Arkadaşlar normal adsenseden para kazandığım bi alt kanal var 200 üzeri abonesi var günlük izlenim 1500-2000 arası ben bundan suan para kazanıyorum ama partner yapmak istiyorum mümkünmüdür hangi yolu izlemeyliyim forumda okudum ama pek anlayamadım
Alt kanallari tabiki partner yapabilirsiniz... tek dikkat etmeniz gereken unsur, alt kanal maili
VERMEMENIZDIR. ana kanal maili veya farkli bir mail adresi vermelisiniz, alt kanal maillerine davet maili gelir, bu mail ana gmail hesabiniza duser, panel dogrulama mailide gelir fakat dogrulama islemi yapamazsiniz.
gmail - hotmail - yahoo gibi mailler kullanabilirsiniz, kanal maili diye istedikleri/istedigimiz kisim sadece iletisim icin.
---------- Mesaj saat 16:59:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:58:25 civarında gönderildi. ----------
partnerler vine videoları için ödeme yapmıyorlar diye konular vardı forumda bir ara.
o konulara biz odeme yapacaklar diyede cevap vermistik bir ara.!
Youtube sen hile yapmissin ver paramizi demeden network firmalari sen kendine ait olmayan icerik yuklemeissin yok sana para diyemez.
---------- Mesaj saat 17:06:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:59:33 civarında gönderildi. ----------
Görüntüleme başı 2 $ veren partner olsa Türkiyenin Faiz Lobisi Ytpara olurdu
Bazı partner firmaları 1.000 görüntüleme başı x $ gibi şeyler söyler ama külliyen yalan

Partnerdede adsense reklamları gösterilir ve hemen hemen adsensede kazandığına eş değer kazanırsın ekstra birde kesinti olarak partnere pay verirsin.
BGBM hakkinda ki dusuncenize katiliyorum, X$ - X$ arasi, zoomin.tv de demekte bunu ama ben kesinlikle sunla sunun arasi demedim simdiye kadar ama yanildiginiz bir nokta var.
%80 adsenseye gore BGBM oraniniz artar, neden ?
videolar aninda kazanca acilir ve izleyici kaybetmezsin
Daha fazla reklam cikar ki network firmayin anlasmasi olan firmalar varsa ki tadindan yenmez olur.
sadece bu iki unsur bile %80-90 adsenseye fark yapabilir.
Soyle dusunun, hersey ayni onlarda adsenseden aliyor reklamlari diyorsunuz var sayalim ki butun network firmalari sadece adsenseden reklam aliyor, fark etmez ki yine avantajli. Adsensede 10K goruntuleme almissin ama hala incelemde veya ticari haklarini kanitlamakla ugrasiyorsun ki bu soylediklerim illegal paylasim ici gecerli degil, ses goruntu tamamen sana ait olsada bu durumla karsilasirsin.
sunla sunun arasi demek yanlis ama Adsenseyle es deger demek de %80 yanlis.