inşallah yazan kişiler olur bu yöntemide bol bol dua alır hepimizden..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ustadim simcik mobilim sifre olusturduktan sonraki sayfada altta kucucuk gmaile yukselt diyo orda altkanal maili ve 76543@gpluus gibi bimail ve sireyle girip gmaile yukseltcen n sonra kanala url olusturup g+ baglantisini koparcaksiniz basit bi olay yaws
ustadim simcik mobilim sifre olusturduktan sonraki sayfada altta kucucuk gmaile yukselt diyo orda altkanal maili ve 76543@gpluus gibi bimail ve sireyle girip gmaile yukseltcen n sonra kanala url olusturup g+ baglantisini koparcaksiniz basit bi olay yaws
madem beyin firtinasi nasi acildigini soyley hemen
zaten saolsun dost dediklerimiz anlatmislar
simdi gelelim teknige
1, yt ayarlar ustten tikliyoz
2 gelismis diyoruz
3 yeni sifre belirle
4 sifre belirleyince altta g maile yukselt var yukseltip
normal kanali acar gibi url belirleyip g+ metatla aciyoruz
like like like![]()
Yöntem:
1.Alt kanal için özel url oluşturun.
2.https://www.youtube.com/link_gplus?action_plus_page=1 bu linki tarayıcınıza yapıştırın.
3.G+ya bağlanamıyor diye bir hata verecek, tamam diyin.
4.Sayfayı yeniyelin ve alt kanalınızda G+ kesme linki çıkacaktır.
Arkadaşlar 3 4 gün önce google tüm alt kanallarımın para kazanmasını kapadı.Günlerdir yabancı forumlarda gezmediğim başlık bulamadım.Ama alt kanal için bi çözüm, çare bulamadım.Kendi uğraşlarım sonucu alt kanalın google+ kesme linkini çıkarmaktayım.Nasıl yapabildiğimi tam olarak çözemedim fakat.
Beraber bir beyin fırtınası yaparsak, eminimki bu sorunu aşacağımıza inanıyorum.
Buyrun buda alt kanalın Google+ kesme linkinin olduğuna dair kanıtı.
![]()
---------- Mesaj saat 02:10:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:41:19 civarında gönderildi. ----------
Arkadaşlar alt kanallarda Geçici olarak Google+ sayfası ile bağlantısını kesin ve YouTube kullanıcı adınızı kullanın nasıl bu bağlantının getirildiğini buldum.Detaylarını bu başlık altında yazıcam.Fakat kanalla bağlantıyı koparınca videolar siliniyor.
yalnız bu şekilde denedim kanalı direk sildi :9
Yanlış yaptığınız birşey var demekki
Bakın ben şimdi başka bi alt kanalda denedim.
Kanal için özel url oluştur.
Sonra, https://www.youtube.com/link_gplus?action_plus_page=1 linki kopyalayıp yapıştırdım.
Aşağıdaki ekran geliyor.
![]()
Bu ekrana tamam deyip yeniden youtube ayarlarına girdiğiniz G+ kes linkinin çıktığını göreceksiniz.
kes linkini seçtim zaten bağlantı kestim ve kanal gitti![]()
Kes linkini niye seçtiniz hocamOff özellike sadece G+ kes linkinin çıktığını ve o linke tıklayınca kanallarda videoların silindiğini söylemiştim.
![]()
sıkıntı yok hocam silicektim zaten kanalı
Hep yazıcaksın![]()
İçimi rahatlattınız hocam inanınİnşallah önemli bir kanal gitmemiştir diyordum içimden. Hep beraber uğraşırsak eminim bu sorunun çözümünü bulabileceğimize inanıyorum ben.
kardeşim ne zaman yazıp yazmıyacağım seni hiç ama hiç ilgilendirmez ne bu sitemin anlamadım, google parmakların ucunda ara bul
keyfimden yapmıyorum herhalde, çok yoğunum başımı kaşıycak vaktim yok
Hocam eğer gerçekten bulduysanız, en azından bir ipucu verme gibi bir şansınız yok mu? Emin olun çok kişinin hayır duasını alacaksınız.Ufacıcık bir ipucu bile verseniz devamının geleceğine eminim.
Yok ya ne bulması...5 seferdir 1 aydır, yakında yazıcam diyor.."Yakında yazcam" diyene kadar 10 kez yazardı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.