eth'yi bozdum, cex.io dan binance'ye aktardım binance'de 1265 tane verge aldım. bata çıka öğrenicez heralde komisyonlar falan derken para eriyor. youtube'de alp ışık diye bi eleman var videoları yardımcı oluyor. tavsiye ederim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ripple satan Türk borsaları bittürk ve vebitcoin dışında var mıdır acaba?
eth'yi bozdum, cex.io dan binance'ye aktardım binance'de 1265 tane verge aldım. bata çıka öğrenicez heralde komisyonlar falan derken para eriyor. youtube'de alp ışık diye bi eleman var videoları yardımcı oluyor. tavsiye ederim.
o arkadaş bu forum dan ama üye ismini unuttum![]()
4k dolar ıcın uzun soluklu hangısıne yapalım yatırımı serıc abi? Hıc gırmedım daha once altcoin işine elimize gecen paraları ailecek yatıralım dıyoruz. uzun soluklu olarak ne dersin?
gelpcpc mi yoksa pcdelisimi öyle birseydi nicki
Arkadaşlar ripple'ye yatırım yapın tek diyeceğim o
Bir şey sorucam biraz saçma olabilir ama aklıma takıldı.Şimdi talimat verdik diyelim 1000 olunca sat şeklinde.Coin fiyatı 998 oldu sonra birden 3000 e fırladı bizim coin 1000 den mi satılıyor 3000 den mi?
Ripple en saglam hangi siteden alabilirim tr olursa iyi olur
bittrex'e btc aktar sonra dönüştür hocam trden alma
Tekrar btc ye cevirebiliyor muyum ve Btcturk den gonderip alabiliyormuyum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.