Ameliyat oluyorum !

geçmiş olsun kardeşim allah acil şifalar versin yardım edebileceğim birşey varmı çamaşarı pijama felan pm at

Bismillâhi erkîke min külli şey'in v-Allâhü yeşfîke min dâin fike min şerr'in-neffasâti fi-l-ukadi ve min şerri hâsidin izâ hased.

geçmiş olsun kardeşim allah acil şifalar versin yardım edebileceğim birşey varmı çamaşarı pijama felan pm at

Bismillâhi erkîke min külli şey'in v-Allâhü yeşfîke min dâin fike min şerr'in-neffasâti fi-l-ukadi ve min şerri hâsidin izâ hased.

Sağolasın şimdilik bir şey lazım değil .

Arkadaşlar cuma günü göğsümden ameliyat olacağım !

Önemli bir ameliyat değil ama ne olacağını "Allah" bilir,her şey olabilir. Sizden istediğim bir dua.

Bunu paylaşmamın nedeni forumu bir aile olarak gördüğüm için,yani sadece ameliyat olacağım için değil.

Yaklaşık 1.5 aydır forumdayım ve sizleri çok sevdim,gerek yardımlaşmalarınız, gerekse birbirinize güveniniz ve daha fazlası, hepinize 1.5 aylık sürede yardımlarınız için teşekkürler !

Sanki ölecekmişim gibi konuşmuşum ama teşekkürü sizlere bir borç olarak gördüm :D

ne ameliyatı olacaksın hocam tıp okuduğum için atlayayım hemen nerede olacaksın bide

Gecmis olsun hocam.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah şifa versin tez zamanda iyileşirsin İnşallah.

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Ameliyat olamadım ama yarın tekrar uşağa gideceğim, tahliller filan tamamlanacak Allah izin verirse perşembe günü ameliyat olacağım !
:D Hayata gülümsüyorum.

Ameliyat olamadım ama yarın tekrar uşağa gideceğim, tahliller filan tamamlanacak Allah izin verirse perşembe günü ameliyat olacağım !
:D Hayata gülümsüyorum.

Korkmayın yeter hocam gerçi büyük bir şey değilmiş, ALLAH acil şifalar versin

Ben beyin kanaması geçirdim ameliyatlara girdim çok şükür ayaktayım hep iyi olcağıma inandım

Allah Yardimcin Olsun Kardesim insallah tez bir zamanda geri doner :D para kazanma rekorlari kirarsin daha ne olsun :)

Gülümsemeye devam et.Allha yardımcın olsun kardeşim.

Allah Acil Şifalar Versin geçmiş olsun

Allah hepinizden razı olsun !

3-4 gün sonra tekrar internetle buluştum, hastanede wifi bulamadım , telde de internet yoktu ama tekrar sizlerleyim !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri