amin amin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] keşke herkes senin gibi düşünse hocam... İnşallah bu yazdıklarını okuyanlar doğru düşünür bundan sonra... güzel insansın.
Hocam bende 'benim gibi' düşünemiyorum çoğu zaman, Dünya işlerine dalıp gidiyoruz. Nadiren aklımıza geliyor. Keşke hergün hatırlasak ve dua etsek , heran aklımızda olsa Allah korkusu.
Trafikte ışıklarda duruyosun , elinde peçeteyle bir bebe geliyo , kafanı sağa çeviriyosun bmw nin içinde bir bebe daha arka koltukta oturmuş elinde tablet...
Dünyanın adaleti yok malesef ama Allah'ın adaleti var .
Sorulsa bize : '' Müslümanım diyorsun ...Fakir fukara için , Hasta ve aç komşun için , Eziyet ve zulum gören müslüman kardeşlerin için ne yaptın ? '' diye .
'' Dua Ettim'' bile diyemeyecek olmak ne kötü ...
Beni şu anda, şu dakikida gafletten aldığın için sonsuz şükranlarımı sunarım.Bu gece biraz duygusalım kusura bakmayın ...
Eminim ki yapanlar vardır ancak kaçımız sıcak yatağına girdiğinde bizden dua bekleyenlere dua ediyoruz ? Herkes kendindekini dert sanıyor , Ta ki Sokakta bir evsiz , bir dilenci , Ya da haberlerde acı çeken , çaresiz bir mülteci görene kadar...
Peki kaç dakika sürüyor ? Sonra yine ipleri veriyoruz nefsimizin eline.
Çok şükür (Elhamdulillah ) hepimizin kafasını sokacak bir yuvası var , iyi ya da kötü karnımız doyuyor. Hatta yemek beğenmediğimiz oluyor.
Peki Allah'tan yardım bekleyenler için ne yapıyoruz ? Peki bunun hesabı sorulmaz mı bize ?
İbadet etmiyorduk , Allah 'ın emir ve yasaklarına uymuyorduk ama kalbimiz temizdi ya hani eskiden , artık o da yok. Kalplerimizde kirlendi malesef...
Kibir, Öfke , Gurur , Hasetlik , fesatlık , kıskançlık kapladı her yanımızı ...
En basitinden şu forumda 1 avuç insanız ve anlaşamıyor , birbirimize yardım ederken , ya da alışveriş yaparken 40 kere düşünüyoruz...
Çok uzatmak istemiyorum , kısaca söylemek istedğim, maddi gücü olan mutlaka ki yardımını esirgemiyordur ancak imkanı olan olmayan herkes bedavaya dua edebilir.
En azından her gece yatağımıza girdiğimizde bir gece daha sıcak yatağa girdiğimiz için halimize şükredelim , ve ihtiyacı olanlara, borçlulara, hastalara, mültecilere, ülkemize ve milletimize DUA edelim.
Kalp Allah'ın evidir , Mümkün olduğunca kimsenin kalbini kırmamaya çalışalım. Bir fani olduğumuzu hep atırlayıp gereksiz yere kibirlenmeyelim, öfkelenmeyelim.
Dünya İslamı ne kadar kötü göstermeye çalışsa da biz , elimizden geldiğince , hareketlerimizle - davranışlarımızla gelecek nesillere yol gösterelim.
Bu forumda bilerek bilmeyerek kalbini kırdığım biri varsa kendisinden özür dilerim . Bana az da olsa katkısı bulunmuş , dua etmiş , yardım etmiş arkadaşlara da teşekkür ederim . Hakkınızı helal edin.
Allah bizleri Efendimizin Ahlakıyla ahlaklandırsın , Allah sonumuzu hayır etsin.
Beni şu anda, şu dakikida gafletten aldığın için sonsuz şükranlarımı sunarım.
Allah'ım herşeyi gönlünce nasip eder inşAllah.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.