Altcoin Al-Sat Bilgilendirme

Uzun vadede siacoin aldım, 5-6 ay bekletmeyi düşünüyorum.

trx 2 hafta önce 1300 den aldım 2 haftadır aldığım değere gelmesini bekliyorum :D

Evinizi arabanızı varınızı yoğunuzu BTS Ye basın en geç 7 güne olmadı 10 güne 2 ye katlar. Şaka bi yana ufak Miktar sallayın 2 kat garanti.

VTC-EXP-DOGE-ETH aldım 2 hafta önce uzun süre dokunmucam

Binancede hergun 10 15 coin yüzde 20 üzeri artıyor, bunları nasıl bulabiliriz, nasıl hergun yüzde 10 15 20 yapabiliriz, var mi bu işin taktiği

Binancede hergun 10 15 coin yüzde 20 üzeri artıyor, bunları nasıl bulabiliriz, nasıl hergun yüzde 10 15 20 yapabiliriz, var mi bu işin taktiği

Coinleri sürekli takip etmekte fayda var . Bir coin gün içinde 3-4 defa %10 veriyor. Kendine 5 coin belirle onları takip et neler yapiyorlar 24 saate incele.

Ayrıca https://t.me/altcoins_signal bu grup bana büyük ölçüde yol gösteriyor.

Fun ve POE 1000 Altı alış

İkisinden birini yada ikisinide alabilirsiniz.

Alım üzerine %10 koyup satış verebilirsiniz. Hedefin kısa vadede gerçekleşmesi öngörülmektedir.

Fun ve POE 1000 Altı alış

İkisinden birini yada ikisinide alabilirsiniz.

Alım üzerine %10 koyup satış verebilirsiniz. Hedefin kısa vadede gerçekleşmesi öngörülmektedir.

FUN yerine TNB bence daha mantıklı ama ben ikisinden de aldım orası ayrı :) 0,09 dan almış olmam lazım ikisini de yüklü almadım 200 dolarlık anca vardı sanıyorum.

FUN yerine TNB bence daha mantıklı ama ben ikisinden de aldım orası ayrı :) 0,09 dan almış olmam lazım ikisini de yüklü almadım 200 dolarlık anca vardı sanıyorum.

Dediğim gibi TNB gün içinde 982 görmüş. Eğer alım yapıp değerlendiren varsa %8 kar cebe koymuştur.

Poe ve FUN izlemeye devam. BTC izin verirse şuanki fiyattan alınıp %10 üzerine kar koyup satılır.

Ripple , eth , dogecoin, bitcoin, litecoin alımı hangi aralıklarda yapılırsa iyi olur bunlardan bir miktar almayı düşünüyorum değerli yorumlarınızı beklerim.

Bütün tahminlerin BTC içine etti.

Beklemeye devam:

Fun ve POE 1000 Altı alış % 10 kar ile satış. ( 700-800-900 lardan alabilirsiniz. 1000 üstüne atması muhtemel)

TRX Alış: 700 Altı
Satış: 770

Edo
3700 Altı alım- 3999 Satış

BTC düzene girince bu tahminler gerçekleşmesini umuyorum.

Tahminlerim gerçekleşmedi. Sebebi ise BTC fiyatlarının sabit durmamasından kaynaklı.

POE gelen haberle 1000 üzerini test etti.

Yeni favori coinim TNB. 1 ay içerisinde x2 yapacak kapasite görüyorum. Umarım gerçekleşir.

İyi akşamlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri