Almanca İngilizce Siteler ile 1 Günde 100-200 tl Kazandıran Sitelerin Yöntemini ÜCRETSİZ açıklıyorum. Evet şaka değil tamamen ücretsiz. r10dan sonra y

Yöntem işe yaramıyormu :D millet kazandığı için yorum atmıyor herkes yapmasın diye :D böyle devam edin siz :D

Almanca İngilizce Siteler ile 1 Günde 100-200 tl Kazandıran Sitelerin Yöntemi...

Bence yanlış düşünüyorsunuz hocam :) Günde sadece 2 - 3 saatimi ayırdım : Screenshot by Lightshot

Kazançmı paylaşim illa :)

iPhone 6 Tapatalk

---------- Spam Engelliyici 00:38 ---------- Önceki Mesaj 00:33 ----------

bbc893c020dee8cd5c7b56841e285323.jpg
pm atmayın lütfen. :) 6 gündür hiçbişey yapmıyorum günlük 15-20 en fazla 230 gördüm

Maşaallah.

Son düzenleme:

iPhone 6 Tapatalk

pm atmayın lütfen. :) 6 gündür hiçbişey yapmıyorum günlük 15-20 en fazla 230 gördüm

Maşaallah.

pm attım dönüş bekliyorum

hahahahah sonunda beklediğim cevaplar geldi, teşekkürler beyler umut fakirin ekmeği :)

Yöntem işe yaramıyormu :D millet kazandığı için yorum atmıyor herkes yapmasın diye :D böyle devam edin siz :D

Daily çalışanlar milleti blogger a yönlendirmeye çalışıyor
Blogger çalışanlar youtube a yönlendirmeye çalışıyor
Youtube çalışanlar spam bitti diyor

Alanında teşvik edenlerse sadece bot satıcıları :D :D :D

Adam durumu özetledi:D

Şaya bi yana dediğine %100000 katılıyorum. Bunu yapan bencildir zaten

iPhone 6 Tapatalk

Maşaallah.

Acaba görsel ağırlıklı mı yapıyorsunız? Özgün mü yapıyorsunuz? Bir de bloglarınız kapanıyor mı?
Şimdiden teşekkürler.

Acaba görsel ağırlıklı mı yapıyorsunız? Özgün mü yapıyorsunuz? Bir de bloglarınız kapanıyor mı?

Şimdiden teşekkürler.

Yaptıklarımı anlatamam ama 1 blog 2 saatimi alıyo google getir dizine gönder 10 dk kapanıyor tabi

iPhone 6 Tapatalk

Yaptıklarımı anlatamam ama 1 blog 2 saatimi alıyo google getir dizine gönder 10 dk kapanıyor tabi

iPhone 6 Tapatalk

Yaptığınız kategori istemiyorum hocam. DB kendiniz mi hazırlıyorsunuz? Birde görsel mi yazı ağırlık lı mı? 2 saatinizi aldığına göre özgün demekki.
Teşekkürler

Hepsini denedim bloggerda para vermiyorsun hiç birşeye ondan daha kolay geliyor :D

Beyler ben bu arkadaşın dediği templateleri falan yaptım ancak blogumda reklam çıkıyor benim adsenseim yok ve reklam da almadım bu reklamlar google'ın reklamları mıdır acaba?

Beyler ben bu arkadaşın dediği templateleri falan yaptım ancak blogumda reklam çıkıyor benim adsenseim yok ve reklam da almadım bu reklamlar google'ın reklamları mıdır acaba?
Paylaşan arkadaşın adsense kodları kendi kodlarinla degistirmen lazım

20sinde açtığım bloğa adsense kayıt butonu geldi ve kaydoldum şimdi 24 saat içinde sana cevap vericek dediler ve onay için bi reklam koydular yarın akşama doğru bilgiler veririm sizlere

20sinde açtığım bloğa adsense kayıt butonu geldi ve kaydoldum şimdi 24 saat içinde sana cevap vericek dediler ve onay için bi reklam koydular yarın akşama doğru bilgiler veririm sizlere

başkan adsense dışında reklam koyamıyor muyuz bloggera?

Koyabiliriz tabi ama adsense gibi kazandırmaz, diğer reklam firmalarının konuları var forumda onlarada bakabilirsin

3 tane blog açtım fakat adsense ile eşleştiremiyorum. Blogunuz adsense için uygun değil gibi bi ibare çıkıyor. Sayfaları tek tek url leri yazdıktan sonra 200 civarı giriş oldu bloga fakat daha sonra kimse girmedi mesela. Adsense e şimdi bağlayamıyorum zaten. Olduda bağladım e artık kimse girmiyo bloga. Ben çözemedim bu işi :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri