Amazon enparadan paramı çekmiş

Invo

Kayıtlı Üye
Merhaba enpara hesabıma şimdi girince farkettim amazondan 339 tl param çekilmiş bu parayı nasıl geri alabilirim

Yurt dışı siteleri ve enpara da bu sıkıntı var geçen de bi arkadaşın başına gelmişti

mobil uygulamada ayarlar kısmında internet harcamalarına aylık sınır konuluyor ben 0 da tutarım birşey alacaksam açarım limti kullanır geri sıfırlarım tekrar.

Merhaba enpara hesabıma şimdi girince farkettim amazondan 339 tl param çekilmiş bu parayı nasıl geri alabilirim

Hocam yıllar önce başıma gelmişti , prime üye yapmış benden habersiz amazon beni ve tam rakamı hatırlamıyorum ama bu miktarlar civarındaydı. Mail atmıştım amazona benim haberim olmadan böyle bir şey olamaz diye ve kesilen parayı iade etmişlerdi hesaba.

Hatta kartım yurtdışı bankasıydı ve hesap eksiye düşünce ceza parası kesiliyordu, onu da yazdım sonra ; hesabımdaki bakiyenin üstünde para çekildiği için bankadan ceza ücreti de kesildiğini yazdım onlar da benden bazı belgeleri verdikleri bir fax numarasına göndermemi istemişlerdi. Türkiye'deyken o evraklara ulaşmamın imkanı yoktu ama 5-6 ay sonra yurtdışına çıkınca o istenilen evrakları da faxladım ve 2 ay içinde çek olarak o ücretide adresime göndermişlerdi.

Konuda para neden çekilmiş yazmamışsın ama mailinde ya da amazon hesabından para neden çekilmiş göremiyor musun ?

Hocam yıllar önce başıma gelmişti , prime üye yapmış benden habersiz amazon beni ve tam rakamı hatırlamıyorum ama bu miktarlar civarındaydı. Mail atmıştım amazona benim haberim olmadan böyle bir şey olamaz diye ve kesilen parayı iade etmişlerdi hesaba.

Hatta kartım yurtdışı bankasıydı ve hesap eksiye düşünce ceza parası kesiliyordu, onu da yazdım sonra ; hesabımdaki bakiyenin üstünde para çekildiği için bankadan ceza ücreti de kesildiğini yazdım onlar da benden bazı belgeleri verdikleri bir fax numarasına göndermemi istemişlerdi. Türkiye'deyken o evraklara ulaşmamın imkanı yoktu ama 5-6 ay sonra yurtdışına çıkınca o istenilen evrakları da faxladım ve 2 ay içinde çek olarak o ücretide adresime göndermişlerdi.

Konuda para neden çekilmiş yazmamışsın ama mailinde ya da amazon hesabından para neden çekilmiş göremiyor musun ?

Hocam suan okuldayım amazon hesap şifrem pcde kayıtlı giremedim mailde hangisi hatırlamıyorum eve geçince yazayım.Sadece bankayla irtibata gecebildim

Hocam bunda amazonun bir suçu yok. siz büyük ihtimalle 30 günlük ücretsiz prime denemesini başlattınız ve iptal etmediniz. Ve bunun sonunda 99 dolarlık bir ücreti vardı yanlış hatırlamıyorsam onu çekmişlerdir.
Eğer hesabına girip chat ile konuşursan geri iade ederler.
Amazonda kalmaz paran merak etme.

nasıl çekmiş hocam.
kredi kartından mı yoksa hesaptan mı ?
bi alışveriş falan mı yapmıştınız yoksa şu 1$ vps alımında falan mı kullanmıştınız ?

nasıl çekmiş hocam.
kredi kartından mı yoksa hesaptan mı ?
bi alışveriş falan mı yapmıştınız yoksa şu 1$ vps alımında falan mı kullanmıştınız ?

Kredi kartı degil hocam vadesiz tlden cekmis alısveriste 1 yıl once cuzdan almıstım baska yapmadım

amazonda paran kalmaz dedirtecek kadar müthiş iş ahlakına sahip bu şirketlere bakıyorum bir de bizimkilere ...sonra sadece yutkunuyorum:confused::rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri