Almanyada yaşayan var mı ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
D

Dean

Guest
beyler almanyada yerel bankada banka hesabı açmak 1 hafta fln sürüyormuş.ben anlamadım ki nasıl oluyor bu iş , bizim burda netten bile hesap açıyoz. orada bu süreci kısaltmanın yolu yokmu veya hangi banka daha hızlı hesap açtırıyo ? yaşayan arkadaşlar var burda onlar bi zahmet bilgisi varsa yazsın lütfen...

1 Hafta derken hemen gideyim hesap açayım olmuyor,termin dedikleri randevu sistemi var banka sana şu gün şu saatte burda ol diyor o saatte gidip hallediyorsun işini.Randevulu çalıştıkları için birkaç günü bulabilir ama bütün bankalarda böyle midir bilmiyorum ama büyük ihtimal öyledir.

beyler almanyada yerel bankada banka hesabı açmak 1 hafta fln sürüyormuş.ben anlamadım ki nasıl oluyor bu iş , bizim burda netten bile hesap açıyoz. orada bu süreci kısaltmanın yolu yokmu veya hangi banka daha hızlı hesap açtırıyo ? yaşayan arkadaşlar var burda onlar bi zahmet bilgisi varsa yazsın lütfen...

fransa'da kredi kartı alma'nın çok daha zor olduğunu duymuştum

Sparkasse ye Pasaport,Oturum ve Anmeldung ile beraber git, Siraya gir. Sira sana gelince gidip masaya otur ve vadesiz hesap acmak istiyorum de. Hesabi aninda acarlar ancak EC kartinin gelmesi 1 hafta kadar sürer. Önce kartin gelir postayla iki gün sonra da sifrelerin. Online kullanacaksan onu da bildir. Gerekli prosedürü de ayni anda hallederler.

ya bu bankaların ist şubelerine gidip ben almanyada hesap açmak istiyom bana alman ibanı verin derken nolur:S aynı şeyi diğer bankalar için soruyorum burada hiç yok yabancı banka.

Allah belanı versin almanya senin. Kişi kara listede diye hiçbir değeri olmayan boş bir hesap açmıyorlar. Gitmeyi düşünüyodum iyice nefret ettim ne kadar saçma işleri vsr ya

Allah belanı versin almanya senin. Kişi kara listede diye hiçbir değeri olmayan boş bir hesap açmıyorlar. Gitmeyi düşünüyodum iyice nefret ettim ne kadar saçma işleri vsr ya

sadece almanya değil avrupa ülkeleri hep böyle herkes avrupa avrupa der ama ohoo daha neler var. hem almanyada açmaman daha iyi sıkıntı çekersin vergi filan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri