Arkadaşlar merhaba..Yaklaşık 8 ay önce youtubeyle çalışmaya başladım..yaklasık 80 kanal açtım ve kapattım...ilk başta spam çalışıyordum iyi bir gelir elde ettim..son 2 ayda aldıgım para aşağıdaki resimde vardır...youtubede spam başlangıç için iyi bir yol..fakat bir süre sonra kanallar kapandıgı için yeni yöntemler geliştirdim..VEVO videolarını geçirmeyi ve dünya engelini kaldırmayı %100 başardım 2014 film fragmanlarınıda geçiriyorum...sizede anlatıcam bu montaj şeklini...
edit:kazanç paylaşımı yasak
1 tane alt kanalım Content ID engellemesi aldı..bende ana kanalını sildiğim için adsenseye hangi kanalı bağlarsam bağliyayım ne kadar özğün olursa olsun 2 3 gün içinde tekrardan Content ID engellemesinden kapanıyor..beni bu durumdan kurtarıcak olursanız..dediğim gibi size montajın kralını öğreticem..
edit:kazanç paylaşımı yasak
1 tane alt kanalım Content ID engellemesi aldı..bende ana kanalını sildiğim için adsenseye hangi kanalı bağlarsam bağliyayım ne kadar özğün olursa olsun 2 3 gün içinde tekrardan Content ID engellemesinden kapanıyor..beni bu durumdan kurtarıcak olursanız..dediğim gibi size montajın kralını öğreticem..
Moderatör tarafında düzenlendi: