Amazondan yaklaşık 1 hafta 2 telefon sipariş verdim Azerbaycan için.Bir telefon bana bir telefon arkadaşıma.Arkadaşımın siparşi için onun kartını kendi siparişim için kendi kartımı kullandım.Benim kartımdan parayı çekti fakat arkadaşımın kartı internetden alışverişe kapalı olduğu için ondan ürün bedelini çekememişler.Bu yüzden hesabıma bloke kooydular yani hesabıma erişemiyorum.Daha sonra bana mail atarak benden üzerinden fatra adresi yazılı kartların ekstresini göndermemi istedir.4 defa faxladım fakat hepsindede belgeleri nedense kabul etmediler ve tekrar aynı belgeleri göndermemi istedir.Sorun şuki benim telefon normalde 24 aralıkta kargolanacaktı ama siparişlere erişemediğimden sipariş hakkındada bilgi alamıyorum.Amazon.com dan daha önce alışveriş yapan arkadaşlar bana neler yapmam gerektiği konusunda fikir verirlerse çok makbule geçer.1 haftadır atmmadığım mail kalmadı az buçuk ingilzcemle ama sürekli aynı maili atıp duruyorlar benden kart ekstresi istiyorlar.Şimdi benim bu siparişimin akıbeti ne olacak.iptal mi olacak yoksa gönderecekler mi parası çekilen ürünü.