Alt Kanaldaki Content ID Engellemesi Yüzünden Kapanma Hkk. Yardım

• Kullanıcı Creature
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun bir çözümü yok malesef. Telif ile kanalı kapatıp 6 ay bekleyeceksin, veya adsens i krtarmanın yolları mevcut forumda araştırıp onları uygulayacaksın

bir yanlışın var.alt kanalı yok etmek için zaten ana kanalın mailini silmek gerekir.sen bunu yaptıgını belirtiyorsun.gmaili sildiysen ona bağlı alt kanal adsenseyi etkileyemez.

Aynen katılıyorum.
Siz zaten gmaili silerken o gmaile bağlı olan tüm g+,youtube kanalları siliniyor diye biliyorum.

:)) ana kanalı sildim zaten çok oldu..fakat ben 1 ana kanaldan 50 alt kanal açarım ve ana kanalı sildiğin zaman hiç biri gitmez..normal kanal gibi olurlar :)) Yöntemi bilmiyorsun
sen kanalı silmişsindir gmaili silmemişsindir.yöntemi bilmiyorsun demekle ne istediğini anlamadım ama sen eğer gmaili silersen alt kanalın hayatta kalmasına imkan yok.

Sorun belli sen anlayamıyorsun kardeş.

Sorunu anlayamıyor değilim, sorununuzun cevabı da orada belli. Başlığınızda ilgi çekici bir cümle yazarak basit bir konuda sorununuz değil her şeye çözümünüz olduğu izlenimi yarattığınız için sizi uyardım. Uyarılmaktan anlamayacaksınız sanıyorum.

neyin kafasını yaşıyorsun sen ,ne içtiysen bana da yolla...
ilk önce fikirlere saygın olsun.sana yanlışın var diyoruz,kalkıp da sen bilmiyorsun diye sağa sola ahkam kesiyorsun.sen daha gmaili silince ona bağlı hizmetin ayakta kalamayacağını bir idrak et ilk önce.sonra da insanlara olmasa da fikirlere saygın olsun,anlatılanı bir dinleyin,beğenmezseniz uygulamazsınız ama kalkıp da sen bilmiyorsun anlatacağım size demekle olmaz bu işler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri