bu siteye ulaşan pinlerdeki pin kodunu nasıl bildiriyorlar? taratıp gönderme sistemi shipito'da vardı abd adsense için ama onlar noter evrağı istiyor shipito biraz teferruatlıydı açıkçası bunda sistem nasıl?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu sistemi kullanan var mı ? Ödeme işlemini nasıl yapabiliriz ?
Hocam ödeme yapabildiniz mi
Ödeme yöntemi olarak paypal ve banka eft kabul ediyor. Sanırım pazartesi eft geçerim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Swift yapmak lazım ona da çok masraf çıkar, minimum 10 euro falan masraf çıkartır bankalar.
Ne zaman istemiştiniz hocam pinleri.Ayrıca hocam tarayıp size göndermeleri için zannedersem mail atmanız gerek.Ben posta kutusunu olusturmadan evvel sormustum 3,25 euro karsılıgında tarayıp gönderiyoruz demişlerdi[MENTION=30176]Denizciyiz[/MENTION] hocam bana 4 adet pin gelmiş adrese ancak bunlar taramıyorlar mı? gelen mail şu şekilde
Dear Sir/Madam,
to your mailbox in the warehouse in Zittau was received the following shipment:
Package, 0.21x0.15x0.001 m, 0.008 kg , Sender, Tracking Nr. (or ZIP Code): Google AdSense
Log into Your account and click on the Received Shipments. Send the shipment as follows:
1) If you wish to change the carrier (default bid is set to DHL Deutsche Post), click \'Change carrier\'. It is possible that your shipment can be sent a cheaper option.
2) To order transport click on the button \'Continue\'.
3) Fill forwarding order and click on the button \'Confirm and pay from my credit\'.
If you wish to execute a certain action, fill in your requirements and click \'Save and send the requirements\' (optional)
Unfortunately we do not offer personal collection due to the high cost of additional handling and administration. Savings we try to translate into prices for processing.
NOTICE: Shipments and materials are regularly inspected by German border police and customs administration against prohibited goods and products subject to excise tax. For these reasons, always fill out an accurate description of the contents. Thank you for your understanding. Also note that we do not accept for transporting substances within the ADR * mode and substances listed in the General Conditions of Freight Forwarding.
To send shipment you need to have recharged credit on your account. To credit recharging click on the link Recharge below the top menu.
Thank you in advance for your cooperation.
Your sincerely,
Ne zaman istemiştiniz hocam pinleri.Ayrıca hocam tarayıp size göndermeleri için zannedersem mail atmanız gerek.Ben posta kutusunu olusturmadan evvel sormustum 3,25 euro karsılıgında tarayıp gönderiyoruz demişlerdi
ayın 4de istedim mail attım tarama için cevap bekliyorum tarama varsa iyi o vakit
pininizi ingiltere`ye isteyin, gelmeme sorunu yasamayin![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.