Altcoin - Ana Konu

eth 120 dolarken 10 tane almaktan son anda vazgeçtim şuan 1800 dolar bu sefer aynı his btg de var nedense...
geçmişi inceledim 400 dolardan dönmüş bir coin sonuçta bitcoinden çatallanan bir coin 10 000 tl yatırdım hayırlısı diyelim ...Bilgisi ve fikri olan varsa yazarsa sevinirim...
Yatırım tavsiyesi değildir

oYF4dD.jpg

eth 120 dolarken 10 tane almaktan son anda vazgeçtim şuan 1800 dolar bu sefer aynı his btg de var nedense...
geçmişi inceledim 400 dolardan dönmüş bir coin sonuçta bitcoinden çatallanan bir coin 10 000 tl yatırdım hayırlısı diyelim ...Bilgisi ve fikri olan varsa yazarsa sevinirim...
Yatırım tavsiyesi değildir

oYF4dD.jpg

Aslında haklısın dip yapmış bir coin, çıkmasını beklemek gayet normal ama arz talep meselesi var, yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte coinmarketcap ilk 100 sıradaki piyasa değeri 1$ dolar dan daha az olan jetonlardan bir sepet yapıp beklemek daha faydalı olur diye düşünüyorum, hatta ekran resmide atayım bunlara talep fazla oluyor x5 ler x10lar an meselesi

pj69DD.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Aslında haklısın dip yapmış bir coin, çıkmasını beklemek gayet normal ama arz talep meselesi var, yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte coinmarketcap ilk 100 sıradaki piyasa değeri 1$ dolar dan daha az olan jetonlardan bir sepet yapıp beklemek daha faydalı olur diye düşünüyorum, hatta ekran resmide atayım bunlara talep fazla oluyor x5 ler x10lar an meselesi

pj69DD.jpg
[/url][/IMG]

ada ve doge dışı güzel sepet

1 dolar mevzusuna bakarken üretim miktarı ve total $ hacmine de bakın. örn adanın 5x-10x yapması için 150-300 milyar $ olması gerek. uçuk beklentiler.

TRON dan bir halt olmaz. Zamanında ne hayaller yıktı. Ben de 0.3 den girdim 0.35 ten çıktım 1 günde 500 liramı aldım çıktım Allah bereket versin :) trona alerjim var. Stop loss koy hayallerini yıkmasın.

Şuan 0.38 bana dünden bugüne %22 yükseldi tron halada gidecek yolu olduğunu düşünüyorum %30 yükselince satarım az kar edersin ama 0.38 suan bi dene derim 0.41 olsa parana göre gene 1-2k alır çıkarsın ytd. :d

Sxp aldım icx icon diye bir coin var geleceği var gibi bilgisi olan var mı ?

ravencoin şşşş 59 dan topladık pusudayız ;)

bir de ckb aldık attık köşeye bakalım bakalım.

59 da başlayan raven serüvenimiz 164 te sonlandı, kenara kendim için kâfi bi dolar atıp kalanın tamamıyla ckb ye giriyorum 23 ten. hadi bakalım, hayırlısı.

edit. tamamıyla alamadık eksik kalanla gto aldık bi miktar.

Son düzenleme:
59 da başlayan raven serüvenimiz 164 te sonlandı, kenara kendim için kâfi bi dolar atıp kalanın tamamıyla ckb ye giriyorum 23 ten. hadi bakalım, hayırlısı.

edit. tamamıyla alamadık eksik kalanla gto aldık bi miktar.

Amb ye göz atmanı tavsiye ederim

Amb ye göz atmanı tavsiye ederim

amb dediğin ambrosus sanırım kontrol ettim evet fena durmuyor ama benim yatırım bittrex te olduğu için orada işlem yaptım. bittrexte de işlem görüyor olsaydı gözüme çarpar alırdım muhtemelen

amb dediğin ambrosus sanırım kontrol ettim evet fena durmuyor ama benim yatırım bittrex te olduğu için orada işlem yaptım. bittrexte de işlem görüyor olsaydı gözüme çarpar alırdım muhtemelen

Aynen hocam ambrosus birde hive ye de bakabilirsin senin borsada varsa, binance varken neden bittrex özel bi nedeni varmı?

Aynen hocam ambrosus birde hive ye de bakabilirsin senin borsada varsa, binance varken neden bittrex özel bi nedeni varmı?

altcoin piyasasına girdiğimde ( 2017 ocak zamanları ) binance yoktu varsa da pek bilen yoktu bittrex bithump falan popülerdi, poloniex vs. önce poloniex le başlamıştım bittrexteki hacim ve coin sayısı daha yüksek diye oraya geçmiştim. öyle kaldık ^^

hive de fena durmuyo ama girdik artık ckb gto ya bekleyip görcez bundan sonrasında :)

Son düzenleme:
Son günlerde altcoinlerde çok düşüşler var, bitcoin piyasaya hakim oluyor altcoinleri ezdi.

ezsin sıkıntı yok yeter ki ikisi beraber düşmesin. bi süre sonra bitcoindeki pump azalıp oradan altlara akış başlayacaktır şayet iki taraflı düşme yaşanmazsa.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri