Amazon'dan para kazanma (dropshipping,fba değildir)

• Kullanıcı aspturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

aspturk

Yasaklanmış
E-book satışı şuan için şahsım tarafından duraklatılmıştır

Son düzenleme:
Dostlar hepiniz amazon dropshipping-fba tarzı sistemlerle para kazanıldığını duymuşsunuzdur.Fakat az bilinen bir para kazanma yolu daha var amazon.kdp
Burda e-kitap yazip satışlarından para kazanabiliyorsunuz.
Türkiye’ de benden önce bu şekilde para kazanan görmedim.
Vereceğim taktikte bir e-kitabı 5-10 dakikada ayarlayıp satışa sunacaksınız. Ben bu sistem ile yaklaşık 4 aydır kazanç sağlıyorum.İlk öğrendiğim zaman 10 tane kitap koydum bir daha girmedim zamanım olmadığından, her ay ödeme alıyorum.
NOT; Taktik 9 sayfadan oluşan bir word-pdf dosyası halindedir.Bol bol fotoğraf ile anlatım kolaylaştırıldı.

TAKTİĞİN FİYATI 50 TL
TAKTİKTE GARANTİ YOKTUR - İADE YOKTUR, BİLEREK ALIN!

İletişim
0536 974 13 91 (whatsapp)

Ödeme Yöntemi
Yapı Kredi : TR57 0006 7010 0000 0053 4935 05
Akbank : TR02 0004 6001 7188 8000 1019 40
Enpara : TR96 0011 1000 0000 0083 4320 69

Hocam tamda araştırdığım bir konu,satış için ücretli hesap açılmalı sanırım değilmi ? Kazanç miktarınıda paylaşabilirmisiniz rica etsem

yanlış anlaşılma olmuş

Son düzenleme:
herkesi bilgilendirmek adına yazıyorum amazonda dropshipping arkadaşın anlattığı kadar bir pdf ile olcak iş değil pdf almadan önce aylık amazon a 40$ ödüyorsunuz ve bunu hesabınız açık olduğu müddetce ödüyorsunuz sonra yazılımlar var ürün bulmak için onlar olmadan 1 satış bile yapmanıza neredeyse hiç imkan yok yani kimse kimseyi kandırmasın programsız satış yapamazsınız kendinizi inandırmayın ve bu programların da ücreti var aylık 40- 50 dolar civarı da bunlar ve en önemlisi kredi kartına ihtiyacınız var ve limiti yüksek olması lazım birde kimsenin söylemediği bir takım da nakit e ihtiyacınız var çünkü ayda 2 kez amazondan ödeme alıyorsunuz ama bazen son gün yüklü sıpariş gelip ve gelen ödeme onu karşılıyamiyabiliyor ve hemen sattığınız gibi para hesabınıza da yansımıyor adama ulaştıktan sonra para hesabınıza yansıyor. bunları mutlaka bilin

Hocam adam dropshipping değildir demiş ? :)

Hocam tamda araştırdığım bir konu,satış için ücretli hesap açılmalı sanırım değilmi ? Kazanç miktarınıda paylaşabilirmisiniz rica etsem

hocam maliyetiniz 0 tl akşam konuya eklerim kazançlarımı

---------- Spam Engelliyici 12:08 ---------- Önceki Mesaj 12:06 ----------

Peki alınan ödemeler, satışlar ne düzeyde oluyor

10 kitapla 3 aydır satış yapıyorum 70 adet sattım amazonun müşteri kitlesi çok fazla müşteri aramakla uğraşmıyorsunuz

---------- Spam Engelliyici 12:09 ---------- Önceki Mesaj 12:08 ----------

herkesi bilgilendirmek adına yazıyorum amazonda dropshipping arkadaşın anlattığı kadar bir pdf ile olcak iş değil pdf almadan önce aylık amazon a 40$ ödüyorsunuz ve bunu hesabınız açık olduğu müddetce ödüyorsunuz sonra yazılımlar var ürün bulmak için onlar olmadan 1 satış bile yapmanıza neredeyse hiç imkan yok yani kimse kimseyi kandırmasın programsız satış yapamazsınız kendinizi inandırmayın ve bu programların da ücreti var aylık 40- 50 dolar civarı da bunlar ve en önemlisi kredi kartına ihtiyacınız var ve limiti yüksek olması lazım birde kimsenin söylemediği bir takım da nakit e ihtiyacınız var çünkü ayda 2 kez amazondan ödeme alıyorsunuz ama bazen son gün yüklü sıpariş gelip ve gelen ödeme onu karşılıyamiyabiliyor ve hemen sattığınız gibi para hesabınıza da yansımıyor adama ulaştıktan sonra para hesabınıza yansıyor. bunları mutlaka bilin

başlığı okusaydınız keşke :)

hocam maliyetiniz 0 tl akşam konuya eklerim kazançlarımı

---------- Spam Engelliyici 12:08 ---------- Önceki Mesaj 12:06 ----------

10 kitapla 3 aydır satış yapıyorum 70 adet sattım amazonun müşteri kitlesi çok fazla müşteri aramakla uğraşmıyorsunuz

---------- Spam Engelliyici 12:09 ---------- Önceki Mesaj 12:08 ----------

başlığı okusaydınız keşke :)

kusura bakmayın ben onu amazon dropshipping ve fba eğitimi diye okudum :)

R10 daki konuda size ait galiba....
Takipte kalayım....

Ödeme kanıt linkleri çalışmıyor
Rica etsem hızlı resime yükler misiniz ödeme kanıtlarını

ödeme kanıtları eklendi satış günceldir.

Ödeme Kanıtları BOMBA :D

OPERA
Bu siteye ulaşılamıyor
imgur.com bağlanmayı reddetti.

Aşağıdakileri deneyin:
Bağlantınızı kontrol etme
Proxy'yi ve güvenlik duvarını kontrol etme
ERR_CONNECTION_REFUSED
İnternet bağlantınızı kontrol edin.
Kabloları kontrol edin ve kullanıyor olabileceğiniz tüm yönlendirici, modem veya diğer ağ aygıtlarını yeniden başlatın.

Güvenlik duvarı veya antivirüs ayarlarınızda Opera'nın ağa erişmesine izin verin.
Ağa erişmesine izin verilmiş bir program olarak zaten listeleniyorsa, listeden kaldırıp tekrar eklemeyi deneyin.

Proxy sunucu kullanıyorsanız…
Ara sunucunun çalıştığından emin olmak için ara sunucu ayarlarınızı kontrol edin veya ağ yöneticinizle iletişime geçin. Eğer bir ara sunucu kullandığınızı düşünmüyorsanız: Opera menüsü > Ayarlar > Proxy ayarlarını değiştir… > LAN Ayarları'na gidin ve "Yerel ağınız için Ara Sunucu kullanın" seçimini kaldırın.

MOZİLLA

Bağlanılamadı

Firefox imgur.com sunucusuyla bağlantı kuramıyor.

Site geçici olarak kapalı, çok meşgul veya engellenmiş olabilir. Biraz bekleyip yeniden deneyin.
Hiçbir sayfayı açamıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantısını kontrol edin.
Bilgisayarınız veya ağınız güvenlik duvarı veya vekil sunucu ile korunuyorsa Firefox uygulamasının Web’e erişim izni olduğundan emin olun.

madem kazandıran bir taktik niye satıyosun taktiği be adam :D diye soran oldumu hiç :D

yani şikeli maç kuponu satıyom diyenlerden farkınız yok :D

ayrıca amazondan para kazanmak o kadar kolay değil , kurs satanlarda sizin gibi milleti dolandırdı geçti . kimi kurs satıyor , kimi amerikada amazondan para kazanın deyip şirket açma , banka açma ücreti istiyor vs vs , yahu geçin bu işleri milleti dolandırmayın.

madem kazandıran bir taktik niye satıyosun taktiği be adam :D diye soran oldumu hiç :D

yani şikeli maç kuponu satıyom diyenlerden farkınız yok :D

ayrıca amazondan para kazanmak o kadar kolay değil , kurs satanlarda sizin gibi milleti dolandırdı geçti . kimi kurs satıyor , kimi amerikada amazondan para kazanın deyip şirket açma , banka açma ücreti istiyor vs vs , yahu geçin bu işleri milleti dolandırmayın.

bu ne dropshipping nede fba sistemi kafanızı youtube videolarıyla doldurup buraya grlmişsiniz benim sistemimde 1 kuruş maliyetin yok ayrıca konuda garanti yoktur diye yazdım boşuna dert etmeyin siz

Onaysiz kullanıcılar gene söylüyorum forumun kalitesini düşürüyor.Ytpara bana yeter diyenim her zaman.Ama bu yersiz konuşmaları sadece
satıcı arkadaş için değil genel olarak üzülüyorum.(düzgün kendini yetiştirmiş onaysiz kullanıcılar üzerinize alinmayin lütfen)

Dostlar hepiniz amazon dropshipping-fba tarzı sistemlerle para kazanıldığını duymuşsunuzdur.Fakat az bilinen bir para kazanma yolu daha var amazon.kdp
Burda e-kitap yazip satışlarından para kazanabiliyorsunuz.
Türkiye’ de benden önce bu şekilde para kazanan görmedim.
Vereceğim taktikte bir e-kitabı 5-10 dakikada ayarlayıp satışa sunacaksınız. Ben bu sistem ile yaklaşık 4 aydır kazanç sağlıyorum.İlk öğrendiğim zaman 10 tane kitap koydum bir daha girmedim zamanım olmadığından, her ay ödeme alıyorum.
NOT; Taktik 9 sayfadan oluşan bir word-pdf dosyası halindedir.Bol bol fotoğraf ile anlatım kolaylaştırıldı.

TAKTİĞİN FİYATI 50 TL
TAKTİKTE GARANTİ YOKTUR - İADE YOKTUR, BİLEREK ALIN!

ödeme kanıtları;
https://i.hizliresim.com/qdLvlZ.jpg
https://i.hizliresim.com/QLq2lj.jpg
https://i.hizliresim.com/jgZ6Qg.png

İletişim
0536 974 13 91 (whatsapp)

Şu sorularıma cevap verebilirmisiniz.

1: Amazonda hangi tür kitapları yayınlayabiliriz.
2: kesinti oranları varmıdır varsa nelerdir.
3: Hesaba kayıt olurken bizden vergi numarasını istiyorlarmı
4: hangi tür içerikler kabul ediliyor ve hangileri kabul edilmez. (Mesela Para kazanma teknikleri vs ilgili bilgiler kabul ediliyormu)
5: Ödeme limitleri nelerdir. ne kadar kazanca ulaşınca bize ödeme yapacaklar.
6: Payoner hesabına ödeme alabiliyormuyuz veya ödeme alma aracları nelerdir.

Şu sorularıma cevap verebilirmisiniz.

1: Amazonda hangi tür kitapları yayınlayabiliriz.
2: kesinti oranları varmıdır varsa nelerdir.
3: Hesaba kayıt olurken bizden vergi numarasını istiyorlarmı
4: hangi tür içerikler kabul ediliyor ve hangileri kabul edilmez. (Mesela Para kazanma teknikleri vs ilgili bilgiler kabul ediliyormu)
5: Ödeme limitleri nelerdir. ne kadar kazanca ulaşınca bize ödeme yapacaklar.
6: Payoner hesabına ödeme alabiliyormuyuz veya ödeme alma aracları nelerdir.

1: erotik kitaplar harici yayınlayabilirsiniz
2: satış başı %30 kesinti var
3: verigi numarası gerekmiyor
4: 1
5: ödeme limiti yok 0.01 dolar olsa bile yapıyor ödemeyi
6: burası önemli bilgi veremem

1: erotik kitaplar harici yayınlayabilirsiniz
2: satış başı %30 kesinti var
3: verigi numarası gerekmiyor
4: 1
5: ödeme limiti yok 0.01 dolar olsa bile yapıyor ödemeyi
6: burası önemli bilgi veremem

6: burası önemli bilgi veremem demişsiniz...

burdaki bilgiyi kitapta bulabilirmiyiz yani ben alırsam taktiginizi payonere ödeme almak isterim

5: ödeme limiti yok 0.01 dolar olsa bile yapıyor ödemeyi... demişsniz

Payonere bir cok yerde 50 dolar limitini aşmadan ödeme yapılmıyor diye biliyorum...

6: burası önemli bilgi veremem demişsiniz...

burdaki bilgiyi kitapta bulabilirmiyiz yani ben alırsam taktiginizi payonere ödeme almak isterim

5: ödeme limiti yok 0.01 dolar olsa bile yapıyor ödemeyi... demişsniz

Payonere bir cok yerde 50 dolar limitini aşmadan ödeme yapılmıyor diye biliyorum...

evet kitapta bulabilirsiniz pm gönderildi

deneme amaçlı aldım ve 2 tane yayınladım şu an incelemede görünüyor, arkadaş ilgili ve yardımcı oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri