Altcoin - Ana Konu

eth'yi bozdum, cex.io dan binance'ye aktardım binance'de 1265 tane verge aldım. bata çıka öğrenicez heralde komisyonlar falan derken para eriyor. youtube'de alp ışık diye bi eleman var videoları yardımcı oluyor. tavsiye ederim.

eth'yi bozdum, cex.io dan binance'ye aktardım binance'de 1265 tane verge aldım. bata çıka öğrenicez heralde komisyonlar falan derken para eriyor. youtube'de alp ışık diye bi eleman var videoları yardımcı oluyor. tavsiye ederim.

o arkadaş bu forum dan ama üye ismini unuttum :)

4k dolar ıcın uzun soluklu hangısıne yapalım yatırımı serıc abi? Hıc gırmedım daha once altcoin işine elimize gecen paraları ailecek yatıralım dıyoruz. uzun soluklu olarak ne dersin?

Enescim yaz skypdan bana elimden geldigince yardimci olayim

hocam alt coin hangi siteden almalıyım

beyler 100 dolar btc yada eth almak istesek binance deki cüzdana acaba nerden temin edebiliriz düşük komisyon ve transfer ucretiyle

litcoin düşüşe geçti çok fene btc zaten öyle ama litceoin almayın derim sahibi çenesini açtıgı için aldıgınız her LTC risk olur herkes satıyor sanırsam LTC lerini benim yatırım yaptıgım doge dün uçmuştu uçmasa oda çok zararım olacaktı benimde kardan zarara düştü baya bi önünü kestiler diyebiliriz dün tüm coinler düştü popüler coinler içerinde ripple başını aldı gitti diğerlerinin yüzde 90 ı çöktü eridi ne olacak göreceğiz

PVVqDv.png

Bugun almayi dusunuyorum hatta parada yatirdim. Btc suan 40k tl. Hepsi eriyor. Gecen hafta gibi pazartesi borsa acilinca tekrar yukselirmi bilmiyorum. Alayim mi sizce eth

Bir şey sorucam biraz saçma olabilir ama aklıma takıldı.Şimdi talimat verdik diyelim 1000 olunca sat şeklinde.Coin fiyatı 998 oldu sonra birden 3000 e fırladı bizim coin 1000 den mi satılıyor 3000 den mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri