Alt Coin Muhabbetleri

KimLanBunLaR

Yasaklanmış
Alt coin muhabbetlerini burdan konuşalım hatta baslayalım :)

bu stellar neden böyle koptu bi fikri olan varmı

patlyacak bi yerde ama bakalım

bakıyorum artmasının bi sebebide yok şu balina dedikleri mi patlatıyo napıyo

karmaşık işler ama bilmeden basıyoz işte kazandırıyorda birsürü coin toplu halde cıkıp iniyor bu hafta tam bir patlama oldu düşükken işlem hacmi yukseklere yarım btc yatırsan 1 ay sonra zenginsin bu treni ben kaçırdım inş diğer fırsatları kaçırmam bu arada buraya yazıyorum bu forum yakında tamamen coin konularına dönüşecek :)

patlyacak bi yerde ama bakalım

bakıyorum artmasının bi sebebide yok şu balina dedikleri mi patlatıyo napıyo

akşam
Bytecoin
Dogecoin
Stellar

Bu üçüne toplamda 0.00560 btc yatırım yaptım ve şuan bakiyem 0.00616164 BTC yaklaşık %10a yakın kar ettirdi şuan için yaklaşık 4 saatte.fakat neye göre böyle değişiyor bilemiyorum :D

0.00000027 BTC den bytecoin almıştım şuan satışı 0.00000061 BTC sizce satsam mı elimdekileri yoksa biraz daha beklemeli miyim? 86 a falan çıkmış ben uyurken.

Poloniex çok yavas alsat bi türlü yapamıyorum sadece bende mi oluyor bu olay yoksa genelde de var mı böyle bi yavaslık

öncelikle notmal TL ile bitcoin alıyoruz.

Alınan bu bitcoin ler aynı para birimi usd gibi oluyor.

Bu bitcoinleri altcoinlere döndiriyoruz. (yani usd yi başka para birimlere döndürmek gibi. afrika parası, irlanda parası, arnavutluk parası, kıbrıs parası gibi)
Neler gerekli bu işlemlerde bizlere ?
öncelikle TL nizle BTC almak için bir site lazım...
sonrasında bu BTC nizle başka altcoin almak içinde bir arası hizmet sitesi lazım.
poloniex.com sitesi gibi. bunun gibi bir sürü site var komisyonla bu işleri yapıyolar.

---------- Spam Engelliyici 22:25 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------

sorunuz varsa yardımcı olabilirim. ben zaten bors aile ilgiliyim bu poloniex le yarım saat uğraştım. mantık aynı. çözdüm gibi sitedeki işlemleri göstergeleri.

öncelikle notmal TL ile bitcoin alıyoruz.

Alınan bu bitcoin ler aynı para birimi usd gibi oluyor.

Bu bitcoinleri altcoinlere döndiriyoruz. (yani usd yi başka para birimlere döndürmek gibi. afrika parası, irlanda parası, arnavutluk parası, kıbrıs parası gibi)
Neler gerekli bu işlemlerde bizlere ?
öncelikle TL nizle BTC almak için bir site lazım...
sonrasında bu BTC nizle başka altcoin almak içinde bir arası hizmet sitesi lazım.
poloniex.com sitesi gibi. bunun gibi bir sürü site var komisyonla bu işleri yapıyolar.

---------- Spam Engelliyici 22:25 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------

sorunuz varsa yardımcı olabilirim. ben zaten bors aile ilgiliyim bu poloniex le yarım saat uğraştım. mantık aynı. çözdüm gibi sitedeki işlemleri göstergeleri.

100-150 TL gibi düşük meblağları hangi siteden, nasıl yükleriz?

dgb ucusunu sürdürüyor hala. dgb de bekliyorum gittiği yere kadar :)

çıkma sakın şuan direnç noktası 798 - 800 ü geçtimi 896 dada direnç var buraya gelip döner tekrar dener burayı geçtimi 1k dan aşağı düşmez ;)

herkese akıl veren ama hep zararda olan insan :mad:

xrp 50 leri gördü sonra 35-40 civarlarına düştü yılsonu 1$ ı görürse tadından yenmez :)

Her altcoine yatırım yapılmaz, bakın bugün çıktığı fiyatları bir daha hiç görmeyebilir. 100 milyar adedi olan coin var. mantıksız..

çıkma sakın şuan direnç noktası 798 - 800 ü geçtimi 896 dada direnç var buraya gelip döner tekrar dener burayı geçtimi 1k dan aşağı düşmez ;)

herkese akıl veren ama hep zararda olan insan :mad:

direnç ölçüm cihazınmı var nerden biliyosun :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri