Alt kanal açarken onay isteme sorunu ?

Kurabiyeci

Kayıtlı Üye
10 dakika önceye kadar hiç bir sıkıntı yoktu kütür kütür açıp adsense bağlıyordum bir anda onay istemeye başladı bütün kanallardan nedir bunun olayı bilen varmı arkadaşlar ?

Not: Farklı kanallarım var bir anda oldu ve bütün kanallara.1 adet onaylı mail içinde 25 tane alt kanal vardı ne oldu ne bitti hemen onay istemeye başladı :)

Kütür kütür açtınız için belli sayıdan sonra onay ister

https://plus.google.com/dashboard

buradan sayfa oluşturup, daha sonra youtube üzerinden hesabı değiştir butonu ile açtığınız sayfayı açmayı dener misiniz?
Deneyip dönüş yapıyorum hocam.
Kütür kütür açtınız için belli sayıdan sonra onay ister

Hocam bende öyle düşündüm fakat arkadaşımın sürekli kanal açtığı hesapta aynı şekilde acaba aynı adsense bağlı olduğu içinmi ? Bütün kanallar bir anda gitti şaşırdım o yüzden? Başka bir arkadaşa şuan onaylı gmail aldırdım ve denemesini istedim ondada şuan aynısı olmuş :confused:

Deneyip dönüş yapıyorum hocam.

Hocam bende öyle düşündüm fakat arkadaşımın sürekli kanal açtığı hesapta aynı şekilde acaba aynı adsense bağlı olduğu içinmi ? Bütün kanallar bir anda gitti şaşırdım o yüzden? Başka bir arkadaşa şuan onaylı gmail aldırdım ve denemesini istedim ondada şuan aynısı olmuş :confused:

Bende her alt kanal için onay istiyor. Siz iyi götürmüşünüz :)

https://plus.google.com/dashboard

buradan sayfa oluşturup, daha sonra youtube üzerinden hesabı değiştir butonu ile açtığınız sayfayı açmayı dener misiniz?
.
Bende her alt kanal için onay istiyor. Siz iyi götürmüşünüz :)

Hocam [MENTION=2262]KUMANLI[/MENTION] hocamın söylediğini yaptım yine kanal açıldı.Çok teşekkür ederim hocam size tekrardan.

Vallahi hocam anlayamadımki bi açılıyor bi açılmıyor youtube dalga geçiyor resmen :)

.

Hocam [MENTION=2262]KUMANLI[/MENTION] hocamın söylediğini yaptım yine kanal açıldı.Çok teşekkür ederim hocam size tekrardan.

Vallahi hocam anlayamadımki bi açılıyor bi açılmıyor youtube dalga geçiyor resmen :)

Son bir tavsiye alt kanal çalışmayın.

Tarayacınızın çerezlerini temizleyip ip adresini tazeledikten sonra deneyin 3-5 tane daha açaabilirsiniz.

Son bir tavsiye alt kanal çalışmayın.

Vallahi hocam artık tükendim son çağrem o kaldı kanallar kapansın hiç sorun değil yeterki adsenseme zarar gelmesin 2 aydır uğraşıyorum 300-400 birikti zaten 40 a yakın alt kanal açıp bırakacağım alt kanal işini.Hatta tavsiyenize uyup yarın 10 kanal daha açıp bırakıyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri