https://www.youtube.com/watch?v=C6QHkbd3bVw
Sonuna kadar izledim. Çok beğendim
Sonuna kadar izledim. Çok beğendim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1:13 teki kadından biz de çok var![]()
Amerika Türkiye den daha fazla çağdaşmış onu anladım.
bir çok müslümana hristiyanları sorsan bir çok laf söylerler... çünkü onlar eski kafalarla doludur ve cahildir........ bu yüzden bir çok kesim müslümanları sevmiyor ve bizden nefret edebiliyor. tabi bu nefret edenlerde cahil çünkü bir kaç kişiye bakıp müslümanları kötülemek manidardır.
yani kısaca iki kesimde de bu mevcuttur. sadece müslümanlar suçlu değil bunuda bazı kafasızların kafasına sokmak lazım
Her konuyu siyasete çekmesen olmaz
onlardan olmakta ne var kisiyasi bişey yazmadım. alındığına göre sen de onlardansın
sizle uğraşacak değilim o yüzden işinize bakın bi zahmet
siyasi bişey yazmadım. alındığına göre sen de onlardansın
sen de tanıdık geldin bi anonlardan olmakta ne var ki
Hocam virüs yedim orucum bozulur mu
Yorumlara göre dakika 1:13 te kalmış.Bence bunu dünyada en çok yapanlardan biriside biziz insanları cinsiyetine dinine diline ırkına-rengine tuttuğu partisinden mezhebine kadar yargılıyor ve eleştiriyoruz bizden olanlar yaşasın bizden olmayanlar isterse yaşamasın mantığıyla yaşıyan bir çok insan var ülkemizde..Futboldan tutunda siyasetine kadar birbirimize tahammülümüz yok ve bazılarımız bu özelliklerini gittikleri yerlerde de sürdürmeye çalışıyorlar oysa bizim yanımıza milyonlarca hristiyan gelip bizim hayatlarımıza müdahale etmeye çalışsalar tek tek denize atardık heralde. Basitçe bir düşünelim yol verme kavgasından adam öldürüyorlar bu ülkede bir restoran'a gittiğinizde garsonlar bile giyiminize göre size hürmet gösteriyor giyiminiz kötüyse masanıza bile gelmek istemiyorlar sokak çocukları geçtiğinde kovuyor hatta dayak atanı bile oluyor. Kendimiz böyleyken dışarıdaki insanlardan farklısını istemek fazla lüks bence.
Ülkemi seviyorum atalarımla gurur duyuyorum ancak bazı gerçekleri görmek ve kendimize özeleştiri yapmak zorundayız.%99 u müslüman olan bir ülkede yaşıyoruz dinimiz barış ve hoşgörü dini peki söyler misiniz nerede barış nerede hoşgörü ?
Keşke bu videonun birde türkiye versiyonu yapılsahristiyanlar ya da musevilerle ilgili
siyasi bişey yazmadım. alındığına göre sen de onlardansın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.