Almanca İngilizce Siteler ile 1 Günde 100-200 tl Kazandıran Sitelerin Yöntemini ÜCRETSİZ açıklıyorum. Evet şaka değil tamamen ücretsiz. r10dan sonra y

kac blogunuz vardı

35 den fazla.

---------- Spam Engelliyici 10:37 ---------- Önceki Mesaj 10:36 ----------

geçmiş olsun, kapanan adsenseleriniz web adsensemiydi ?

Blogger adsense hocam sanırım webtenmi sayılıyor pek bilmiyorum. 2013lü bir hesaptan başvurmuştum.

---------- Spam Engelliyici 10:38 ---------- Önceki Mesaj 10:37 ----------

Kaç blog yapmıştın hocam ? Konuları ellemi xml ile mi giriyordun ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

35 adet'den biraz fazla blogger vardı. İçlerinden rahat 5 tanesi elle girilmiş actionscriptin vermiş olduğu kelimelerdi resimleri tek tek indirip konu açıp girdim. Diğerleri XML ile çekilmiş.

35 adet'den biraz fazla blogger vardı. İçlerinden rahat 5 tanesi elle girilmiş actionscriptin vermiş olduğu kelimelerdi resimleri tek tek indirip konu açıp girdim. Diğerleri XML ile çekilmiş.

Anladım hocam geçmiş olsun. Xml ile oluşturulan bloglarda kapanma süresi daha kısa demekki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geçersiz tıklanmadan kapatılmış adsenseler. İtiraz formu gönderdim bakalım sonuç ne olacak.

Selam hocam blogger bot paylaşan arkadaş vardı onun konuyla resimleri çek yapsak xml falan girmesek kapanma süresi uzuyor mu ?

2. Sadece actionscript'in dediklerini mi uyguladınız yoksa farklı bir şey var mıydı.

Selam hocam blogger bot paylaşan arkadaş vardı onun konuyla resimleri çek yapsak xml falan girmesek kapanma süresi uzuyor mu ?

2. Sadece actionscript'in dediklerini mi uyguladınız yoksa farklı bir şey var mıydı.

Belki bir ihtimal uzatabilir. Ben açıkcası bilerek geçersiz tıklama yapılabileceğini düşünüyorum çünkü bazı bloglarım görsellerde ilk sıraydı 2 gün filan hiç inmedi. Yani XML'den kaynaklanıyor kesin olarak diyemem. Evet actionscriptin dediklerini yapıyordum bir kaç farklı birşey var o kadar onlarda kelime bulmada.

Belki bir ihtimal uzatabilir. Ben açıkcası bilerek geçersiz tıklama yapılabileceğini düşünüyorum çünkü bazı bloglarım görsellerde ilk sıraydı 2 gün filan hiç inmedi. Yani XML'den kaynaklanıyor kesin olarak diyemem. Evet actionscriptin dediklerini yapıyordum bir kaç farklı birşey var o kadar onlarda kelime bulmada.
Mobil izlenimden kaynaklanabilirmi aceba, bazı bloglara %60 mobilden geliyor izlenim.

Mobil izlenimden kaynaklanabilirmi aceba, bazı bloglara %60 mobilden geliyor izlenim.

Aslında şöyle birşey dikkatimi çekti. Bu işe başladığım günden itibaren sürekli masaüstü reklamlara tıklıyordu son 1.5 2 gündür tablet ve mobilde çok ama çok az görünmeye başlamıştı. Bir alakası olabilirmi bilmiyorum.

Aslında şöyle birşey dikkatimi çekti. Bu işe başladığım günden itibaren sürekli masaüstü reklamlara tıklıyordu son 1.5 2 gündür tablet ve mobilde çok ama çok az görünmeye başlamıştı. Bir alakası olabilirmi bilmiyorum.

benimde blogspot vardı 6 tane kapanmış 2 gmaile kayıtlıydı 6 tanesi
enteresan böyle iş yapılmaz 4 günlük blogspottular

35 blog el insaf tabi kapanır. elle farklı kategorilerde hazırladığım tek tek resim bulup eklediğim 2 bloğum güzel sayılabilecek bir mebla bırakıyor bakalım düşüş olacakmı. Öyle xml yükle yaparsanız ilk başta sevinirsiniz sonra adsensenizde ban yer üzülürsünüz :)

Belkide geçersiz tıklama mobilden geldiği için saymamaya başlamıştır.
Bu banlanmana sebep olmuş olabilir mi aceba?
35 blog el insaf tabi kapanır. elle farklı kategorilerde hazırladığım tek tek resim bulup eklediğim 2 bloğum güzel sayılabilecek bir mebla bırakıyor bakalım düşüş olacakmı. Öyle xml yükle yaparsanız ilk başta sevinirsiniz sonra adsensenizde ban yer üzülürsünüz :)
Hocam "resimleri tek tek bulup eklediğim" derken resimleri indirip gerimi yüklüyorsun. Yoksa başka sitelerin resim linkleriyle mi ekliyorsun bloga.

Son düzenleme:

Hocam aynı blogu 5 10 kerede kopyalamadıkki. Elimde bir anahtar kelime görsel varsa 2 kere kopyaladım. 35 Blogun 20si aynı içerik olsa tamam.

mobilden gelenleri neden geçersiz tıklama sayıyor ki onu anlamadim ben.. baska adsensesi banlanan var mi arkadaslar? daha adsensem bile yok ama bu işi çözüme kavuşturalim ki ona göre hareket edelim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet arkadaşlar farklı maillere ayın 6 sında oluşturduğum 2 blog da bugün kapanmış. içeriği normal elle yüklemiştim. 1 hafta anca dayanabildi :)

Vv3ggP.png

burada anlatılan yöntem bir çoğumuza meşakkatli geldi. her sayfayı tek tek eklemenin kolay yolu var. bu dosyayı indirin : (aynı xml dosyasının 61 sayfasını 1 sayfada birleştirdim). Kolay gelsin.

Vv3ggP.png

burada anlatılan yöntem bir çoğumuza meşakkatli geldi. her sayfayı tek tek eklemenin kolay yolu var. bu dosyayı indirin : (aynı xml dosyasının 61 sayfasını 1 sayfada birleştirdim). Kolay gelsin.
Birlestrmek sorun degil hocm bunun istatiklere etkisi önemli:)

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi konu bi anda patlayıp nasıl 10 gündür suskun olabiliyor, demek ki yöntem işe yaramıyor :)

Moblimde konunun sahibi en son ne zaman girmis

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri