5tanw 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Takılma abi tamamen boş muhabbet ^^
senin yüzünden milletin ödemeleri yapılmıyor abi bundan sonra quize kanal bağlama![]()
Espiri yapalım dedik. Sahte iş yapıyorsun demedik.Niye benim yüzümden geç gelsin ki sahte tık yapmam, izlenim kasmam artı hepsi tek paypal da ve aynı daskboarda değil.
Evet boş muhabbet haklısın.Takılma abi tamamen boş muhabbet ^^
senin yüzünden milletin ödemeleri yapılmıyor abi bundan sonra quize kanal bağlama![]()
Espiri yapalım dedik. Sahte iş yapıyorsun demedik.
Evet boş muhabbet haklısın.
![]()
her gün açıyorum 3 5 kanal bilmiyorum toplamda kaç kanal spamcı dönüp arkasına bakmamalı bence![]()
vds sayım, aktif kanal sayımın 10,83333333 katı.
vds sayım içinde bulunduğumuz yılın yarısı.
aktif kanal sayımı açıklamıyorum![]()
hocam yaptıgın kanalların 15 - 20 tanesi kapandı diyelim tel dogrulama istiyor kanlı siliyormusun yoksa onuda mı unutup gidiyon
vds sayım, aktif kanal sayımın 10,83333333 katı.
vds sayım içinde bulunduğumuz yılın yarısı.
aktif kanal sayımı açıklamıyorum![]()
Botu olduğu için olabilir mivds sayın neden aktif kanallarının 10 katı ?![]()
vds sayın neden aktif kanallarının 10 katı ?![]()
Başka bir araştırma için kullanıyorum hocam 1000 tane kadar başka bir iş için var arada onlardan da yt kasıyorum![]()
Başka bir araştırma için kullanıyorum hocam 1000 tane kadar başka bir iş için var arada onlardan da yt kasıyorum![]()
YtParaVUP?cpa ? herşey olabilir
![]()
yok usta ya bir çoğu unix tabanlı. Geliştirdiğim bir algoritma var eş zamanlı işlemler yapmam gerekiyor o nedenli. Okul ile alakalı araştırma projesi tarzı bir şeySonunda para getiriyor olabilir tabi ama
![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.