Amazon.com.tr 250 TL Hediye Kartı

B
  • Kullanıcı bigblackeagle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

bigblackeagle

Guest
250 TL üzeri com.tr uzantılı amazon adresinden yapacağınız alışverişlerde kullanabilirsiniz. 125 TL fiyat. Önce kodu isteyen arkadaşlar uzak dursun lütfen.

Arkadaşlar bilgilendirme amaçlı yazıyorum , kartı satın almak için arkadaşa whatsapp'tan yazdım. Güven sorununu çözmek için ticaret geçmişini öğrenmek istedim (*** vs). Arkadaş her yerde kimlik onayım vs. var dedi . Hesabını inceleyip benden önce üye olduysa veya önceki ticaretleri sağlamsa önden ödeme yapacaktım fakat hesabını da yeni açtığını söyledi. Ben de buna istinaden kimlik bilgilerinin bir güvenirliği olmayacağını belirttim çünkü biliyorsunuz geçmiş yıllar 50 milyondan fazla kişinin kimlik bilgileri çalındı. Böyle söyleyince arkadaşa bana iş bankasından gelen bir sms'in ekran görüntüsünü attı. Ben de başlıklı sms atılabileceğinden bunun bir garantisi olmadığından bahsettim. Amazon kodu teslim sonra da ödeme yapabileceğimi belirttim fakat arkadaş bir anda asabileşip beni whatsapptan engelledi. Şimdi diyebilirsiniz ki niye sana önceden kodu yollasın belki sen dolandırıcısın gayet mantıklı. Arkadaş isteseydi *** profilimi atıp geçmiş ticaretlerime bakabilirdi engellemek yerine. Arkadaşı zan altına bırakmak amaçlı değil , birilerinin başı yanmasın diye yazılmış bilgilendirmedir.

Bak dostum burada bir eksik bilgi var. Seni neden engelledim. SMS başlığı muhabbetin nedeniyle. İnsanları haksız yere zan altında bırakma. Senin saçmalıklarını dinlemek zorunda değildim orada ve engelledim. Buraya da o ekran görüntüsünü eklerim. Dürüst olun en azından

---------- Spam Engelliyici 11:07 ---------- Önceki Mesaj 11:06 ----------

Arkadaşlar bilgilendirme amaçlı yazıyorum , kartı satın almak için arkadaşa whatsapp'tan yazdım. Güven sorununu çözmek için ticaret geçmişini öğrenmek istedim (*** vs). Arkadaş her yerde kimlik onayım vs. var dedi . Hesabını inceleyip benden önce üye olduysa veya önceki ticaretleri sağlamsa önden ödeme yapacaktım fakat hesabını da yeni açtığını söyledi. Ben de buna istinaden kimlik bilgilerinin bir güvenirliği olmayacağını belirttim çünkü biliyorsunuz geçmiş yıllar 50 milyondan fazla kişinin kimlik bilgileri çalındı. Böyle söyleyince arkadaşa bana iş bankasından gelen bir sms'in ekran görüntüsünü attı. Ben de başlıklı sms atılabileceğinden bunun bir garantisi olmadığından bahsettim. Amazon kodu teslim sonra da ödeme yapabileceğimi belirttim fakat arkadaş bir anda asabileşip beni whatsapptan engelledi. Şimdi diyebilirsiniz ki niye sana önceden kodu yollasın belki sen dolandırıcısın gayet mantıklı. Arkadaş isteseydi *** profilimi atıp geçmiş ticaretlerime bakabilirdi engellemek yerine. Arkadaşı zan altına bırakmak amaçlı değil , birilerinin başı yanmasın diye yazılmış bilgilendirmedir.

paragrafın sonundaki tezatlığınız da cabası. arkadaşı zan altında bırakmak amaçlı değil, birilerinin başı yanmasın diye yazılmış mış bla bla bla.

Cümleniz tezatlık abidesi.

Bak dostum burada bir eksik bilgi var. Seni neden engelledim. SMS başlığı muhabbetin nedeniyle. İnsanları haksız yere zan altında bırakma. Senin saçmalıklarını dinlemek zorunda değildim orada ve engelledim. Buraya da o ekran görüntüsünü eklerim. Dürüst olun en azından

---------- Spam Engelliyici 11:07 ---------- Önceki Mesaj 11:06 ----------

paragrafın sonundaki tezatlığınız da cabası. arkadaşı zan altında bırakmak amaçlı değil, birilerinin başı yanmasın diye yazılmış mış bla bla bla.

Cümleniz tezatlık abidesi.

Yazdıklarımın herhangi bir kelimesi yanlış değil , yaşanan olayı anlattım. DOLANDIRILMADAN ticaret yapmak istediğimi belirttim , sizin karakterinize veya şahsınıza laf söylemediğimi üstüne basa basa belirttim. Dediğim şeyler tamamen dolandırıcıların yöntemleri siz de bana güvence vermediniz ve direk engellediniz. Ticaret yapmama isteğinize saygı duyarım , kimsenin başı yanmasın diye yazılan bir yazıdır diye de belirttim. Eğer zan altında bırakmak için yazılmış bir yazı olduğuna eminseniz mesajı rapor edebilirsiniz. Gayet güzel modere eden mod arkadaşlarımız var.

Uzak masaüstü bağlantısı ile amazon hesabıma kodu girin siparişi geçelim ödemeyi yapayım.Bu arada tamam derseniz *** üyeliğimi de yollarım.İyi günler.

donanım haber üzerinden satış gerçekleşti. teşekkürler. konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri