Almanya'da silahlı saldırı

Ben Almanya'da yasiyorum ve suan burada da kimsenin rahat olmadigini söyleyebilirim. Kalabalik yerlerden kacinma var ve heryerde cok fazla koruma var.

geçmiş olsun artık birlik zamanı değil mi? herkes kendi çıkarlarını bir kenara bırakmalı

Teröre destek veren herkesin allah belasını versin. Şu güzel dünyada neyi paylaşamıyoruz bir anlasam...

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teröre şakşakçılık yaparsa gelir sizleride vurur ey almanya. Aslında şuan yaşanan terör olayları iyilerle kötülerin savaşı

Olan yine masum sivillere oluyor Pkk'ya destek veren ******** Alman devlet adamlarına bişi olmuyor

Türkiye'ye OHAL'i kısa tutun diyen Almanya minik saldırının ardından OHAL ilan etti.

Türkiye'ye OHAL'i kısa tutun diyen Almanya minik saldırının ardından OHAL ilan etti.

ne diyeyim ki sana . haberi eksik gedik okuyup eksik yorum yapıyorsun

Almanya'da alışveriş merkezinde silahlı saldırı! Münih'te OHAL ilan edildi | Dünya Haberleri

sadece munih te ohal ilan edildi. yani turkiye gibi her tarafta değil.

almanya ohal ilan etmeyin demiyor.
Almanya: Türkiye'deki OHAL mümkün olduğunca kısa tutulmalı - Gündem - T24

Mümkun oldugunca kısa diyor.

Almanya'da alışveriş merkezinde silahlı saldırı! Münih'te OHAL ilan edildi | Dünya Haberleri

kendileri 5 kişinin öldü saldırada Almanyanın en büyük şehrin ohal ilan ediyor ama Türkiye'de Cumhuriyet tarihin en büyük kalkışmalarından biri olan darbe girişimine kısa tutun diyor ?

Bizim 4/1 miz kadar tehlike atlatmayan Fransız dostları için aynı şeyi söylediler mi ?

2 yüzlü 3 yüzlü 4 yüzlü 5 yüzlü ... Alman Devlet Adamları...

ayrıca kopyacılıkta üstüne yok :)
fbc50b419abb72f0b0086b313db42033.png

Mümkün olduğunca kısa diyor ve sende gelip " onu demedi bunu dedi " diyorsun :)

Sen böyle diyince demirel döneminde yapılan bir miting geldi aklıma. Demirel çıkıp almanları övercesine " Almanları bilirsiniz akıllı adamlardır " diye bir kelamı vardı.
Tabi o zamanlar ekonomi bizde ekmek kuyruğuyla ölçüldüğü için almanlar büyük gelirdi gözümüze.

Şimdi senin şu çırpınışını gördüm ya. Güldürdün beni :)

Şu dış ülkelere olan medeni (öyle deniliyor) tutumunuz ne zaman son bulacak. Siz kimi kime övüyorsunuz. Çıkmışsınız almanların sözcülüğünü yapıyorsunuz burda.

saldırıda 3 Türk hayatını kaybetmiş. Allah rahmet eylesin

Mümkün olduğunca kısa diyor ve sende gelip " onu demedi bunu dedi " diyorsun :)

Sen böyle diyince demirel döneminde yapılan bir miting geldi aklıma. Demirel çıkıp almanları övercesine " Almanları bilirsiniz akıllı adamlardır " diye bir kelamı vardı.
Tabi o zamanlar ekonomi bizde ekmek kuyruğuyla ölçüldüğü için almanlar büyük gelirdi gözümüze.

Şimdi senin şu çırpınışını gördüm ya. Güldürdün beni :)

Şu dış ülkelere olan medeni (öyle deniliyor) tutumunuz ne zaman son bulacak. Siz kimi kime övüyorsunuz. Çıkmışsınız almanların sözcülüğünü yapıyorsunuz burda.

EKSİK YORUM ... Diyorum

ÖVGÜ .... Diyorsun..

Şaka Gibisiniz ...

bundan sonra bu konuya cevap yazmayacağım.

Çünkü

Dediklerimi anlayamıyorsunuz ... yada anlamak istemiyorsunuz . [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri