Alt Kanaldaki Content ID Engellemesi Yüzünden Kapanma Hkk. Yardım

• Kullanıcı Creature
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Creature

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba..Yaklaşık 8 ay önce youtubeyle çalışmaya başladım..yaklasık 80 kanal açtım ve kapattım...ilk başta spam çalışıyordum iyi bir gelir elde ettim..son 2 ayda aldıgım para aşağıdaki resimde vardır...youtubede spam başlangıç için iyi bir yol..fakat bir süre sonra kanallar kapandıgı için yeni yöntemler geliştirdim..VEVO videolarını geçirmeyi ve dünya engelini kaldırmayı %100 başardım 2014 film fragmanlarınıda geçiriyorum...sizede anlatıcam bu montaj şeklini...

edit:kazanç paylaşımı yasak

1 tane alt kanalım Content ID engellemesi aldı..bende ana kanalını sildiğim için adsenseye hangi kanalı bağlarsam bağliyayım ne kadar özğün olursa olsun 2 3 gün içinde tekrardan Content ID engellemesinden kapanıyor..beni bu durumdan kurtarıcak olursanız..dediğim gibi size montajın kralını öğreticem..

Moderatör tarafında düzenlendi:
9EBB1C7ADA21E8A3DA4D25CF1BE3B796.jpg

Arkadaşlar merhaba..Yaklaşık 8 ay önce youtubeyle çalışmaya başladım..yaklasık 80 kanal açtım ve kapattım...ilk başta spam çalışıyordum iyi bir gelir elde ettim..son 2 ayda aldıgım para aşağıdaki resimde vardır...youtubede spam başlangıç için iyi bir yol..fakat bir süre sonra kanallar kapandıgı için yeni yöntemler geliştirdim..VEVO videolarını geçirmeyi ve dünya engelini kaldırmayı %100 başardım 2014 film fragmanlarınıda geçiriyorum...sizede anlatıcam bu montaj şeklini...

1 tane alt kanalım Content ID engellemesi aldı..bende ana kanalını sildiğim için adsenseye hangi kanalı bağlarsam bağliyayım ne kadar özğün olursa olsun 2 3 gün içinde tekrardan Content ID engellemesinden kapanıyor..beni bu durumdan kurtarıcak olursanız..dediğim gibi size montajın kralını öğreticem..

Bunun çözümü zaten forumda var yardım almak için şart koymana gerek yoktu. Direk konu açıp destek isteyebilirdin..

content id ten kurtulmanız için adsenseye bağlı bütün kanalları temizleniz lazım daha sonra yeni kanal açıp devam edebilirsiniz

Ben birşeyler biliyorum havasında konu açmana gerek yok, düzgünce iste yardımını delikanlı

Bunun çözümü zaten forumda var yardım almak için şart koymana gerek yoktu. Direk konu açıp destek isteyebilirdin..

senın yardım dediğim muhtemelen silinen kanalı geri almak 72 saati geçmemesi gerekıyor benım 720 saat geçmiştir..geri alamıyorum o kadar basit bir konu değil bu...şart koymadan da konu açtım 1 allahın kulu cvp bile yazmadı neyden bahsedıyorsun sen?

sorunlu kanal ile ilgili adsense hesabına mail gelmişmi kontrol ettinmi

bu alt kanalın kendisine ait maili ve şifresi yok anladığım kadarıyla?

bende sandım ki çıkmış burada insanlığa hizmet olsun diye yöntem falan anlatıcak :)

bir yanlışın var.alt kanalı yok etmek için zaten ana kanalın mailini silmek gerekir.sen bunu yaptıgını belirtiyorsun.gmaili sildiysen ona bağlı alt kanal adsenseyi etkileyemez.

var fakat alt kanalı ancak ana kanaldan silebilirsin..bende ana kanalı sildiğim için ne geri alabiliyorum ne de bişe yapabılıyorum.

peki ana kanalı silmiş olsanda küçük bir ihtimal g + sayfasını açık olabilir g +dan ana kanala girmeye çalış ordan alt kanala zıpla uçur?

bir yanlışın var.alt kanalı yok etmek için zaten ana kanalın mailini silmek gerekir.sen bunu yaptıgını belirtiyorsun.gmaili sildiysen ona bağlı alt kanal adsenseyi etkileyemez.

:)) ana kanalı sildim zaten çok oldu..fakat ben 1 ana kanaldan 50 alt kanal açarım ve ana kanalı sildiğin zaman hiç biri gitmez..normal kanal gibi olurlar :)) Yöntemi bilmiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri