Alt kanal Para kazan açma (resimli anlatım)

• Kullanıcı aysun06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
ustadin yazamadi senimi gonderdi

---------- Mesaj saat 14:00:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:58:26 civarında gönderildi. ----------

ustadim ayin 1 ile 7 si arasi kanal baglamayin tecrube ile sabittir
ayin son iki gunude bagli kanallara video atmayin yine tecrube ile sabiiytir

---------- Mesaj saat 14:03:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:00:14 civarında gönderildi. ----------

ustadim kitapta yazan teknik calisir mi bilmem ama bu teknik calisiyo konuyu okursaniz acan olmus

İş işten geçti artık uğraş bakalım kanalları açmayla... :(

arkadaşlar alt kanal para kazanma nedemek ki,sonucta alt kanaldan zaten para kazanılıyordu

Bu yöntem hiç bir şekilde işe yaramamaktadır. Konuyu açan kişiliğin amacı ya egosunu tatmin etmek ya da milletin gururuyla oynamaktır. Hem URL si olmayan kanalımda denedim, hem de URL si olan kanalımda denedim, aynı diğer arkadaşlar gibi ikisi de sonuç vermedi.

Sonuç vermedi den kasıt, resimlerdeki gibi g+ bağlantısı bir kaç güne çıkmasına rağmen bu link para kazanmayı açmaya değil, kanaldaki videoların tamamını silmeye yarıyor bu da para kazanmanın açılması konusunda hiç bir şey ifade etmiyor.

3925inciu9537124.jpg

1580incin2058607.jpg

Bu yöntemle alt kanalın para kazanmasını açan BİR KİŞİNİN bile olduğuna inanmıyorum.

Ben de isterim alt kanallarımızın para kazanmasının açılmasını, gelirlerimizin düzelmesini, emeklerimizin boşa gitmemesini ama düşünmeden de edemiyorum; koca Google şirketi her şeyi düşünecek te aysun06 kullanıcının sözde alt kanalların para kazanma özelliğini açacağını iddaa ettiği yöntemi mi düşünmeyecek? Bırak Allah aşkına.

patronunun kitabinada bole yorum yapman dilegiyle [MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION]

Arkadaşlar aysun arkadaşımız dışında kanallarını bu yöntemle açabilen var mı? Videoların silindiği iddia ediliyor. Videoları silinen başka kullanıcılar var mı? Varsa cevap bekliyorum..
[MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] öyle yada böyle bir paylaşım yapılmış emek verilmiş. Bu işe yaramayabilir ama bu sizin paylaşımı yapan arkadaşa karşı "kendini tatmin etmek için yapmış falan" gibi cümleler kurmanızı gerektirmez..

Ve bu arkadaş dışında yapabilen var mı?
Arkadaşlar bu taktik ile yaptım 2 kanalım açıldı diğerleri açılmadı bilginiz ola.

Arkadaşlar aysun arkadaşımız dışında kanallarını bu yöntemle açabilen var mı? Videoların silindiği iddia ediliyor. Videoları silinen başka kullanıcılar var mı? Varsa cevap bekliyorum..

Benimde aynı şekilde silindi.

koca Google şirketi her şeyi düşünecek te aysun06 kullanıcının sözde alt kanalların para kazanma özelliğini açacağını iddaa ettiği yöntemi mi düşünmeyecek? Bırak Allah aşkına.

Burası çok dikkatimi çekti koca Google dediğin ana kanalların para kazanmasınin açilmasini engellemiyor Meşhur g+ yöntemini. Bence alt kanallar içinde bi yöntem vardır ama ne?

Size bi tavsiye
Bunlarla uğraşmak istemiyorsanız alt kanal açmayın.

Verilen yöntemin herhangi bir zararı yok uyguladıgım kadarıyla açılmada yok ancak "beyin fırtınası diye konu vardı orda verilen linke tıkladıysanız google+ yöntemini kesmeniz için uyarı çıkar videolarda silinir o linke tıklayıp burda bunu uyguladıkdan sonra videolarınız silinebilir

Arkadaşlar ben kes bağla vs yapmadım sadece email ekledim kanallara.Ve 2 tanesinin açılmış olduğunu gördüm diğerleri hala para kazanma kapalı.

Burası çok dikkatimi çekti koca Google dediğin ana kanalların para kazanmasınin açilmasini engellemiyor Meşhur g+ yöntemini. Bence alt kanallar içinde bi yöntem vardır ama ne?

Size bi tavsiye
Bunlarla uğraşmak istemiyorsanız alt kanal açmayın.

Son bir aydir her iki gunde bir ana kanalimdan birisinin mutlaka g+ ile baglantisini keserim iki gun beklerim para kazanma acilmaz ve yeniden baglarim hala bir kere bile para kazanmayi acamadim.

Denemek için kapanmış alt kanallarım olsaydı keşke diyesim geldi. Çelişkide kaldım arkadaşlar. Yapanlarda var videosunun silindiği söyleyenlerde. Deneyip beklediğini söyleyenlerde. Bu konu hakkında başka şikayetler olursa lütfen raporlayın. Gerekirse kapatırız..

Denemek için kapanmış alt kanallarım olsaydı keşke diyesim geldi. Çelişkide kaldım arkadaşlar. Yapanlarda var videosunun silindiği söyleyenlerde. Deneyip beklediğini söyleyenlerde. Bu konu hakkında başka şikayetler olursa lütfen raporlayın. Gerekirse kapatırız..

Hocam dediğim gibi sadece mail aldım kes bağla hiçbirşey yapmadım 2 tanesi açıldı diğerleri açılmadı :)

Son bir aydir her iki gunde bir ana kanalimdan birisinin mutlaka g+ ile baglantisini keserim iki gun beklerim para kazanma acilmaz ve yeniden baglarim hala bir kere bile para kazanmayi acamadim.

Demek ki yanlış yapıyorsun ben 5 kanalimin para kazanmasini g+ yöntemiyle açtım.

alt kanal açar açmaz para kazanma olmuyor biraz video yüklemek gerek sanırsam

Aylardır tartışılan konu bu mu şimdi?
Sorsaydınız söylerdim bayaadır bunu kullanıyorum ben zaten.

Aylardır tartışılan konu bu mu şimdi?
Sorsaydınız söylerdim bayaadır bunu kullanıyorum ben zaten.

alt kanalları acıyor musun sorunsuz ? en son ne zmn actın ?

uyguladıgın teknik herşeyiyle aynı mı anlatılanlarla ?

[MENTION=2325]Anıl[/MENTION] alt kanalda url önceden açılmış kardeşim urlsi açılmış böyle bir kanal hiç açabildin mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri