Almanyada Banka hesabı açtırmak

namekrronn

Yasaklanmış
Forumda mutlaka almanyada yaşayan vardır diye düşünüyorum. Orada bir banka hesabı açtırmamız mümkün mü? Oranın vatandaşı olmadan. Ayrıca adsense ödemesi almaya başladığımızda bizi vergi kaçakcısı ilan edebilirler mi? :)

almanya adsenseleri banlanmıyor mu sanki herkeste bi almanya seferberliği başladı :D

banka hesabı mümkün değil

Türkiye'de yabancı uyruklular vergi dairesinden numara alıp pasaportuyla hesap açtırabiliyor Almanya'da neden olmasın aynı yöntemle olabilmesi mümkün araştırın biraz forumları hocam (AB Vatandaşlığı gerekirmi orasını bilmiyorum)

Youtube işi yapmıyorum, web adsense kullanıyorum. Türkiyede açılmış adsense clik başına maliyet 0,2tllerde geziyorken almanya hesabı 1,3eurolarda geziyor. almanya adsensi olan birinden rica ettim sitede test ettik. Site aynı, içerik aynı ama farka bak. Google bölgesel bir ayrımcılık uyguluyor.

1 Yıllık Pasaport Üzerindeki VİZA Oturumuyla Bile Açamıyorsun...

Youtube işi yapmıyorum, web adsense kullanıyorum. Türkiyede açılmış adsense clik başına maliyet 0,2tllerde geziyorken almanya hesabı 1,3eurolarda geziyor. almanya adsensi olan birinden rica ettim sitede test ettik. Site aynı, içerik aynı ama farka bak. Google bölgesel bir ayrımcılık uyguluyor.

vay be harbiden çok kalleşçe

resmen sizin ülke zaten gariban bu kadar yeter mantığı izliyor google.

Banka hesabı için burada oturum izniniz olması gerekiyor ayrıca düzenli bir gelir kaynağı belirtmeniz şart, yani bu hesaba para nereden gelecek ? bunlar yoksa açmıyorlar benim bildiğim kadarı ile.

payoneer gibi bir sürü site bulunabilir aslında bulupta kullanan da vardır ama buraya yazarmı bilmem , google dan sorgulamak ta bazen sonuç vermiyor , nokta atışı site adresini bilmeniz gerekebiliyor.

Hocam malesef dogru değil, Adsenselerim almanya merkezli Sitelerim TR ama trafiğin %50 si avrupa ülkelerinden yinede TBM 0,01 BG ler ise 0,20 lerde..

950 tıka 7 euro veriyor :)

Hocam malesef dogru değil, Adsenselerim almanya merkezli Sitelerim TR ama trafiğin %50 si avrupa ülkelerinden yinede TBM 0,01 BG ler ise 0,20 lerde..

Arkadaş farklı bir şeyden bahsetmiş hocam bence , tr adsensedeyken kazandırdığı ile almanya adsensede kazandırdığını karşılaştırmış. Sizin sitenizdeki içeriğin kazancı ile arkadaşın içeriğinin kazancı farklı olmaz mı ? Atıyorum sizin içerik modadır arkadaşın ekonomi.

olabilir hocam site içieriği değilde Almanya adsense baz alınarak hesaplanışı için yazdım.

Almanya'da banka hesabınıza gelen her kuruş paranın hesabını vermek zorundasınız vergi muhabbetinden dolayı, çok ciddi üstünde duruluyor orada.. zaten banka hesabı açmak için oturumunuz olması lazım, oturum için de iş ev vs :D

payoneer iş görmüyormu
Payoneer iş görüyor ancak onlarda bu para nerden geldi ispat edin vs yapıyormuş. Yani adamlara beğendiremezsen pat geri gönderebilir.

---------- Spam Engelliyici 01:23 ---------- Önceki Mesaj 01:22 ----------

Valla hocam almanya adsense öle ise siz ona birde TR merkezli adsense ekleyin 950 tıka 3-4lira belki verir. Ayrıca benim trafik %80 amerika, gerisi diğer ülkeler.

payoneer de euro hesabı actıgında almanya bazlı hesap acıyor.

EUR ALICI HESABI (SEPA)
Bankanın Adı Wirecard
BIC WIREDEMM
IBAN DE13.............
Bankanın Bulunduğu Ülke Almanya
Lehdar Adı T... Y....

Bilmiyorum bu bilgi işine yarar mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri