Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sitede açılmış en iyi konu olabilir quiz abone ve izlenim beklemek yerine direk kabul eden %30 kesen kapansada ödeyen partner bulan var mı çok şey istedim gibi %40 %50 kesinti yazmışsınız bu çok fazla
binlerce partner var bizim bilmediğimiz illaki vardır genelde partner kesintileri %30 illaki boş kanalı alanda vardır hatta forumda bilen ama paylaşmayanlarda vardır eminim haklılarda tabiçok fazla diyorsun ama mn ve rec'in paypal kesintilerini hesaplarsan zaten %40 gibi bir kesinti çıkıyor ortaya..
bent pixel gibi partnerler kapanana ödediği için çok daha karlı oluyoruz diye düşünüyorum..
About Kharabeesh | Kharabeesh - Network for entertainment and media bu partneri duyan bilen varmı hep spam tarzı kanallar kapak resmi vb gibi hiçbir şey olmayan kanallarla karşılaşıyorum.. Sanırım arap partneri bir türlü joini bulamadım![]()
Ben youpartnervsp ile çalışıyorum hangi videodan kaç para kazandıgınız bile gösteriyor.Hatta bu ay bana yanlışlıkla yatırmaları gereken parayı iki defa yatırdılar.Ben chatten söyledim düzelttiler hatalarını.Birde kesinti az izlenimli kanallarda %30 eger 500 bin üstü izlenim alıryorsa %25 1 milyon üstü alıyorsa %20 civarında.
Paranızı 1 ay sonra yatıyorlar mesala ben Mayısın parasını bu Temmuzun 1 inde aldım.
kapananı ödemiyor bildiğim kadarıyla doğrumu hocam
birde davetiye manuel sanırım
vsp de 74241 tane kanal bağlıymış.spam partner olabilir.ilerde quiz alternatifi olabilir...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.