Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Naptın hacı 1000 dolar nedirr ya 70 euro olması lazım sınır gerisi gümrüğe takılır fena bi vergi ödersin
Soyle getireyim![]()
bizim alt kattaki komşu gümrükçüydü emekli oldu. 5-6 evi 2 tanede çok işlek yerde paraya para demeyen dükkanı var. tanıdıkların varsa rüşveti bas getirt![]()
bizim alt kattaki komşu gümrükçüydü emekli oldu. 5-6 evi 2 tanede çok işlek yerde paraya para demeyen dükkanı var. tanıdıkların varsa rüşveti bas getirt![]()
Soyle getireyim![]()
Getiriyor musun hocam cidden. Burada 2K olan bir kamerayı düşünüyorum ben de![]()
Neymis o kamera?
türk toplumu olarak ya çok zevksiz bir ülkeyiz yada alım gücümüz yok. arkadaş bu amazon da neler neler var. bir şekil de oraya ulaşmanın kolay yolunu bulmak gerek. gümrük olayı çok canımı sıkıyor. hatırladıkca sıkılıyorum.
Amazon.com kitap ve cd hariç türkiyeye gönderim yapmıyor.
Soyle getireyim![]()
Samsung GALAXY Gear VR
olurda türkiyeden önce amerikada satışa çıkarsa gerçekten getirirmisin
Sırf Gear VR için NOTE 4 aldım
türk toplumu olarak ya çok zevksiz bir ülkeyiz yada alım gücümüz yok. arkadaş bu amazon da neler neler var. bir şekil de oraya ulaşmanın kolay yolunu bulmak gerek. gümrük olayı çok canımı sıkıyor. hatırladıkca sıkılıyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.