Amerika'da Müslümanlara Bakış

Cahiller kötü yorum yapmış Kültürlü olanlar kendini belli etmiş :)

bence avrupalılardan kötü değildir, belkide daha iyi

2:42 deki düşünce aslında genel anlamda insanların görüşleri. Ancak bu videodan bile çok ırkçı kesimleri kesip işte Amerikalıların islam hakkında ki düşünceleri gibi bir video yapıp, şu an bu forumu bile ayağı kaldırabilirim. Asıl radikallik içimizde, asıl ırkçılık içimizde, asıl zihniyet bozukluğu içimizde.

Geçenlerde bir konu vardı;
Türk ırkçılığı yaptığım gibi bir hissiyata kapıldım ilk başta. Sonra konuyu tekrar okudum, ben ırkçılık değil özlük yapıyorum. Türk olmaktan memnunum.

Bana gelip Yahudi'ler hakkında ne düşünüyorsunuz diye mikrofon uzatsalar, misyonlarını sevmesem de herhangi bir bireyi ile sorunum yok diip geçerim. Ancak sokağa çıkın bakın neler söylecekler Türkiye sokaklarında. O yüzden niyet önemli, bilinçli konuşmak önemli, konuşurken ne dediğini bilmek önemli. Önemli de önemli...

bu arada güzel video ama röportajların çoğu müslüman siyahilerle yapılmış o da ayrı bişey :D

gün gelecek yaptıklarının ve bu yaptıklarına göz yumanlar cezasını çekecek

videoyu izledim ve amerikada yaşama isteği geldi , dünya karması resmen ülke her din her ırkdan her ülkeden insan ,çok eğlenceliye benziyor ve amerikada yaşıyan bir youtuberda iyi para kazanırdı olanağı gerçekten inanılmaz fazla

Amerika Türkiye den daha fazla çağdaşmış onu anladım.

bir çok müslümana hristiyanları sorsan bir çok laf söylerler... çünkü onlar eski kafalarla doludur ve cahildir........ bu yüzden bir çok kesim müslümanları sevmiyor ve bizden nefret edebiliyor. tabi bu nefret edenlerde cahil çünkü bir kaç kişiye bakıp müslümanları kötülemek manidardır.

yani kısaca iki kesimde de bu mevcuttur. sadece müslümanlar suçlu değil bunuda bazı kafasızların kafasına sokmak lazım

Amerika Türkiye den daha fazla çağdaşmış onu anladım.

bir çok müslümana hristiyanları sorsan bir çok laf söylerler... çünkü onlar eski kafalarla doludur ve cahildir........ bu yüzden bir çok kesim müslümanları sevmiyor ve bizden nefret edebiliyor. tabi bu nefret edenlerde cahil çünkü bir kaç kişiye bakıp müslümanları kötülemek manidardır.

yani kısaca iki kesimde de bu mevcuttur. sadece müslümanlar suçlu değil bunuda bazı kafasızların kafasına sokmak lazım

bende aynı şeyleri yazıcaktım eyvallah uğraştırmadın :D

Bence bunu dünyada en çok yapanlardan biriside biziz insanları cinsiyetine dinine diline ırkına-rengine tuttuğu partisinden mezhebine kadar yargılıyor ve eleştiriyoruz bizden olanlar yaşasın bizden olmayanlar isterse yaşamasın mantığıyla yaşıyan bir çok insan var ülkemizde..Futboldan tutunda siyasetine kadar birbirimize tahammülümüz yok ve bazılarımız bu özelliklerini gittikleri yerlerde de sürdürmeye çalışıyorlar oysa bizim yanımıza milyonlarca hristiyan gelip bizim hayatlarımıza müdahale etmeye çalışsalar tek tek denize atardık heralde. Basitçe bir düşünelim yol verme kavgasından adam öldürüyorlar bu ülkede bir restoran'a gittiğinizde garsonlar bile giyiminize göre size hürmet gösteriyor giyiminiz kötüyse masanıza bile gelmek istemiyorlar sokak çocukları geçtiğinde kovuyor hatta dayak atanı bile oluyor. Kendimiz böyleyken dışarıdaki insanlardan farklısını istemek fazla lüks bence.

Ülkemi seviyorum atalarımla gurur duyuyorum ancak bazı gerçekleri görmek ve kendimize özeleştiri yapmak zorundayız.%99 u müslüman olan bir ülkede yaşıyoruz dinimiz barış ve hoşgörü dini peki söyler misiniz nerede barış nerede hoşgörü ?

Keşke bu videonun birde türkiye versiyonu yapılsa :) hristiyanlar ya da musevilerle ilgili

videoyu çok beğendim benim değinmek istediğim konu insanların dış basın işid iran gibi etkenler varken bu kadar hoşgörülü ve ileri görüşlü davranmalarıydı oldukça hoşuma gitti. Umarım bir gün ülkemizde de önce birbirimize sonra başkalarına tahammül etmeyi öğrenebiliriz.

Son düzenleme:
Bence bunu dünyada en çok yapanlardan biriside biziz insanları cinsiyetine dinine diline ırkına-rengine tuttuğu partisinden mezhebine kadar yargılıyor ve eleştiriyoruz bizden olanlar yaşasın bizden olmayanlar isterse yaşamasın mantığıyla yaşıyan bir çok insan var ülkemizde..Futboldan tutunda siyasetine kadar birbirimize tahammülümüz yok ve bazılarımız bu özelliklerini gittikleri yerlerde de sürdürmeye çalışıyorlar oysa bizim yanımıza milyonlarca hristiyan gelip bizim hayatlarımıza müdahale etmeye çalışsalar tek tek denize atardık heralde. Basitçe bir düşünelim yol verme kavgasından adam öldürüyorlar bu ülkede bir restoran'a gittiğinizde garsonlar bile giyiminize göre size hürmet gösteriyor giyiminiz kötüyse masanıza bile gelmek istemiyorlar sokak çocukları geçtiğinde kovuyor hatta dayak atanı bile oluyor. Kendimiz böyleyken dışarıdaki insanlardan farklısını istemek fazla lüks bence.

Ülkemi seviyorum atalarımla gurur duyuyorum ancak bazı gerçekleri görmek ve kendimize özeleştiri yapmak zorundayız.%99 u müslüman olan bir ülkede yaşıyoruz dinimiz barış ve hoşgörü dini peki söyler misiniz nerede barış nerede hoşgörü ?

Keşke bu videonun birde türkiye versiyonu yapılsa :) hristiyanlar ya da musevilerle ilgili
Yorumlara göre dakika 1:13 te kalmış.

siyasi bişey yazmadım. alındığına göre sen de onlardansın :rolleyes:
sizle uğraşacak değilim o yüzden işinize bakın bi zahmet

Birşey anlatmak istedin o yüzden anladık, onlardansın bizdensin anlayışında zaten tepki verme sebebim. Siyayi birşey yazmadım demekte zaten dürüstlüğünün bir aynası.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri