Alternatif İnternet Kaynağı ''Kablosuz İnternet''

Yaw bizim burada bir wifi buluyor HAZARNET1-2-3-4 adı,Maraşın heryerinde çekiyor anlamadım bunu dediğiniz şey böyle bişeymi?

Yaw bizim burada bir wifi buluyor HAZARNET1-2-3-4 adı,Maraşın heryerinde çekiyor anlamadım bunu dediğiniz şey böyle bişeymi?

aynen saglam bir yayıncı olabilir zaten kablosuzda su önemli farkettiyseniz modemlerin kalitesi genelde ne kadar uzaga sinyal verebildigine de baglıdır biraz bazı modemler daha uzaga sinyal verebilir bu arkadaslarda geniş alana hitap edebilecek büyük antenler kullanıyorlar sizin alıcınızın cekim gücü iyi olmasada bu yayıncıların dagıtıcı antenleri baya bir alanı kapsadıgı icin rahatlıkla o baglantıdan yararlanabilirsiniz.

Karınca nick li arkadaş noldu o kadar feryat ettin bir söz var bu senin kulağına küpe olsun;

"Haklıysan korkma, Hak seni korur. " Hz. Ali

aynen saglam bir yayıncı olabilir zaten kablosuzda su önemli farkettiyseniz modemlerin kalitesi genelde ne kadar uzaga sinyal verebildigine de baglıdır biraz bazı modemler daha uzaga sinyal verebilir bu arkadaslarda geniş alana hitap edebilecek büyük antenler kullanıyorlar sizin alıcınızın cekim gücü iyi olmasada bu yayıncıların dagıtıcı antenleri baya bir alanı kapsadıgı icin rahatlıkla o baglantıdan yararlanabilirsiniz.

Buldum ama net hızı düşükmüş.
Wifi Tarifeler

tartışma mesajları temizlenebilir mi konu ile ilgili gidişatı var sanıp o kadar sayfa boş bir şey okumuşum, paylaşım yapan arkadaşa da teşekkürler 2 ay sonra d-smart sözleşmem bitiyor bi göz atabilirim

Cihazı yurtdışında daha uyguna alabiliriz vakit buldugumda amazon/ebay/aliexprees de arastirir konuya yazarım

Sistem özellikle köy tarzı veya netin olmadığı yerler için bulunmaz nimet teşekkürler hocam.

wifi repeater ile dağıtıyor o firma çoğu ilde vardır bu tarz firmalar hatta sitelerinden bayilik başvurusu yapabiliyorsun çoğunun

Çok teşekkürler [MENTION=14706]EliteMaster[/MENTION] hocam en kısa sürede hemen temin etmeye çalışacağım bu olayı kotasız limitsiz internet hizmeti var sonuçta yt işi için alırsınız bi vınn ip değiştirerek ordan yaparsınız. Onun dışında bence gayet güzel ve avantajlı duruyor.

Güzel bişey ama araştırdım fiyatları düşük olanların akk ve hızı da oldukça düşük.İyi bir hız isteniyosa 120tl den başlıyor

Arkadaşlar sizce Türksat Kablo nasıl?

Download: 100 Mbps'e kadar
Upload: 4 Mbps'e kadar
Adil Kullanım Kotası: 500 GB
Fiyat: 199 TL / Ay

Edit: Hesap yaptım kotayı yine aşıyorum :D

Son düzenleme:
ttnet istanbulda 10 aydır taşıma işini yapmadı.

İstanbul için aradım bulamadım. İstanbulda varsa link atabilirmisiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri