Altcoin - Ana Konu

yatırımlık dıyelım hocam 2 3 4 hafta veya 1 2 ay bekletmeyı dusunuyorum :) koineksden alıcam direkt o yüzden btc ltc eth dash arsaında kaldım :) doge var bu 4 dünden hangısını alsam diye dusunuyorum :)

diğer borsalara akar miktarı az fiyatı ucuz coinlere dene hocam onlar 9-10 kar artar ama saydıkların kısa vadede zor

diğer borsalara akar miktarı az fiyatı ucuz coinlere dene hocam onlar 9-10 kar artar ama saydıkların kısa vadede zor

Mesela bunların haricinde hanginler olabilir hocam ? alt coin olarak geleceği olan :D

0.49 dan girdiğim monetha şuan 0.20 eth cinsinden. Girmeyenlere tavsiyem girmemeleri boşverin bence çok sıkıntılı iş. Ya da unutabileceğiniz bir miktarla güvendiğiniz 2 3 coin alın atın bi köşeye unutun.

borsa böyle bişi..
ihtiyacın olmayan para ile, yatırım yapılır. gerektiğinde o para bir süre unutulur. yoksa stresi yer yer bitirir sizleri.. malesef borsayı tanımayanlar birden bu coin piyasaya büyük rakamlarla girdi. hep yükselecek diye bir beklenti içinde. umarım ciddi kayıplar olmaz, yaşanmaz. hayırlısı bakalım.
btc nin asıl sert hareketinin nedeni ülkesel bazlı açıklamalardır.
güney kore bazı yaptırımlarda bulunmayı açıkladı 1 hafta önce. şuanda çin bazı yaptırımlar yapıcam diyor. bu btc yi olduka kontrolsuz buluyor. guney kore piyasanın 5/1 ini elinde bulunduruyor. çinde malum uretim üssü gibi ve ciddi parasal hareketlerde bulunuyorlar. o bakımdan çindeki devlet açıklamaları btc ve altcoinleri ürküüttü doğal olarak. kar satışına itti bazı kesimleri.

**Çin düzenlememi yapacak? yoksa yasaklama ve yaptırımlarmı uygulucak? şuan bu haber bekleniyor. bu durum netleşmeden panik havası, karsa satışları normaldir.. 16 01 17 itibari coin piyasa gündemi budur.
herkesin ekonomik durumu ve yatırımsal parası özeldir, kişiseldir, herkesin bekleme süresi farklıdır. kendi rotanı bu bağlamda yapmalısın. ona buna bakma sen.

---------- Spam Engelliyici 12:38 ---------- Önceki Mesaj 12:33 ----------

eğer zararda isen ciddi manada sadece ekranı kapat biraz kafa dağıtırdım.... düşüşleri hacimsiz buluyorum şahsen altcoinlerde büyük kağıtlarda.... hacimsiz düşüşler alıcının çok az. ama satıcının panikle körükörüne çıkışında olur.
Hacimli düşse korkmak yerinde olur. Ben hacimsiz gördüm şuan. zararda olsam beklemeyi tercih ederdim. toparlayacaktır diye düşündüğümden....

Ben 3 dakika 17 saniye Neşet Ertaş'ın şarkıya girmesini bekleyen adamım seni de beklerim #trx #xvg

Kripto borsası her yıl olduğu gibi tekrar ocak ayı düşüşünden sonra yükselişe geçti.

Bayağıdır yazan olmamış buralara. Bugün altcoinler uçmuş. tron denen çöpe bile yatıranlar 3 e katlamıştır minumum. Tam ümidi keserken bir anda fırlıyor ve kopamıyorsunuz.

2 ay önce trx 0.03 den e bin lira falan atmıştım bugün baktığımda 3,5 kat filan kazandırmış. bakalım nerede patlayacak.

Bayağıdır yazan olmamış buralara. Bugün altcoinler uçmuş. tron denen çöpe bile yatıranlar 3 e katlamıştır minumum. Tam ümidi keserken bir anda fırlıyor ve kopamıyorsunuz.

2 ay önce trx 0.03 den e bin lira falan atmıştım bugün baktığımda 3,5 kat filan kazandırmış. bakalım nerede patlayacak.

Yaz sonuna kadar patlayacagini düşünmüyorum brn. Hafif hafif yükseliş düşüşler yaşanır onlarda da panik yapmaya gerek yok

güzel noktaya değinmiş arkadaş konuyu açalı da baya oldu bu süreçte twitter da birçok bu işten anlayan kişileri takip ettim 3.5 katı iyi bir rakam ve mantıklı olan satıp düştüğünde tekrar satın almak ve şuan yükselen altcoinlere kaymamanız senelerdir bu işte olan kişilerden tavsiye

Hocam 100 Milyar dolaşıma geçecek miktar aklım dolaşım miktarında takılı kaldığı için bir türlü 2 3 k dolar lık alış emri veremiyorum.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

stakenet xsn almayan varsa alsın bence. top4 coin listesine girdi. masternodelar kuruldu çatır çatır çalışıyor. alın dediğim zamandan beri 2 kat arttı. sahte bi artış değil istikrarlı bi yükselişle yükseliyor. çok yakın zamanda 1$ı görecektir ve daha çok yükselicektir.

stakenet xsn almayan varsa alsın bence. top4 coin listesine girdi. masternodelar kuruldu çatır çatır çalışıyor. alın dediğim zamandan beri 2 kat arttı. sahte bi artış değil istikrarlı bi yükselişle yükseliyor. çok yakın zamanda 1$ı görecektir ve daha çok yükselicektir.

Bütün marketcap kırmızıyken bugün stakenet xsn %20 daha arttı ve 0.70centi gördü.

Önceki yorumu yazdığımda 0.50cent idi.

Hala geç değil beyler. Proje neymiş, neler yapılmış, roadmape uyulmuş mu, masternode nedir ne değildir araştırın ve ona göre yatırımızı yapın. Kıytırık dandikten coinlere yatırım yapacağınıza adam gibi bi projeye yatırım yapın derim.

Son düzenleme:
Bütün marketcap kırmızıyken bugün stakenet xsn %20 daha arttı ve 0.70centi gördü.

Önceki yorumu yazdığımda 0.50cent idi.

Hala geç değil beyler. Proje neymiş, neler yapılmış, roadmape uyulmuş mu, masternode nedir ne değildir araştırın ve ona göre yatırımızı yapın. Kıytırık dandikten coinlere yatırım yapacağınıza adam gibi bi projeye yatırım yapın derim.

Nereden aldınız ve o borsa ne kadar güvenli?

Kullandığım borsalarda yok. Coinmarketcap da baktığımda ismini duymadığım borsalarda mevcut.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri