Amerikada arabavlog yapsam tutarmi?

Seoislem

Kayıtlı Üye
Web sitesi
phchosting.com
merhabalar amerikada yasiyorum ve hergun 20 dk lik yol ise git gelde kullaniyorum fazla zamanim yok ancak buna zaman ayirabiliyorum hep tutup amerika ile ilgili yol trafik kurallari , polisleri konusarak eglenceli bir video yapsam tutturabilirmiyim sizce ve alisveris merkezlerine gidip bakin su sukadar bu bu kadar diye de gosterme sansim var ayriyetten eglence merkezleri vb

ilkay zaman , hakkı alkan , can colpan vb. arattırır mısınız , bu kişiler gibi kaliteli olur ise neden olmasın.

OZELLİKLE GECE HAYATLARINI POKER VS. :D

Hocam ilkay zaman gibi kaliteli yaparsanız tutar ben sürekli takip ediyorum ilkay zamanı

Acun firarda gibi kızlarla moda köşesi yapabilirsin . sunum güzel olursa tutar

Şu an en bilineni ilkay zaman. O da genel olarak bilgilendirici tarza hakim. Sen işine biraz da eğlence katarsan, kategoride farklı güzel bir yer edinebilirsin.

Böyle katagoriler de olay tamamen sizde biter istediniz kadar rakip olsun.

ilkay zamani bende takip ediyorum gercekten severek ancak onun gibi iyi cekim yapabilirim ama kendisi 30 lu yaslarinda ben 21 yasindayim :) ne kadar iyi olur bilemem ama denemekte fayda var tabiki amacim burdaki kizlari vurguluyarak biyere gelmek degil oyle olsaydi eger fazlasiyla kolay olurdu

ilkay zamani bende takip ediyorum gercekten severek ancak onun gibi iyi cekim yapabilirim ama kendisi 30 lu yaslarinda ben 21 yasindayim :) ne kadar iyi olur bilemem ama denemekte fayda var tabiki amacim burdaki kizlari vurguluyarak biyere gelmek degil oyle olsaydi eger fazlasiyla kolay olurdu

Hocam size en büyük tavsiyem başlarken ''aklınızda bu adam gibi çekim yapcam onun kalitesin de olcak'' gibi düşüncelerle girmeyin amacınız daima her video da üstüne bişiler koymak olsun

Bence düzgün şeyler yapılırsa tutabilir hocam. Benim de kafamda var ilerde. Açarsan kanalı bakarsın ziyaretine de gelirim :)

Son düzenleme:
Acaba ne kadar kazanıyorlar? onuda bir araştırmak lazım.. Amerikada yaşıyorsan ingilizcen çok iyi olmalı. Farklı şeyler denesen?

Kendine özgü bir anlatım tarzın vs. olursa insanların ilgisini çekme ihtimali yüksek ve kanalın tutması da aynı şekilde kolay olabilir. Şahsen İlkay zamanı anlatım tarzıdan dolayı takp ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri