Amerika Hayali Green Card Başvurusu - Çok Uygun Fiyata!

Konu başlığında , "Amerika Hayali Green Card başvurusu" yazıyor.
Adı üstünde "Hayali Greend Card başvurusu". Birisi dava açsa, ben kimseyi kandırmadım,başta belirttim Hayali green card başvurusu diye yazdım, der çıkar.. Hayali ihracat ithalat gibi...Konu sahibi bence gayet dürüst..Tebrik ederim.
))))

kimseyi kandırmak gibi bir niyet yok ortada fazla vaktim yok ingilizceden fazla anlamıyorum. Sağolsun mehmet abi yardımcı oldu soru üstüne soru sordum her şekilde dönüş aldım.Konuyu baltalamaya gerek yok isteyene yardımcı olur istemeyene olmaz bukadar basit.

Başvurular devam etmekte olup konu aktiftir.

Geçen günki new york saldırısından sonra trump açıklama yaptı green card kaldırılacak muhtemelen. Yetenek bazlı alım için yeni bir program olması gerekiyor dedi. Tabi bu yıl uygulanır mı bilmem.

Millet Kaçıyor Sizde Gitmeyemi Çalışıyorsunuz :D
Ben fransadan Kaçtım Oralarda Hayat Yok Arkadaşlık dostluk Yok En iyisi Vatanımız...

o tamamen kafayla alakalı bir durum. zaten uyum sağlamıyorsanız orada durmanız hata. uyum için de biçok kriter var. mesela onların ahlakını, kültürünü, aile yapısını, gece hayatını, gündüz hayatını, ilişkilerine v.s özümsemeniz ve yadırgamamanız gerekiyor. bunun gibi daha bi çok şey var.

Geçen günki new york saldırısından sonra trump açıklama yaptı green card kaldırılacak muhtemelen. Yetenek bazlı alım için yeni bir program olması gerekiyor dedi. Tabi bu yıl uygulanır mı bilmem.

Bu söylenti Obama döneminden beri devam ediyor. Programı puanlama sistemine dönüştürme sistemi yani. Ancak 7-8 yıldır uygulamaya koyamadılar. Çünkü Green Card ın mantığına ters bu düzenleme. Zaten her ülkenin ki ABD de dahil göçmenlik şartları ve başvuruları ile ilgili zaten hali hazırda bir programı var.

Up için sağol az önce başvurdum bu 3. başvurum bakalım sonuç ne olacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri