Almanya Lokasyon Dedicated / Retnor Bilişim Çözümleri

Merhabalar;

Yakından görüştüğüm arkadaşlarımın bildiği üzere 1 yıldır İstanbul'dan kurtulma planları içerisinde idim.

Sonunda Allah yüzüme güldü diyelim, yarı memleketim sayılan İzmir'e yerleşiyorum bir noktada ege toprağına geri dönüyorum...

Bu geceden itibaren birkaç kez İzmir - İstanbul arası mekik dokumam gerekecek, ev bulma, tutma, abonelik açtırma, taşınma ve yerleşme süreci...

Muhtemelen haftasonuna kadar herşeyi halletmiş olurum, enazından öngörüm bu şekilde...

Şimdi diyeceksiniz bizene :) orasıda şu şekilde...

Haftasonuna kadar skype üzerinden ne satış nede destek ile ilgili yardımcı olamayacağım bunun yanı sıra genelde 1 saat olmadan cevap verdiğim destek talepleri biraz gecikecek...

Lütfen alışılagelmiş desteği bulamayınca savaş baltaları ile saldırmayın diye bu postu atıyorum...

Anlaşınız için şimdiden teşekkür ederim...

Hakkımızda hayırlısı...

Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi bu işe dahil olduğumdan bu güne tamamen kendime ait cihazları pazarlamak niyetinde idim, ki bu güne kadar hep bu şekilde çalıştım.

Yakın arkadaşlarım ve birçok kullanıcım tarafından Almanya ve farklı lokasyonlardan hizmet talebi almış olsam da bir türkü başlamak nasip olmamıştı...

Geçtiğimiz aylarda kurumsal bir firma için Almanya lokasyon olarak yüklü miktarda makine temin etmek durumunda kaldım ve bu konudaki inadımı kırmış bulundum, hal böyle olunca siz frm kullanıcıların beğenisine sunabileceğim 4 adet paket oluşturdum ki frm kullanıcıları için de birşeyler yapabileyim.

Fiyat konusunda memnun kalacağınız, performans konusunda sorun yaşamayacağınız sistemler olduğunu düşünüyorum...

3770 Paket 1

Intel Core i7-3770 8 Core CPU ( 4 Gerçek 4 Sanal )
16 GB Ram
2 * 3 TB SATA Disk
Limitsiz Trafik
1 Gbps Port
1 Adet IP Adresi
Almanya Lokasyon

1 Aylık 160.00 TL SATIN AL
3 Aylık 450.00 TL SATIN AL

--------------------------------------

3770 Paket 2

Intel Core i7-3770 8 Core CPU ( 4 Gerçek 4 Sanal )
32 GB Ram
2 * 3 TB SATA Disk
1 * 240 SSD
Limitsiz Trafik
1 Gbps Port
1 Adet IP Adresi
Almanya Lokasyon

1 Aylık 220.00 TL SATIN AL
3 Aylık 630.00 TL SATIN AL

3930 Paket 1

Intel Core i7-3930 12 Core CPU ( 6 Gerçek 6 Sanal )
64 GB Ram
2 * 3 TB SATA Disk
Limitsiz Trafik
1 Gbps Port
1 Adet IP Adresi
Almanya Lokasyon

1 Aylık 220.00 TL SATIN AL
3 Aylık 630.00 TL SATIN AL

3930 Paket 2

Intel Core i7-3930 12 Core CPU ( 6 Gerçek 6 Sanal )
64 GB Ram
2 * 3 TB SATA Disk
1 * 240 SSD
Limitsiz Trafik
1 Gbps Port
1 Adet IP Adresi
Almanya Lokasyon

1 Aylık 280.00 TL SATIN AL
3 Aylık 810.00 TL SATIN AL

Umarım memnun kalırsınız.

Hakkımızda Hayırlısı...

paket 1 satın almak istiyorum

Öncelikle hayırlı olsun,sadece windowsmu kurulabiliyor bu makinalara? Centos kurabilirmiyiz ? Birde içerisinde youtube botu barınacak,sizin için bir sorun oluştururmu? Çünkü sürekli aktif olarak video ekliyecek,cpu %80-90 aşağı inmez tahminim.

Ooooo süperrr :)

Bornova mı???

Özkanlardayım, beklerim :)

Öncelikle hayırlı olsun,sadece windowsmu kurulabiliyor bu makinalara? Centos kurabilirmiyiz ? Birde içerisinde youtube botu barınacak,sizin için bir sorun oluştururmu? Çünkü sürekli aktif olarak video ekliyecek,cpu %80-90 aşağı inmez tahminim.

İşletim sistemi olarak dilerseniz Exsi ile teslim ederim, siz windows yada centos ne arzu ederseniz kurabilirsiniz. Bana bırakırsanız ben windows olarak teslim ederim çünkü üst düzey centos desteği sağlamıyorum.

CPU kullanımı konusunda makina sizin nekadar kullanırsanız kullanın :)

3770 siparişi verdim aynı gün teslim aldım.Daha önceden bir üst modelini farklı kişiden alıyordum.Önceden bir saatte yaptığım işlemi beş dakika gibi inanılmaz bir sürede yapabiliyorum. [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] Eline,emeğine sağlık.Uzun süre çalışmak dileğiyle.

Merhaba;

Döviz kurundaki artış nedeni ile Fiyatlar güncellenmiştir.

İyi çalışmalar.

EDİT: Fiyat değişikliği sadece Almanya Lokasyon Dedicated ürünlerinde yapılmıştır, VDS ürünlerinde şuan için bir fiyat değişikliği söz konusu değildir.

Son düzenleme:
Merhaba;

Almanya'daki firma ile yaşadığım bazı prensip problemleri nedeni ile sorunları ortadan kaldırana dek yeni sunucu siparişi almıyorum. Mevcut kullanıcılar bu sorundan etkilenmeden diledikleri süre boyunca hizmet almaya devam edebilirler...

İyi çalışmalar.

Merhaba;

Firma ile birçok konuda uzlaşı sağlamış bulunmaktayım.

Tekrar yeni sipariş alımına başladık.

Döviz kurundaki ciddi artış nedeni ile fiyatler Eski - Yeni tüm kullanıcılarda geçerli olmak üzere güncellenmiştir.

Fiyat değişikliği sadece Almanya Lokasyon sunucularda söz konusudur.

İyi çalışmalar.

Merhaba,

Döviz kurundaki ciddi artış nedeni ile fiyatler Eski - Yeni tüm kullanıcılarda geçerli olmak üzere güncellenmiştir.

Fiyat değişikliği şuan için sadece Almanya Lokasyon sunucularda söz konusudur.

İyi çalışmalar.

Bir adet sipariş geçilmiştir. Hayırlısı olsun. [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri