Altcoin Kategorisi Açılsın

Altcoin kategorisi açılsın mı

• Kullanılan toplam oy
    38

Sacit Alizade

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.animasyonal.com
Altcoinlerin ve özellikle IBO ve ICO ve airdropların tek konu altından takip edilemeyecek kadar değerli olduğunu
Ve bu sebeple AIRDROP ya da Altcoin kategorisi açılması gerektiğini düşünüyorum.

Bu Airdropları yarım yamalak takip edip 10 tanesinden 1 ine katılan şahsımın bile şuan borsaya giren coinlerden Bcw ve ucash e sahip olması, bu işi iyice takip edenlerin sabit bir konu ve binlerce mesaj arasında kaybolmaması gerekliliğini ortaya koyuyor.

Bu yüzden yönetimden bu konuyla ilgli AltCoin Kategorisi ve alt kategori olarak Ico Ibo AIRDROP gibi sub kategoriler açılmasını istemeliyiz.

Burası YouTube forumu diyebiliriz ancak altcoinlerle ilgli konular ve takipçileri her zaman olacak, bu yüzden bu konuları daha takip edilebilir bir şekilde foruma entegre etmeliyiz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
kesinlikle katılıyorum. Sabit konu içerisinde yapılamayacak kadar değerli bir durum. Bugünde dile getirdim yine getiriyorum bitcoin takipçileri az sayıda değildir. Bu şekilde devam etmesi bölümün ölmesine neden olacak ve birçok kullanıcının diğer forumlara kaymasına sebebiyet verecektir. O yüzden ya alt kategoriler oluşturulsun yada her airdrop takip edicisi ve referans ile üye toplayanların kendilerine ait açmş bulundukları başlıklarda işlemleri devam ettirilsin. Aksi halde bölüm hızla kan kaybedecektir.

bölüme ciddi bir düzenleme lazım bu sayede hem bountylerde puan toplanabilecek geçerliliğe ulaştırmış oluruz bölümü, çünkü kitlemiz azımsanmayacak kadar var, hem de açılan konuların kalitesi artar.

Tek konuda mı toplandı icolar iyi olmuş. Ama en iyisi arkadaşların dediği gibi kategori açılıp bu bölümdeki konular header de gözükmesin. Bu şekilde daha iyi olacaktır.

Airdroplar büyüttüğünüz kadar güzel bir olay değil arkadaşlar altcoin kategoriside açılsa anasayfa çöplüğe döneceğini düşünüyorum bu yüzden açılmaması daha mantıklı olacaktır.Söylediğiniz gibi burası youtube forumu ve bitcoin bölümünde sadece airdrop konuları oluyordu adam akıllı ico veya bounty konusuna denk gelmedim.Airdrop konuları tek başlık altına toplanınca bölüm çok rahatladıi.Ayrıca airdroba katılacak herkes konudaki mesajları tek tek inceleyip katılabilir düşüncesindeyim ki böylesi çok daha toplu olacaktır.

Son düzenleme:
Airdroplar büyüttüğünüz kadar güzel bir olay değil arkadaşlar altcoin kategoriside açılsa anasayfa çöplüğe döneceğini düşünüyorum bu yüzden açılmaması daha mantıklı olacaktır.Söylediğiniz gibi burası youtube forumu ve bitcoin bölümünde sadece airdrop konuları oluyordu adam akıllı ico veya bounty konusuna denk gelmedim.Airdrop konuları tek başlık altına toplanınca bölüm çok rahatladıi.Ayrıca airdroba katılacak herkes konudaki mesajları tek tek inceleyip katılabilir düşüncesindeyim ki böylesi çok daha toplu olacaktır.

Valla hocam iyi diyorsun hoş diyorsun da bu büyüttüğümüz kadar iyi değil dediğiniz airdroplardan 2 haftada 750 dolar bir kaarim var sıfır yatırımla hele ki bu ucash oderse üzerine bi 850 dolar daha kaar koyabilirim. Kısacası bu iş güzel iş ama karmaşa konusunda anasayfa çıkmazsa bir sıkıntı olmaz. Keza hepimizin bildiği gibi 20 tanede 2 3 tanesi denk geliyor

Valla hocam iyi diyorsun hoş diyorsun da bu büyüttüğümüz kadar iyi değil dediğiniz airdroplardan 2 haftada 750 dolar bir kaarim var sıfır yatırımla hele ki bu ucash oderse üzerine bi 850 dolar daha kaar koyabilirim. Kısacası bu iş güzel iş ama karmaşa konusunda anasayfa çıkmazsa bir sıkıntı olmaz. Keza hepimizin bildiği gibi 20 tanede 2 3 tanesi denk geliyor

20 konudan 2 konuyu mu, 20 mesajdan 2 mesajı mı daha kolay takip edebilirsiniz ?

20 konudan 2 konuyu mu, 20 mesajdan 2 mesajı mı daha kolay takip edebilirsiniz ?

dediğinizde haklısınız hocam onu belirttim zaten. Ama sabit konuda da şöyle bir sıkıntı var bitmiş airdroplar için sürekli önceki postlarımıza dönüp ya düzenleme yapacağız yada moderatör arkadaş sürekli o yorumları silecek. Lakin bunun yerine anasayfaya çıkması kapatılabilir veya bu işle uğraşan her arkadaş kendisine bir konu açar her airdropunu o konu içerisinde paylaşır ve her yeni çıkan airdrop için ayrı ayrı konu açmaz. Karayaman hocam konumu kilitlediğin için söylemiyorum bunu lütfen yanlış anlama. Diyeceğim o ki bu şekilde de büyük sıkıntılar olacağını düşünüyorum ben tabiki takdir yönetim ve sizlerindir.

altcoin kategorisi açılabilir, ripple xlm vs coinlerin analizini yapan arkadaşlar olur, al sat için, ama airdroplar ın tek konu altında toplanması bence iyi oldu, top konular bölümünü gereksiz işgal ediyordu airdrop konuları

dediğinizde haklısınız hocam onu belirttim zaten. Ama sabit konuda da şöyle bir sıkıntı var bitmiş airdroplar için sürekli önceki postlarımıza dönüp ya düzenleme yapacağız yada moderatör arkadaş sürekli o yorumları silecek. Lakin bunun yerine anasayfaya çıkması kapatılabilir veya bu işle uğraşan her arkadaş kendisine bir konu açar her airdropunu o konu içerisinde paylaşır ve her yeni çıkan airdrop için ayrı ayrı konu açmaz. Karayaman hocam konumu kilitlediğin için söylemiyorum bunu lütfen yanlış anlama. Diyeceğim o ki bu şekilde de büyük sıkıntılar olacağını düşünüyorum ben tabiki takdir yönetim ve sizlerindir.

Sıkıntı yok hocam ben kolay kolay alınmam.
peki toplam 20 kişi airdrop konusu açsa 20 farklı konu mu olacak ana sayfada index alması değil olay airdrop takibi yapanlar içinde zor oluyor yani bu kategori açılsa bile yine tek konu altına toplanacak sorun olarak gördüğünüz kısma gelince kullanıcılar yeni postları takip eder veya test ederler zaten linkleri tıklayınca kapandıklarını kendileri görebilir

Hocam, ana sayfaya çıkmasın bu kategorilerdeki konular, ama bir konu altında sıkışmayalım. Her mesajı şu formatta görebileceğimiz bir eklenti varsa ona da razıyız.

ipvlbXDkR-uy60oB3nIeww.png

Ancak bu şekilde gerçekten karmaşa olacağa benziyor. Üyeler olarak biz hangi airdropu almıştım, kaçıncı sayfadaki hangi mesajdaydı derdine düşmeyelim. Gerçekten güzel bir kazanç kapısı. UCashden hiçbirşey yapmadan 900 tane kazandık mesela, kimisi binlerce.. Düşünsenize Youtube Botlarını tek bir konu altından tanıtıldığını, olur mu? Olmaz, her botun sorunlar, soruları olduğu ve olacağı gibi bu airdroplarında olacak. Borsaya girecek nereye nasıl çekileceği konuşulacak, Transferler, fee ler konuşulacak. 100 airdropun bütün sorunlarıyla birlikte bir konu altında konuşulduğunu hayal edin. Arap Saçı.

Bence bölüm yerine sabit bir topic açılabilir. O topicde kişiler site linki, içerik vesaire gibi şeyleri paylaşır yeterli olur.

Her gün neler neler çıkıyor, hepsi bir anda bu tarz alt coin konularına dönerse işin içinden cidden çıkılmaz. Bunları tek sabit başlıkta toplamak daha mantıklı gibi geliyor.

Kategorisi ayrı olduktan sonra sadece meraklıları takip edecektir, az önce [MENTION=13409]karayaman[/MENTION] tarafından, eski tarihli konum kilitlenerek 3 ceza puanı verildi. Sebep ise yeni konu açmış olmam. YTpara Üyeleri olarak anketin de söylediği gibi yönetimden Ana sayfada gözükmeyecek bir kategori rica ediyoruz.

Hocam, ana sayfaya çıkmasın bu kategorilerdeki konular, ama bir konu altında sıkışmayalım. Her mesajı şu formatta görebileceğimiz bir eklenti varsa ona da razıyız.

ipvlbXDkR-uy60oB3nIeww.png

Ancak bu şekilde gerçekten karmaşa olacağa benziyor. Üyeler olarak biz hangi airdropu almıştım, kaçıncı sayfadaki hangi mesajdaydı derdine düşmeyelim. Gerçekten güzel bir kazanç kapısı. UCashden hiçbirşey yapmadan 900 tane kazandık mesela, kimisi binlerce.. Düşünsenize Youtube Botlarını tek bir konu altından tanıtıldığını, olur mu? Olmaz, her botun sorunlar, soruları olduğu ve olacağı gibi bu airdroplarında olacak. Borsaya girecek nereye nasıl çekileceği konuşulacak, Transferler, fee ler konuşulacak. 100 airdropun bütün sorunlarıyla birlikte bir konu altında konuşulduğunu hayal edin. Arap Saçı.

Büyük puntoda yazmanıza anlam veremedim youtube botlarıyla airdropları nasıl benzettiğinize de anlam vermiş değilim her gün yüzlerce youtube botu çıkıyor olsaydı emin olun onun içinde sabit konu yapılırdı.Nereye kaldığını çok aramana gerek yok hocam kaçıncı mesajdaki airdroba katıldığını yazarsın bir not defterine tekrar geldiğinde o mesajdan bakmaya devam edersin ben tek konu olmasından yanayım.

Kategorisi ayrı olduktan sonra sadece meraklıları takip edecektir, az önce [MENTION=13409]karayaman[/MENTION] tarafından, eski tarihli konum kilitlenerek 3 ceza puanı verildi. Sebep ise yeni konu açmış olmam. YTpara Üyeleri olarak anketin de söylediği gibi yönetimden Ana sayfada gözükmeyecek bir kategori rica ediyoruz.

Ceza puanını geri aldım gözden kaçmış fakat yine de ceza puanını hakettiğinizi düşünüyorum tek konu olduğunu bile bile konuyu güncellediniz.Konuyu güncellemek yerine tek konu altından yeni mesajla linklerinizi paylaşıp kendi konunuzu report ederek kilitletme şansınız vardı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri