Alt kanalların para kazanmasını açma(Beyin fırtınası)

• Kullanıcı think
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Ana hesabınız ile youtube'a login olunuz.Tüm kanallarım seçeneğini seçin.
Ve altta diğer seçenekler kısmından kanalınızı aktif edebilirsiniz.

Dediğiniz gibi kanal aktif oldu ancak ne video nede izlenme kalmış herşey sıfırlanmış. Ayrıca bu kanalın bağlı olduğu adsense hesabıda kapatılmıştı ve şimdi youtube hesabıda silinince elde var 0 sanırım :)

Bu işlemler sadece adsense sağlam olan kanallar için geçerli diye düşünüyorum.

ben arkadaşları tebrik ediyorum yine büyük bir ilerleme en azından alt kanalın parasını alabiliriz ama videolar gider buda hiç yoktan iyidir daha gelişir inş

ben arkadaşları tebrik ediyorum yine büyük bir ilerleme en azından alt kanalın parasını alabiliriz ama videolar gider buda hiç yoktan iyidir daha gelişir inş

Hocam amacım ana kanal gibi kanalı hiç silmeden, videolarla beraber kurtarabilmek.Sonuçta onca izlenim abone gitmektedir.Daha araştırmalarım ve denemelerim devam etmektedir.

Arkadaşlar özellikle yabancı youtube forumlarını araştırmanızı tavsiye ediyorum.

Hocam amacım ana kanal gibi kanalı hiç silmeden, videolarla beraber kurtarabilmek.Sonuçta onca izlenim abone gitmektedir.Daha araştırmalarım ve denemelerim devam etmektedir.

Arkadaşlar özellikle yabancı youtube forumlarını araştırmanızı tavsiye ediyorum.

Bu dediğin işlemleri yapmak bir işe yarıyor mu peki hocam yani geçmişteki paraları alabiliyormuyuz. Çokca abonesi olan bir kanalım var ancak silmeye razıyım kanalı içindeki para can alıcı

Bu dediğin işlemleri yapmak bir işe yarıyor mu peki hocam yani geçmişteki paraları alabiliyormuyuz. Çokca abonesi olan bir kanalım var ancak silmeye razıyım kanalı içindeki para can alıcı

Hocam şu an bilemiyorum maalesef.Ocak 12de kesinleşince belli olacak herşey.

gmaile yükseltincde çıkmıyor hocam yanlış bilgilendirmeyin

Ben zaten bu arkadaşın bilgisinden şüpheliyim hocam :) Söylenecek çok şey varda yeri değil. Neyse...

Arkadaşlar birkaç şey daha buldum.Geliştirme aşamasındayım.Eğer olursa ana hesap gibi videolar silinmeden para kazanmayı açabilicez.

Ben zaten bu arkadaşın bilgisinden şüpheliyim hocam :) Söylenecek çok şey varda yeri değil. Neyse...

Arkadaşlar birkaç şey daha buldum.Geliştirme aşamasındayım.Eğer olursa ana hesap gibi videolar silinmeden para kazanmayı açabilicez.

buyur hocam sıkıntını giderelim

En basit çözümü.
Alt kanal açmayın.

Alt kanal açmıyorum kafam rahat.

google + yöntemi yapıyorum 2 3 kanala 2 gündür açılmadı kanallar? son günlerde açan var mı google + ile kanal?

Durum nedir hocam?

ben mi yanlıs yapıyorum ya anlamadım S:

hocam üstteki seçenek YouTube kullanıcı adınızı koruyunu işaretliyorum ben. sen hangisiyle işlem yaptın ?

vyzup.png

Hocam para kazanma açılıyor fakat ilk mesajda yazdığım gibi videoları kurtaramıyorum. :mad: Artık Ocak 12 yi bekliyorum.Hesapta 2000 TL var.Bakalım parayı verip vermiceni görmüş olucaz.

aboneler demi siliniyo hocam ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri