@ErdoganUrcu hocam şimdi bir sorum olacak sana gram altın aldık diyelim 1 gram dan 10 tane daha sonra bunu 10 gram bir bilezik haline getirmek istedik birebir yani 10 gram altınla 10 gram bilezik fiyatı aynı mı oluyor
gram altın değilde ziynett alırsan daha mantıklı olur çeyrek vs gibi bire bir değişim olmuyor hocam aslında oluyorda kuyumcuya bağlı bir durum genellikle bire bir yapılmıyor ama bağzı kuyumcular işte tanıyorsa flan yapıyor bağzıları tanıamsada kendindne aldığın için yardımcı olur yada çeyrek başı 3 lira civarı falan sattığı fiyatın altına alır en güzeli şu alcağın kuyumcuyla oturup konuşacaksın ona göre hareket edeceksin
---------- Spam Engelliyici 14:13 ---------- Önceki Mesaj 14:05 ----------
Arkadaşlar uzun süre bekletemeyecekseniz elinizde bakın büyük ihtimal zarar edecekseniz. Öyle ben alayım 1 kg altın 2 gün sonra satayım olayı için tüm piyasayı takip etmeniz gerekir ki bazen ters tepebilir. Yok ben alırım aylarca yıllarca o paraya ihtiyacım olmaz beklerim derseniz buyrun alın. 83 iyi rakam. Tabi şimdisi için iyi rakam belki tekrar 76 lar gözükecek. Ama elbet yani eninde sonunda 90-100 aralığı gözükecek ama bu 90-100 aralığı 1 hafta sonra da olabilir "1 yıl sonrada. Kararınızı ona göre verin
hocam uzun süre bekletme ile alakasını algılıyamadım has altın yani 24 ayar altın kesinlikle uzun vade yatırım aracı değildir kim ne derse desin çok iyi hatırlıyorum 1 gün içinde güzel kazanç sağladığımı 1 gün içinde yaşadığı iniş çıkış benim kar yapmamı sağlamıştı 24 ayar altın kısa vadeli kazanç tır benim gözümde uzun vade dediğimiz 1 yılı aşkın süre bekletilen altındır zaten yatırım yapıcaklar 24 ayar altına piyasayı takip edecek kişiler olmalı yoksa iniş çıkışları kaçırılar zarar ede bilirler birçok kişi var 90 küsürlerden altın bağlanıp altının o fyatlara gelemsinin hayalini kuranlar bozrdurmak için bekleyenler çok zor imkansız değil ama normal seyirde imkansız anormal sürecete şudur savş vs gibi bişi olur ortalık karışır yada piyasayı harekketlendiricek bir gelişme yaşanır tabi o fiyatları bir an göre bilir sonra tekrar eski seyrine dönüş olur benim açık beklentim şudur altın heryıl parça parça aşağı inecek ve 50 civarlarını yada yakın seviyelerde kalıcak daha sonra neolucağını kestiremem ama uzun süredir beklentim ve düşüncem budur benim. Altını sakın öle al at köşeye kalsın gözüyle bakmayın kazanamazsınız.