorum blogger adsenseyi blogger uzantısı ile alıyorduk ama şimdi şart şurt bi şeyler eklemişler bana youtubedan alırsın hemen dedi de cevap gelmedi kaldım böyle

hocam domaine yönlendirirsen sittin sene alamazsın benim domain zaten aylardır alamadım adsenseyi kaldıki bloggera verecek hiç sanmıyorum blogger adsenseyi blogger uzantısı ile alıyorduk ama şimdi şart şurt bi şeyler eklemişler bana youtubedan alırsın hemen dedi de cevap gelmedi kaldım böyle

Bildiğim kadarı ile youtube üzerinden alınan adsenler de web yayıncılığı yok.Fakat web adsense de her ikiside var.Ayrıca kopya içerikle başvuru yapıyorsunuz web adsenseye.Onayı verilmez çünkü politika ihlaline giriyor.

Mobil olarak gönderildi.

Bildiğim kadarı ile youtube üzerinden alınan adsenler de web yayıncılığı yok.Fakat web adsense de her ikiside var.Ayrıca kopya içerikle başvuru yapıyorsunuz web adsenseye.Onayı verilmez çünkü politika ihlaline giriyor.

Mobil olarak gönderildi.
tamam işte arkadaşta youtube üzerinden alırsan hemen alırsın diyor bukadar aksiyona girmezsin diyor

Hocam var olan adsense için kullanabilirsiniz. Sıfırdan adsense başvuracaksanız evet beya zorlayacaktır. Ben adsense alternatiflerini kullanırım muhtemelen. Arkadaş güzel bir fikir paylaştı aslında. Verdiği içerikler bir süre idare eder ama herkes aynı şeyleri yükleyeceği için işe yaramayacaktır yakında. Ama yöntem farklı şekillerde de kullanılabilir.

tamam işte arkadaşta youtube üzerinden alırsan hemen alırsın diyor bukadar aksiyona girmezsin diyor

Allah allah web için kullanılmıyor ki youtube üzerinden alınan adsense.Yt üzerinden açarken de uyarıyor olması lazım kullanamazsın web için diye.Bununda bir yöntemi var ki öyle söylemiş.Bende kendimi bir şey biliyor sanıyordum [emoji4] vay arkadaş ne taktikler var gizli saklı.Paylaşan arkadaşı şimdi anlıyorum çok güzel bir atasözü var " Meyve veren ağaç taşlanır" diye...

Mobil olarak gönderildi.

Hocam var olan adsense için kullanabilirsiniz. Sıfırdan adsense başvuracaksanız evet beya zorlayacaktır. Ben adsense alternatiflerini kullanırım muhtemelen. Arkadaş güzel bir fikir paylaştı aslında. Verdiği içerikler bir süre idare eder ama herkes aynı şeyleri yükleyeceği için işe yaramayacaktır yakında. Ama yöntem farklı şekillerde de kullanılabilir.

Amaaan bezdim valla başlarım adsensesine de, parasına da, pulunada ben yatar saat olmuş at kafası bizim derdimize bak..

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] şunu aslında video anlatımlı yapsanız bizde öğrenmiş olurduk.Reklam eklemeyi filan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri