Amerika İç savaşa doğru gidiyor

Bu ilk değil, siyahlar ile beyazlar arasındaki çatışma yıllardan beri var ilerdede buna benzer toplum vakaları olacaktır haftaya herşey normale döner, özellikle siyahlar bunu kendi çıkarları için yapıyor ölen george floydun umurlarında olduklarını düşünmüyorum adamlar her yeri aç köpek gibi yağmalıyor, nike apple kurumsal mağazalar neysede kuyumcu market esnaf takımına dahi saldırıyorlar adam dükkanını korumak istiyor karısının yanında adama 7500 kişi dalıyor, ytpara da bile reyis yanlısı çomar tayfa gözümüzden kaçtı sanmasınlar, yok yıkılsın ameriga, Allahın gazabı işte bunlar vs, bu tayfaya sadece gülüyorum, kullandığın bilgisayarın işletim sisteminden tut , ayın 22 sinde ibanına gelen para ameriganın parası, şayet bu olaylar durulmaz devam ederse soğanı artık taneyle alırsın, neyin tribindesin aslanım

Şu bir gerçek artık ; Yapılan her ırkcı veya diktatörlük gibi yönetimler bir gün patlak veriyor... siyahiler o kadar dolmuş ki eylemler durmuyor.

Tabi şuda var trump artık kasım ayında veda edebilir.

The sipmsonlar gene bildi iddiası.
Bilmiyorum derin devlet iş başında. ABD yi gözden çıkardılar sanırım.
https://www.malumatfurus.org/simpsons-george-floyd/

Ya daha neler var nelerde ben birşey yazınca Bazı Kendini Bilmişler Bana saldırmaya başlıyor forumda :D oyüzden birşey yazasım gelmiyor adamlar sisteme o kadar çok inanmış güveniyorki gerçekleri göremiyorlar beyinleri uyuşmuş adeta bu tür insanlara çok üzülüyorum belki 1 - 2 tanesinin aklı başına gelir gözleri acılır die çabalıyorum ama yok illa saldırıyorlar

Bu arada simpson ve 1 kaç animasyon çizgi filmi gerçekten geleceği şekillendiriyor adamlar düz bir plan üzerinde gidiyorlar hayırlısı olsun

Linkteki makalede yazıyor görüntü fan artmış. Diğer görüntü gerçek (karakolun yanışı).

Var varda neden sadece bize uğruyor bu dış güçlerde çoğu avrupa ülkesi 10 numara yaşıyor

Çünkü çok müsaitiz ortalığı karıştırmaya, inanır sorgulamayız yani biz.

En basitinden sağ-sol yalanını attılar ortaya insanlar birbirini vurdu 70 yıldır hala da kavga ediyorlar :) Avrupa böyle yapmadı ve gelişti.

Var varda neden sadece bize uğruyor bu dış güçlerde çoğu avrupa ülkesi 10 numara yaşıyor

Türkiye Cumhuriyetin gerek jeopolitik konumu olsun gerekse müslüman devletlerinin üstün de ki konumu olsun çok önemli tabi bir de geçmiş var insanlar ne kadar dalga geçse de Türkiye Cumhuriyeti Türk ve Müslüman devletlerini tek çatı altında toplayabilecek bir devlet potansiyeline sahip bundan dolayı adamlar seninle uğraşıyor tekrar söylüyorum çok kişi dalga geçecek fakat Türkiyenin son zamanlar da gerek akdeniz gerekse şimdi karadeniz de yaptığı çalışmalar batı da çok ses uyandırıyor dirilişten bahsediyor bunun yanı sıra suriye libya ve sudan da alınan başarılar daha da ileri gidicek diye manşet atılıyor o yüzden senin ile uğraşıyor dış güçler sen dorğulma ki diğerleri zaten doğrulamaz diye tabi tamamen kendi düşüncem :)

Dış ülkeler neden ses çıkarır? Onları zarara uğrattığında birde bu yönden bakalım

Çoğu avrupa ulkesi o 10 numara yaşamını ortadoğudaki petrol sömürgelerine ve afrikadaki günlük 1 dolara çalıştırdığı altın ve elmas işçilerine borçlular. Bunların hakkını ise birtek Türkiye savunuyor&savunmaya çalışıyor.

Çoğu avrupa ulkesi o 10 numara yaşamını ortadoğudaki petrol sömürgelerine ve afrikadaki günlük 1 dolara çalıştırdığı altın ve elmas işçilerine borçlular. Bunların hakkını ise birtek Türkiye savunuyor&savunmaya çalışıyor.

Onunla alakalı olduğunu zannetmiyorum. Tabii sömürgecilik yok değil tabii ki var ama adamlar teknoloji üretiyor satıyor. Türkiyenin bir tane dünya markası yok. İçimizde sömürenler olmasa bizde rahat yaşarız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri