Amerika Vizem reddedildi - yardım

Başvurdum 26 sında tekrar gircem bu sefer Türkiyeye tekrar döneceğine ikna etmem gerekiyor sanırım. Göçmen olarak gideceğimi düşündüler demekki Bunu engellemeye çalışıyorlar zaten

Bizim sınıftanda 2 kişi gidiyor.2'si de aldı.Onları hiç kastırmamışlar.Görüşmeye gittiğin zaman karşına çıkıcak kişi tamamen şans.Uyuz biri çıkarsa istediğin kadar ingilizce konuş vermiyor.Mesela onlar ordayken kendilerinden çok daha iyi ingilizce konuşan birine vermemiş.
Tekrar giriyorsun sanırım ,inşallah kazanırsın, karşındaki kişiye çok istediğini belli et , ürkek davranma , gözlerinin içine baka baka konuş ;)

Son düzenleme:
Başvurdum 26 sında tekrar gircem bu sefer Türkiyeye tekrar döneceğine ikna etmem gerekiyor sanırım. Göçmen olarak gideceğimi düşündüler demekki Bunu engellemeye çalışıyorlar zaten

KArdeşim muhtemelen İngilizce'den vs ötürü seni bırakmadılar. Kendi üzerine gayrımenkul, araba vs. bir şey varsa veya banka hesap hareketlerinden ötürü varlıklı olarak görüyorlarsa reddetmiş olabilirler. Bu yolla girip kendine yetecek parası var kaçak olarak yaşayabilir gözü ile bakmışlardır. Yoksa okulunun adı Amerika'ya vize almak için yeter de artar bile :)

Kardeşim Bende geçmiş zamanlarda çok gittim. istanbulda girdiysen eğer vizeye bu sefer ankaradan al ankarada girdiysen istanbuldan tekrar başvur ama acele et işe giriş tarihin geçerse gidemessin birdaha. birde ganon eğer çok düşükşe 1.80 nin altı ondanda sorun olmuş olabilir

Kardeşim Bende geçmiş zamanlarda çok gittim. istanbulda girdiysen eğer vizeye bu sefer ankaradan al ankarada girdiysen istanbuldan tekrar başvur ama acele et işe giriş tarihin geçerse gidemessin birdaha. birde ganon eğer çok düşükşe 1.80 nin altı ondanda sorun olmuş olabilir

Hocam neden farklı olması gerekiyor . 1 haziranda uçak var İş 4 ünde başlıyor. Ankaradan girdim bugün ben de red aldım tekrar ankaradan gircem eğer olmazsa 11 inde tekrar istanbuldan gircem ama 3. Sefere kalırsam turistik olarak basvurcam ve Türk birisine derdimi anlatırım diye düşünüyorum.
Hesaplara girdi cikti çok oluyor aynrn tekrar buraya döneceğine ikna eTmeliyim sanırım . Burda okulum var ailem burda vs vs Bakalım inşallah bu sefer alıcam. İnternette de okudum bazılarını bilerek bakmadan red veriyorlarmış abd vizesi almanın kolay olmadığını göstermek amacıyla her önüne gelen vizeye başvurması diye inşallah olcak bu sefer alana kadar her vizeye denicem paramın Son damlasına kadar.

Hocam neden farklı olması gerekiyor . 1 haziranda uçak var İş 4 ünde başlıyor. Ankaradan girdim bugün ben de red aldım tekrar ankaradan gircem eğer olmazsa 11 inde tekrar istanbuldan gircem ama 3. Sefere kalırsam turistik olarak basvurcam ve Türk birisine derdimi anlatırım diye düşünüyorum.
Hesaplara girdi cikti çok oluyor aynrn tekrar buraya döneceğine ikna eTmeliyim sanırım . Burda okulum var ailem burda vs vs Bakalım inşallah bu sefer alıcam. İnternette de okudum bazılarını bilerek bakmadan red veriyorlarmış abd vizesi almanın kolay olmadığını göstermek amacıyla her önüne gelen vizeye başvurması diye inşallah olcak bu sefer alana kadar her vizeye denicem paramın Son damlasına kadar.

Surekli deniycem diyorsun ama bir kac kez red yedinmi bir daha vize alman imkansiz gibi bisey olur :( Ben sansliyim ama pasaportumla istedigim zaman gidebiliyorum :D

bizim hesaplar da alt üst olmuş durumda valla.parayı o hesaptan al ,diğer hesaba at.ordan çek ona gönder.bundan borç al,2 gün sonra geri öde falan çorbaya döndüler...

bol şanslar...

50 m2 1+1 bir daire tut, bilişim firması olarak muhasebecin aracılığı ile şahıs firması başvurusunda bulun, 1 masa 1 sandalye 1 PC yeterli, 2 gun içerisinde maliyeden denetmen gelir ofisini kontrol eder 3. gün vergi levhan elinde olur.

Vergi levhan ile konsolosluğa başvur, sonuçta şirketi olan bir vatandaş olarak geri gelmeme imkanın sıradan bir vatandaşa göre daha düşük oluyor ve konsoloslukta bunu dikkate alıyor.

3 arkadaşım bu şekilde ingiltere vizesi aldı :)

Umarım çözersin sorununu.

Bedava vatandaslik verseler almayacagim ulke ABD , forza Rusya :D

Umarim sorunun cozulur.

Çok değişik ya 3 ay lik herşeyimi ayarlamistim hatta 5 aydır uğraşıyoruz ordan oraya git gel vs .. adamın 2 dk görüşmesine bakıyormuş meğer herşey yazık yani o kadar emeğe . İsim ayarlandı orda kalacağım yer işverenin belli . Ikametgahim bile çıkartıldı bütün gerekli belgeler yapıldı herşey tastamamdi üstelik yeşil pasaporttu yani nasıl vermedi anlamadim . Umarım bu sefer olur sıkıntı olmadan anlatcam durumu zaten can i say something before beginning deyip

Çok iyi hazırlanmışsınki adam giremessin demiş biraz amatör dil bilgisi zayıf gibi yapsan bu adam tutunmaz burda derdi kabul ederdi. Ben şahsen adamın yerinde olsam çok iyi dil bileni almam gelir gitmez diye, ve adamda onu yapmış.

Surekli deniycem diyorsun ama
bir kac kez red yedinmi bir daha vize alman imkansiz gibi bisey olur :( Ben sansliyim ama pasaportumla istedigim zaman gidebiliyorum :D

Geçen sene bir arkdaşım red almıştı istanbuldan daha sonra ankaradan aldı ve ankaradan onaylamışlardı vize illaki ilk kez red alınca bidaha olmaz diye bişey yok dediğimi yap. bu yılda bi kız ardadas dil okulu için 3. vize görüşmesinde kabul edildi. eğer ganonda bi sıkıntı yoksa 1.80 üstü ise ve geçmişindede sabıka kaydındada bi sıkıntı yoksa illaki veriyolar vize genelde reddidilenler 2. 3. seferde alırlar. İstanbul dememdeki ise ankaradan randevu alınca aynı kişi çıkarsa gene karsına gene vize vermez sonuçta veznede 4 5 Amerikalı çalıyor.

---------- Spam Engelliyici 22:59 ---------- Önceki Mesaj 22:58 ----------

Geçen sene bir arkdaşım red almıştı istanbuldan daha sonra ankaradan aldı ve ankaradan onaylamışlardı vize illaki ilk kez red alınca bidaha olmaz diye bişey yok dediğimi yap. bu yılda bi kız ardadas dil okulu için 3. vize görüşmesinde kabul edildi. eğer ganonda bi sıkıntı yoksa 1.80 üstü ise ve geçmişindede sabıka kaydındada bi sıkıntı yoksa illaki veriyolar vize genelde reddidilenler 2. 3. seferde alırlar. İstanbul dememdeki ise ankaradan randevu alınca aynı kişi çıkarsa gene karsına gene vize vermez sonuçta veznede 4 5 Amerikalı çalıyor.

---------- Spam Engelliyici 22:59 ---------- Önceki Mesaj 22:58 ----------

Aynı kişi gelsin daha iyi işte bence gerekli açıklamayı ona yaparım anlayış gösterir bana . Nutkum tutuldu tek kelime söyleyemedim yetersiz deyince bana . Bence o çıkarsa güzel bir şekilde ifade edebilirim .hayırlısı olsun artık sonuna kadar savasicam . Diğer aya da kalsam turistik de olsa gitcem orda yaşarım 2 ay boyunca Chicago da tanıdık dq Var Ev de var zaten

Aynı kişi gelsin daha iyi işte bence gerekli açıklamayı ona yaparım anlayış gösterir bana . Nutkum tutuldu tek kelime söyleyemedim yetersiz deyince bana . Bence o çıkarsa güzel bir şekilde ifade edebilirim .hayırlısı olsun artık sonuna kadar savasicam . Diğer aya da kalsam turistik de olsa gitcem orda yaşarım 2 ay boyunca Chicago da tanıdık dq Var Ev de var zaten
öncelikle 3 kez work adn travelle abd ye gittim yıllar önce adam tutupta seni dinlemez öncelikle bunu söyleyim work and travel iş sözleşmesi formundaki tarihin geçerse almazlar abd ye work and travel programı ile turist vizesi ne başvurman lazım onun içinde banka hesabında belli bi miktar dolar göstermen vs birsürü işlemi var. inşallah alırsın ve gidersin. aynı kişi gelirse ve derdimi anlatıyım dersen gene alamassın sana tavsiyem samimi seşilde gülümde sorduğu sorulardan sadece cevap vermen gerekende nerde çalışcan ve yasadışı insan kaçaklığını formunu okudun mu olcak bunlara cevap verdiğin takdirde armuta elma de verirler.) bol şanş

can i say something before begenning? actually i dont wanna go usa u know why? because ytpara users want me to make quiz channel.. so i hope we will never see each other :D

işin şakası kardeşim inş işin olur da gidersin.. ;)

Tek yapacaginiz sey, evraklarinizi dogru sekilde tamamlayip (Eger okulunuz devam ediyorsa buradan alacaginiz bir yazi, banka hesabinizda en az 3x3000 dolar = 9000 dolar para, calisacaginiz yerden isin baslangici ve bitisini gosteren bir belge vs.ya da work&travel i araci kurum vasitasiyla yapiyorsaniz, bu araci kurumdn alacaginiz bir belge ) bunlari goturun, konusurken de sakin bir sekilde ve kendinizi cok heyecanlandirmadan, bir iki kelimeyle sorulari kendinizden emin bir sekilde cevaplayin. Bu soylediklerimden sonrasi sans ve karsinizdaki mulakati yapan kisinin insaf ve insiyatifine kalmis bir durum,

can i say something before begenning? actually i dont wanna go usa u know why? because ytpara users want me to make quiz channel.. so i hope we will never see each other :D

işin şakası kardeşim inş işin olur da gidersin.. ;)

im just kidding . my customers almaya wait for me bc ı am the Best seller in quiz . İm süre that they will wait for me for 3 months . Of you want to work in yt you can call me so you dont have to sit and give visa to People. You can be big boss of your job Like to me.
Abi ekip var zaten sen rahat ol aksamaz satıSlar . Dil hayatımın en büyük parçası olacak hayalim büyük gemi filolarinda en güzel yerlerde olabilmek ve herkesin aradığı adam olmak .

---------- Spam Engelliyici 10:20 ---------- Önceki Mesaj 10:12 ----------

Tek yapacaginiz sey, evraklarinizi dogru sekilde tamamlayip (Eger okulunuz devam ediyorsa buradan alacaginiz bir yazi, banka hesabinizda en az 3x3000 dolar = 9000 dolar para, calisacaginiz yerden isin baslangici ve bitisini gosteren bir belge vs.ya da work&travel i araci kurum vasitasiyla yapiyorsaniz, bu araci kurumdn alacaginiz bir belge ) bunlari goturun, konusurken de sakin bir sekilde ve kendinizi cok heyecanlandirmadan, bir iki kelimeyle sorulari kendinizden emin bir sekilde cevaplayin. Bu soylediklerimden sonrasi sans ve karsinizdaki mulakati yapan kisinin insaf ve insiyatifine kalmis bir durum,

Hocam herkes şirket sahibi ol demiş şirket açmış fakat bizi gönderen şirket kesinlikle daha önce iş deneyimimizin olmadığını söyletiyor bize yani iş deneyimimiz yoksa orda da iş yapamaz geri döner hesaplarindalar . Hu sefer güzelce açıklıcam bakalım inşallah anlarlar olayı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri