Altcoin - Ana Konu

beyler bu socıos.com a asr token atmak için
chılız netten token aldım ve verdıklerı asr token adresıne gönderdim.
fakat bunlar bsc ağı degılde farklı ağ kullanıyor.
verilen karşı taraf adres doğru destek geri dönmüor.
bu işlerden anlayan yorum yapabilirse

dedi ve 2.5k dolar düştü böyle boş şaşalı laflara kanmayın. ama 1 hafta sonra gelip burada bak ben dedim yükseldi diyecektir :)

bu işten anlamadın nasılda belli :D sizin gibi zavallılara senide beğenen o zavallıya açıyorum hayatınız boyunca çekmeye devam ediceksiniz bu kafayla bu işler sabır işi düştü diye hemen karaları bağlamıcaksın neyse cahile ne anlatırsan anlat nato mermer nato kafadır boş insanlar sizi :D biz yaparız sizin gibiler anca bakar

bu işten anlamadın nasılda belli :D sizin gibi zavallılara senide beğenen o zavallıya açıyorum hayatınız boyunca çekmeye devam ediceksiniz bu kafayla bu işler sabır işi düştü diye hemen karaları bağlamıcaksın neyse cahile ne anlatırsan anlat nato mermer nato kafadır boş insanlar sizi :D biz yaparız sizin gibiler anca bakar

dostum 1 cümlede 10 kere hakaret etmişsin bi hayli zoruna gitmiş anlaşılan. çok mu yalnızsın? ben 2017den beri bu işteyim sen fazla kurcalama oraları senin gibi refli link paylaşmıyoruz buralarda :)))))

tarayıcılarda monero falan kazmaya devam et anlıyorsun bu işlerden :rolleyes:

dipnot: bak bakalım bu konuyu kim açmış :(

Dün forumda güvenilir borsa soran adam 2017de altcoin konusu açmış coinler konusunda bilgili adama boş beleş diyor bu hayat ne garip bir yer...

dostum 1 cümlede 10 kere hakaret etmişsin bi hayli zoruna gitmiş anlaşılan. çok mu yalnızsın? ben 2017den beri bu işteyim sen fazla kurcalama oraları senin gibi refli link paylaşmıyoruz buralarda :)))))

tarayıcılarda monero falan kazmaya devam et anlıyorsun bu işlerden :rolleyes:

dipnot: bak bakalım bu konuyu kim açmış :(

hadi köyüne

---------- Spam Engelliyici 17:55 ---------- Önceki Mesaj 17:54 ----------

Dün forumda güvenilir borsa soran adam 2017de altcoin konusu açmış coinler konusunda bilgili adama boş beleş diyor bu hayat ne garip bir yer...

okumayı yazmayı öğren konuya tekrar bak sormuşmuyum paylaşımmı yapmışım :D

hadi köyüne

---------- Spam Engelliyici 17:55 ---------- Önceki Mesaj 17:54 ----------

okumayı yazmayı öğren konuya tekrar bak sormuşmuyum paylaşımmı yapmışım :D

Arkadaşım sen telefondan etherium madencilik yaparak aylık 2 bin tl kazanıldığını söyleyen arkadaş değilmisiin ben mi yanlış hatırlıyorum? Ne ara uzman oldunda al sat tavsiyesi veriyorsun.Yaşın 26 yazıyor gerçekten senin adına üzüldüm.

Arkadaşlar dogecoinde %300 lük bir artış yaşandı elinde olan varsa haberi olsun

neden arttı bu kadar bende vardı

ledge de duruyordu 2-3 sene önce aldım bu seviyeleri korur mu

Bir oluşum girdi biraz uzun karışık hocam seni yönlendrimek istemem senin kararın ama satmak mantıklı. 200 lerde şuan yüzde

Amerika merkezli küçük yatırımcıların bir eylemi gibi birşey amerikan hisselerini 1 2 tanesini %8000 artırdılar. Bu oluşumdan bir twitter kulanıcısı dogecoin 1 dolar olur mu diye tweet attı o yüzden arttı bu kadar

Son düzenleme:
Bir oluşum girdi biraz uzun karışık hocam seni yönlendrimek istemem senin kararın ama satmak mantıklı. 200 lerde şuan yüzde

Amerika merkezli küçük yatırımcıların bir eylemi gibi birşey amerikan hisselerini 1 2 tanesini %8000 artırdılar. Bu oluşumdan bir twitter kulanıcısı dogecoin 1 dolar olur mu diye tweet attı o yüzden arttı bu kadar

anladım hocam. Teşekkürler bilgilendirme için

zehri aldık konudan yine başladık coin işine bende alım yaptım küçük bir miktar :D

Ben yüklü mebla ethereumdayım, yılda belki 10 kat 20 kat artmaz ama ne düğü belirsiz coin değil, teknik analize göre al sat yapıyorum, fazla olmasada her yıl yüzde 100 de yapsa benim için yeterli
Al sat dediğim, günlük al sat değil, orta vade,
Aralık ayında 600 dolar iken aldım, bu ay 1100 de sattım, 1150 de tekrar aldım, yani benim her al ve sat arasındaki vade minimum 1 2 ay sürüyor

Son düzenleme:
Zamanın da yobit den alt coin filan almıştım. Doge coin aldım mı sattım mı ne yaptım tam hatırlamıyorum. Şimdi yobit hesabıma girdim. Geçmiş siparişler de bunlar var. Btc ile doge coin mi aldım ne yaptım anlamadım.

https://hizliresim.com/08okmI

O zamanlar alt coin satan başka kripto para borsasa kullanmadım.

Sonrasında Nano Ledger S almıştım yobit den aldıklarımı Ledger e aktardım diye hatırlıyorum.Şimdi Nano ledger e girim dedim şifreyi filan unutmuşum. Eski 24 kelime yerine direk 24 tane kelime verdi ve onaylamamı istedi.Yeni pin girdim. Ardın btc nin yanın da indir filan vardı btc ve bi kaç alt coin ni dosyasını indirdim. Üste te programı güncelle diyordu güncelle diyorum ama hata veriyor biraz araştırdım galiba indirdim btc setup u filan silmem gerekiyor muş ancak sil dediğim de yine hata aldım. Bir şey anlamadım benim Alt coinler yok mu oldu şimdi? Hiç bir şey anlamadım.

Bir de ben nano ledger i buldum ancak kablosunu bulamadım. Telefon kablosunu kullandım acaba sıkıntı bundan mı oldu?

1 yıl filan oldu Annem bu kablo ne diye sorduğun da hiç aklıma gelmedi Ledger'in kablosu olabileceği onun için çöpe attırmıştım.

2018 yılın dan beri Ledger'e hiç girmedim.

Edit: Burda benim başka hesaba gönderdiğim Alt coinler mi gösteriliyor?

https://hizliresim.com/rbyzpP

Son düzenleme:
Zamanın da yobit den alt coin filan almıştım. Doge coin aldım mı sattım mı ne yaptım tam hatırlamıyorum. Şimdi yobit hesabıma girdim. Geçmiş siparişler de bunlar var. Btc ile doge coin mi aldım ne yaptım anlamadım.

https://hizliresim.com/08okmI

O zamanlar alt coin satan başka kripto para borsasa kullanmadım.

Sonrasında Nano Ledger S almıştım yobit den aldıklarımı Ledger e aktardım diye hatırlıyorum.Şimdi Nano ledger e girim dedim şifreyi filan unutmuşum. Eski 24 kelime yerine direk 24 tane kelime verdi ve onaylamamı istedi.Yeni pin girdim. Ardın btc nin yanın da indir filan vardı btc ve bi kaç alt coin ni dosyasını indirdim. Üste te programı güncelle diyordu güncelle diyorum ama hata veriyor biraz araştırdım galiba indirdim btc setup u filan silmem gerekiyor muş ancak sil dediğim de yine hata aldım. Bir şey anlamadım benim Alt coinler yok mu oldu şimdi? Hiç bir şey anlamadım.

Bir de ben nano ledger i buldum ancak kablosunu bulamadım. Telefon kablosunu kullandım acaba sıkıntı bundan mı oldu?

1 yıl filan oldu Annem bu kablo ne diye sorduğun da hiç aklıma gelmedi Ledger'in kablosu olabileceği onun için çöpe attırmıştım.

2018 yılın dan beri Ledger'e hiç girmedim.

Edit: Burda benim başka hesaba gönderdiğim Alt coinler mi gösteriliyor?

https://hizliresim.com/rbyzpP

ikinci attığınız resim bi cüzdana çekim yaptığınızın göstergesi, büyük ihtimal ledger cihazınızda bir servet yatıyor :D

Xrp %70
Bir dogecoin gibi yükseliş olurmu görücez 1 Şubatı işaret ediyor reddit grubu

Bir arkadaş doge den 250 bin dolar zarar etmiş, bence pump coinlere girmeyin, yüzde 95 fiyat pahalıyken yakalarsınız, buda kısa süre içerisinde ciddi zarar etmenizi sağlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri